PDA

View Full Version : kupnja bmw e32 730 pomoc

ef1x
01-08-2009, 15:14
bok ljudi planiram kupiti e32 730 90 god. na sta treba pripaziti kod kupnje i kakav je m30 motor u izdrzljivosti potrosnji itd.

molio bih sve one koji su imali prilike voziti taj model da kazu nesto o njemu dobro i lose

hvala puno

mbad7
01-08-2009, 15:46
bok ljudi planiram kupiti e32 730 90 god. na sta treba pripaziti kod kupnje i kakav je m30 motor u izdrzljivosti potrosnji itd.

molio bih sve one koji su imali prilike voziti taj model da kazu nesto o njemu dobro i lose

hvala puno

Stari,kod ovakvih pitanja,najpametnije ti je prvo malo pročešljat forum,jer ces nac puno vise korisnih info nego ovako,al dobro...
M30 je inace dobar i izdrzljiv motor ako ga se odrzava pravilno,sto kod nas cesto nije slucaj,i 99% e32 je groblje,rupa bez dna,bez obzira na motor...
M30 ti je jako osjetljiv na pregrijavanje,zna cesto otic dihtung glave,a sto se potrošnje tiče,taj b30,mislim da ispod 15l nejde ni u bajkama,pogotovo ak je automatic i malo lošiji,a i to sam ti malo reko...
Sve u svemu,to je lijepa krstarica,al stavi si sve malo na papir,pa zbroji,oduzmi,i onda odluci...
Ne znam kakav je konkretno taj koji mislis uzimat,al ostavi si sa strane jedno 2k€ za ulaganja u bližoj buducnosti,a prije kupnje neka ti ga obavezno pogleda netko stručan( Auto Karat,u ilici,poslije mup-a),jer velim,99% tih auta su rupe bez dna,doslovno! Čast iznimkama:thumbsup:

ef1x
01-08-2009, 17:43
hvala na odgovoru uzet cu to u obzir

DJUKA
02-08-2009, 11:28
bog evo ja vozim v ec godinu dana e32 730 i stalno nesta ima za dotjerivanje kao i kod svakog auta opcenito auto je ok samo sto sam ja kod kupnje naletio na lose odrzavan auto,sto se potrosnje tice 100kn = 80 km gradske voznje,nemam potrebu za plinom jer pravim 5000km godisnje,,,znaci auto mi je cisto gustanje i uzivanje....dijelovi su skuplji od ostalih ali ima puno zamjenskih po povoljnijim cijenama nego u ovlastenom servisu a ti si blizu zagreba ima polovnjaka na bacanje......eto zelim ti sretnu kupnju i uzivaj u krstarici...pozdrav od djuke sl brod :thumbsup:

mrva
13-08-2009, 17:22
Eto već 4 godine vozim 735 pa da dam svoje.

Auto kao auto je ok, ali teško je nać neki bez zamjerke.

Težak je pa mu odlazi ovjes, motor ako je održavan možeš odvalit pun k kilometara.

Prednost je ako ima plin jer je onda jeftinije naravno.

Potrošnja je po gradu 15-25(realno oko 20l ), za autoput ko stvoren, upola skoro potrošnja.

Održavanje nije toliko skupo, djelova ima zamjenskih i isplativiji su od rabljenih pogotovo ako se naručuju izvana.

Ako te još kaj zanima slobodno se javi ili tu ili na pm pa ti odgovorim. Isto tako moj je u oglasima pa pogledaj (jebate prodajem ga a molim da niko ne kup) ;)

A ako navratiš u zg javi se za kavu

Neno
21-08-2009, 19:50
evo pogledaj si ovaj E32 novi plin unutra i izgleda sasvim ok

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-7-e32-automatik-plin-oglas-585445

ef1x
21-08-2009, 23:29
hvala na savjetima ali sad mi nest drugo uletjelo u oko (dva schnitzera, ali o tom kasnije)

to mrva: u zagrebu sam skoro svaki petak, ak nadjem vremena se javim

mrva
25-08-2009, 13:25
Jedan se prodaje ;)

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-7-e32-oglas-590686