View Full Version : e30 - zatvaranje gepeka
daklem, tesko se zatvara gepek! iz prve nikako, a da se zatvori treba onako jace nabit vrata - pa ispada kao da sam ljut ili da mrzim auto :)
moze li se to nekako slozit da se normalno zatvara?
auuu, vec sam bmw vozač :notworthy: :notworthy: :notworthy:
možda ti je feder u mehanizmu zaglavio pa zajebava isto tako i ako pukne pa ti se sam otvara
brava normalno funkcionira...
kako da skuzim jel' feder?
a jebat ga ovako preko tipkovnice....digni gepek i probaj prstom mrdat da vidiš kako se zub miće i neznam ovako......jedino ako nisu mortizeri ili ti se nešto zaglavilo na šarkama
imas na mehanizmu za zatvaranje na vratima od gepeka(ova sta otvaras) jednu malu maticu M6 za 10 kljuc i fino sa njom stelas(gore-dole) te imas i gume na svakom cosku koje zavrces ili odvrces pa si tako stelas luftove a ako nije ni jedno ni drugo pogledaj dal ti bravica ostaje utisnuta kad otvaras gepek,ako ostaje probaj malo podmazat sa Wd-40...ali mislim da samo treba postelati,ja sam to na hrpu kockica slagao....:e30:
tu maticu (na vratima) sam micao gore-dole. kad ju spustim onda bolje zatvara ali gepek klapara (ima lufta) a kad je gore onda je teze zatvorit.
ali kad sam to radio nisam ni skuzio da ima te gume za stelat luft.
idem iz ovih stopa to vidjet!!
tu maticu (na vratima) sam micao gore-dole. kad ju spustim onda bolje zatvara ali gepek klapara (ima lufta) a kad je gore onda je teze zatvorit.
ali kad sam to radio nisam ni skuzio da ima te gume za stelat luft.
idem iz ovih stopa to vidjet!!i to bi bilo to....HVALA-HVALA!!!!:bleh: :lol: :doh1: :smile: :ajeto:
hehehe, koja sam ja bukva :doh1:
edit: magične gume su rijesile situaciju:nos: