View Full Version : K: bmw diesel
znaci, kupuje se bmw e30 ili e34, prednost kocka.
u obzir dolazi samo diesel.
te da je auto u vise boljem nego losijem stanju :zauho
moguca zamjena za skuter aprilia leonardo 150, uz dogovor.
primjer oglasa:
http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-324-d-oglas-686499 :thumbsup:
TomoCro25
03-01-2010, 15:17
Do koliko novaca?
Ovaj E30 diesel mi se jako sviđa, rijetko takav diesel je lijepo održavan! Kupi taj!
a nekih 15-16 tkn. recesija je
nisam ovoga zva jel prodan, ali stvarno mi je zapea za oko. moram jos neke stvari prvo rjesiti
a nekih 15-16 tkn. recesija je
nisam ovoga zva jel prodan, ali stvarno mi je zapea za oko. moram jos neke stvari prvo rjesiti
Dugo se taj auto prodaje. Da sam prije znao, njega bih uzeo, a ne 1.6 koji sad imam :laugh:
auto iz oglasa je u gradu i još uvijek je na prodaju!
e-28 fan
04-01-2010, 00:05
Moja preporuka ti je ak već oćeš dizela,kupi golfa a bekera sa strane za gušt
Moja preporuka ti je ak već oćeš dizela,kupi golfa a bekera sa strane za gušt
Potpis:thumbsup:
Ili Sierru:laugh:
Potpis:thumbsup:
Ili Sierru:laugh:
da napravis mjesta za e24? :D
da napravis mjesta za e24? :D
Ma ne... To ja onak,zeka... Nebi e24 bio everyday,osto bi i čađo:thumbsup:
e-28 fan
04-01-2010, 01:01
Ovako frend,ak si već tak jako zagrizo za e24,odi na Bolonju kod onog frajera kaj drži oldije.Ima ti 635 csi iz amerike.Traži nekih 8000e,ali je voljan spustiti.To je komplet auto,orginal,sjedi i vozi.Ovaj o kojem se prića za tu lovu koju buš ulupo opet će ostat truliš.Puno truda a za kurac.
Da ne gnojimo covjeku više thread,imas PM...
night rider
04-01-2010, 02:24
imam ja kocku dizel i auto je mrak.istina da nejde nesto,i da sam mjenjao motor,ali to je zato sto je prosla VLASNICA vozila auto sa viskom zabijenim u hladnjak (ona ga zabila) i auto se pregrijaoooo(vise puta),samo sto ja to nisam znao kad sam ga kupvao.i naravno da nije dugo trajao poslje toga.uzeo sam mototor sa oko 180 000 i pre zadovoljan sam.trosi malo,nije da ide,al se moze vozit s njim.nebi ga mjenao...nema tih prara...
da ja ocu da ide, trazija bi 325i a ne 324td, meni je vise zbog manje potrosnje i lakse nabavke goriva (plavi diesel, loza, euro,) a toga ima di oces
http://www.auti.hr/automobili/oglas-596665/
:thumbsup:
night rider
05-01-2010, 16:40
da ja ocu da ide, trazija bi 325i a ne 324td, meni je vise zbog manje potrosnje i lakse nabavke goriva (plavi diesel, loza, euro,) a toga ima di oces
to si u pravu.
Nemoj uljaru kupovati....
Evo ja trazim kombi benzinac za posla...ako ne nađem kupujem TDI pa cu TDI dati za neku benzinjaru i uvaliti u kombi..nema druge :D
droginic
14-01-2010, 18:59
324 dizel kocka, bijela...polimarena i polakirana do lajsne.....bez rege..za sitnu lovu....ja održavao auto.. promjenjeno toga brdo 0981738727 tomislav. auto uzet pod dug za posao mehaničara .... :-)