View Full Version : amortizeri za e36 1991
trebao bi preporuku za amortizere za e36 1991.znaci ne zanimaju me najskuplji i najbolji za tamo neke utrke,drift i streetrejs,nego najobicinije(a da nisu smece),za svakodnevnu uptrebu.koja marka spada u tu kategoriju i cijena okvirno.
hvala
Ivan316i
12-10-2006, 23:47
Sachs ili bilstein:thumbsup:
trebao bi preporuku za amortizere za e36 1991.znaci ne zanimaju me najskuplji i najbolji za tamo neke utrke,drift i streetrejs,nego najobicinije(a da nisu smece),za svakodnevnu uptrebu.koja marka spada u tu kategoriju i cijena okvirno.
hvala
Ako ti treba za uobicajenu svakodnevnu upotrebu onda ce proci i Monroe, bez obzira sto ce vjerojatno sad netko graknuti kako su sranje i da ih ne kupujes. Mislim da par dodje 550-600kn (600 prednji, 500 zadnji), ali to je odoka, pa ti je najbolje zvat npr. AutoKrešu i tamo pitat 01/3030-333
marko787
14-10-2006, 00:45
Sachs su ti jako dobri, imao ih je jedan moj frend na E36 325 '91.
Jako dobri amortizeri, a ako su ti za svakdnevicu, onda su i trajni.
Ne sjećam se koliko su ga koštali, ali mislim da su prednji bili dosta skuplji od zadnjih...
Ja imam isto Sachs i mogu reci da sam zadovoljan. Monroe zaobidji u velikom luku imao sam jako losa iskustva sa doticnima na vise vozila.
Mislim da je prva ugradnja Bilstein pa sad ... ;)
Ja imam isto Sachs i mogu reci da sam zadovoljan. Monroe zaobidji u velikom luku imao sam jako losa iskustva sa doticnima na vise vozila.
Mislim da je prva ugradnja Bilstein pa sad ... ;)
"MISLIŠ" je kljućna rijeć...naravno da nije Bilstein prva ugradnja nego BOGE :bangin:
koji ti je auto motor... pusti mi u ponedeljak SMS na mob da ti napravim ponudu zate Amortizere...........Obećajem biti će neodoljiva po cijeni i kvaliteti :thumbsup:
"MISLIŠ" je kljućna rijeć...naravno da nije Bilstein prva ugradnja nego BOGE :bangin:
koji ti je auto motor... pusti mi u ponedeljak SMS na mob da ti napravim ponudu zate Amortizere...........Obećajem biti će neodoljiva po cijeni i kvaliteti :thumbsup:
Zato sam rekao da "mislim", nisam bio 100% ziher :biggrin:
Amortizeri su mi za sad ok, pa tako da se netrebas truditi, nego cu ti se javiti za termostat ali da ne idemo u offtopic javit cu ti se na pm.
:bye1:
Zato sam rekao da "mislim", nisam bio 100% ziher :biggrin:
Amortizeri su mi za sad ok, pa tako da se netrebas truditi, nego cu ti se javiti za termostat ali da ne idemo u offtopic javit cu ti se na pm.
:bye1:
MY BED OSTATAK POSTA JE BIO NAMJENJEN nIĐI UVEZI AMORTIZERA!:wallbash:
[
koji ti je auto motor... pusti mi u ponedeljak SMS na mob da ti napravim ponudu zate Amortizere...........Obećajem biti će neodoljiva po cijeni i kvaliteti :thumbsup:[/QUOTE]
jel ti to ze mene il za drugog kolegu?
Ivan316i
14-10-2006, 21:48
Sachs su ti jako dobri, imao ih je jedan moj frend na E36 325 '91.
Jako dobri amortizeri, a ako su ti za svakdnevicu, onda su i trajni.
Ne sjećam se koliko su ga koštali, ali mislim da su prednji bili dosta skuplji od zadnjih...
Ja ću u sljedećih 2 tjedna promijenit prednje amortizere i uzet ću te BOGE(sachs), cijena 1 kom je u čk 800kn, znači 1600kn
Ja ću u sljedećih 2 tjedna promijenit prednje amortizere i uzet ću te BOGE(sachs), cijena 1 kom je u čk 800kn, znači 1600kn
imaš bilstein set(opruge po želji i amortizeri) za e36, oko 3600kn, sad ne znam da li je cijena za članove ili kako već, po meni najbolja moguća ponuda
fiting@fiting.hr
[
jel ti to ze mene il za drugog kolegu?[/QUOTE]
za tebe je!
imam amortizere za skoro sve modele BMW-a po povoljnim cijenama!
Mario E36
17-10-2006, 22:36
Ja sam prošle godine uzeo KYB i zadovoljan sam s njim, prednji i zadnji me izišli oko 2500kn!