View Full Version : E32 735i TopGear
http://www.youtube.com/watch?v=4LickkbsEng
da,da...ajeste li culi sta kaze za v12 :D
hehe..jesmo suki..:) ...
nego fora su mi frijaci za brisace i motoric koji pritisce brisace o šoferšajbu ovisno o brzini kretnje auta..;) ..jebote to nisam znao da danas postoji...a kamoli onda..;)
Jel to na kraju južina u kadru (7:04) ? :laugh:
da,da...ajeste li culi sta kaze za v12 :D
Da,to prvi put čujem,makar neznam koliko je to istina... Uz pravilno i redovno održavanje,ko zna... Al sad opt,koliko je tih motora bilo pravilno održavano,posebno tu kod nas...
Tek sad ustvari vidim koliki je taj E32 bio "svemirac" kad se pojavio!
BMW_Motorsport
18-03-2010, 15:38
ovo za kedere nisam ni ja znao,ni za brisac. a jbg,to je 7ica,mi se svi divimo nasim autima(za razliku od ostalih) i stvarno su odlicni,,bilo trojka,petica,ali 7ica je druga dimenzija
i di ce to neko u mercedesu napravit, njima su vakumska vrata i jedan brisac, te teniska loptica na kuki od 123ojke vrh vrhova,druge marke necu ni komentirat
hehe..jesmo suki..:) ...
nego fora su mi frijaci za brisace i motoric koji pritisce brisace o šoferšajbu ovisno o brzini kretnje auta..;) ..jebote to nisam znao da danas postoji...a kamoli onda..;)
Da,to i moj e34 535i 1990 ima zove se EKV i dan danas uredno radi ;)
ma vidi dobar zavoj na 5:05 ja se ponado malo se po gasu pa u bok... bar malo.... hihihihihi
Da,to i moj e34 535i 1990 ima zove se EKV i dan danas uredno radi ;)
ja cak mislim da svaki e36 ima... bar su moja imala... jedan 91g drugi 92g
Alex von Falkenhausen
19-03-2010, 09:34
ovo za kedere nisam ni ja znao,ni za brisac. a jbg,to je 7ica,mi se svi divimo nasim autima(za razliku od ostalih) i stvarno su odlicni,,bilo trojka,petica,ali 7ica je druga dimenzija
i di ce to neko u mercedesu napravit, njima su vakumska vrata i jedan brisac, te teniska loptica na kuki od 123ojke vrh vrhova,druge marke necu ni komentirat
Triba bit pošten i realan bez obzira prema simpatijama BMW-u pa priznat da u tom segmentu xxl limuzina Mercedes je još uvik isprid BMW-a.
Koliko pratim auto scenu još uvik nisam naiša na test di je u konačnici 7ica bila bolja, a da ne govorim o Mercedes-Benz W100
600 Pullman je auto koje i dan danas je predmet želje svakog miljunaša.
Triba bit pošten i realan bez obzira prema simpatijama BMW-u pa priznat da u tom segmentu xxl limuzina Mercedes je još uvik isprid BMW-a.
Koliko pratim auto scenu još uvik nisam naiša na test di je u konačnici 7ica bila bolja, a da ne govorim o Mercedes-Benz W100
600 Pullman je auto koje i dan danas je predmet želje svakog miljunaša.
to su toliko mizerne razlike koje vecina nece nikad niti osjetiti...a i u vecini tih tekstova uvjek postoji subjektivni dojam.....
najbolje mi je kad pobjedi neki automobil sto ima velicinu prtljaznika za 3,2 lite vise od onog susjednog....te koliki je stvarni volumen "pretinca za rukavice" ..:)
Alex von Falkenhausen
19-03-2010, 15:13
Gleda se ko je bolji na kraju bez obzira je su li to nama običnim ljudima bitne ili nebitne stvari, takva auta kupuju posebna klijentela ljudi koja traži vrhunsku opremljenost, udobnost, komfor i jednostavnost a baš u ovome zadnjem je BMW sa sedmicom zasra zbog strašno komplicirane navigacije (Idrive).
U svakom slučaju BMW bilo da radi mala, velika, terenska, dizel, benzin auta uvik pokušava napravit auto kojeg netko može vozit dok za razliku kod Mercedesa pa čak i njihov legendarni AMG rade auta koje nas voze i ne dopuštaju nikakva pretjerivanja!!!