PDA

View Full Version : Razlike 1602, '71.god. i 1502 '76.god.

2002tii
18-01-2010, 16:46
Dakle, zanima me dali paše većina dijelovi od 1602 '71.god na moj 1502. Razlog zanimacije je taj da sam našao 1602, limarija dosta loša ali je čovijek prije dosta vremena započeo restauraciju(u međuvremenu problem s papirima) pa je čak pribavio nove lajsne i neke ostale sitnice..... sve u svemu, navodno je zainteresiran za prodaju. Pa eto, odgovor predpostavljam ali je ipak bolje pitat stručnjake. Zahvaljujem unaprijed

Alex von Falkenhausen
18-01-2010, 17:50
Sve ti je identično osim pizdarija koje te ne tribaju zamarat tipa debljine lima 1502 ima tanji, leptira na vratima koje 1502 nema i snage motora.
Znaći šta god odlučiš pribacivat paše na vidu jer oni su karoserijski svi isti, jedina razlika kod svih 02 modela i to šta se tiće snage, kočnica i ovijesa ti je bila kod ti, tii, i turba.

2002tii
18-01-2010, 19:05
Sve ti je identično osim pizdarija koje te ne tribaju zamarat tipa debljine lima 1502 ima tanji, leptira na vratima koje 1502 nema i snage motora.
Znaći šta god odlučiš pribacivat paše na vidu jer oni su karoserijski svi isti, jedina razlika kod svih 02 modela i to šta se tiće snage, kočnica i ovijesa ti je bila kod ti, tii, i turba.

Tako sam i misli.... Tnx

dejanR
18-06-2010, 12:03
Prednji vezni lim je drugačiji.

Alex von Falkenhausen
18-06-2010, 13:46
Je ako misliš na dimenzije lima između bubriga i maske, i naravno di se ljudi najčešće zajebu zbog cijene ako uzimaš zamjenske dijelove u Hrupelja i ostalih koji dilaju limariju debljine papira i koji ne pašu pa moraš izmišljat toplu vodu.
Šta misliš šta dobiješ za cijenu od 150 kn za oba praga, preciznost, kvalitetu i dugotrajnost?
Osim toga ako ćemo ić u neku ekstremu možemo pričat i u smjeru da čvrstoća lima koja se koristila pri izradi 1502 nije ni približno ista kao kod drugih modela prije njega.
Poanta priče je da kad uzmeš originalni dio paše idealno pod uvjetom da auto nije bilo razbivano pa loše napravljeno bez obzira na model i godište.