View Full Version : Mini-club
a šta čemo sa njima naši su.....:bleh:
http://www.mini-club.org/
a šta čemo sa njima naši su.....:bleh:
http://www.mini-club.org/
ništa, to je mini
ništa, to je mini
potpisujem
lastnight
02-01-2007, 22:10
Nebi imao ništa protiv Minija, dapaće. Ima dosta stila u tom autu.
Možda bi bilo dobro animirati vlasnike ili vlasnice Mini-a da se pridruže forumu i mitinzima. Ovdje imaju svoj dio gdje mogu i samo o Mini-u razmjenjivati iskustva pa ako netko zna nekog Minijaša neka ga uputi na forum.
Možda bi bilo dobro animirati vlasnike ili vlasnice Mini-a da se pridruže forumu i mitinzima. Ovdje imaju svoj dio gdje mogu i samo o Mini-u razmjenjivati iskustva pa ako netko zna nekog Minijaša neka ga uputi na forum.
Vlasnice... To je lijepo za čut, no nažalost ne znam ni jednu, osobno :happy:
Vlasnice... To je lijepo za čut, no nažalost ne znam ni jednu, osobno :happy:
Ništa onda, valja krenit u potjeru za MINI-cama. :naughty:
ja kolko znam u OS je bilo samo 3 minija, od toga sada viđam samo 2
ja znam jednu vlasnicu minija i bolje da ju neznam
U đakovu imaju dva, žuti i srebrni. Žuti vozi cura a drugog neki bajo, ali misli da njih forum ne zanima
ja znam jednu vlasnicu minija i bolje da ju neznam
onu sa UK krovom
Pozdrav.
Evo, ja vozim Minija..
Inače sam član na www.bmwclub.com.hr, ali sam prije 15ak minuta skužio da postoji i ovaj forum, a listajući sam vidio da je ovdje dosta članova kojih više nema na bmwclub.
Zašto je nastao ovaj forum?
Svađa, nesporazum?
Inače, nisam neki super aktivan član, ali tu i tamo možda i uspijem dati koji pametan reply.. :)
Vedran325i
24-01-2007, 01:01
Pozdrav.
Evo, ja vozim Minija..
Inače sam član na www.bmwclub.com.hr, ali sam prije 15ak minuta skužio da postoji i ovaj forum, a listajući sam vidio da je ovdje dosta članova kojih više nema na bmwclub.
Zašto je nastao ovaj forum?
Svađa, nesporazum?
Inače, nisam neki super aktivan član, ali tu i tamo možda i uspijem dati koji pametan reply.. :)
A. da se prvo predstaviš u "Novi članovi" ha?
O dobro nam došao prvi vlasniče minija.:thumbsup:
A. da se prvo predstaviš u "Novi članovi" ha?
Sorry, greska u koracima, ucinjeno.
Ajd nek nam je došao netko sa Mini-jem. :thumbsup:
Ajd nek nam je došao netko sa Mini-jem. :thumbsup:
Mini je super, prava mala igracka, tvrd i neudoban, ali se po magistrali s njime moze igrati cijeli dan.. :)
Problem je sto me ubije po autoputu, tako da mi se vise ne da s njime ici Zg-Dbk, sada uvijek stoji u Zg, a ja idem avionom.. Stvarno nije za ikakva malo duza putovanja, tako da bi uskoro trebao biti zamijenjen..
onu sa UK krovom
neku drugu
bijeli s crnim prugama
ima u Varaždinu jedan mini, ali njega vozi onaj psihijatar Brajša...
Refreš teme. Treba malo oživiti ove Minije.
lastnight
25-01-2008, 13:10
ima u Varaždinu jedan mini, ali njega vozi onaj psihijatar Brajša...
Mislim da bi bilo dobro kontaktirati ga da proući forum malo. Možda bi čovjek to napravio probono jer vozi Mini-a.
Uff, treba njega definitivno pozvat ovdje, dobro bi nam došao jedan psihijatar!!! :laugh:
U zadnjih par mjeseci vidim po gradu popriličan broj Mini-a. Šteta što se malo ne aktiviraju. Koliko znam, vani su Mini okupljanja redovna pojava.
dosta često znam vidjet ovaj novi mini clubman (ak se tak zove)
trebali bi malo poticat ljude s minićima da se učlane na forum...
Ako netko ima nekakvu zgodnu ideju da bi ih animirali da se pridruže forumu neka izloži pa da se bacimo u akciju. :)