View Full Version : Što ide pod "buissnes paket za e46"
Vedran325i
20-01-2007, 16:43
Znači, dali netko zna što točno ide od opreme pod "buissnes paket za e46 '99.god. ? Znači koji kaz, kakav interijer, volan, bla, bla, bla?
Ja sam kupio tada bussines paket al se nemogu sjetit,ima 7 god od tog.
Dobio radio s kasetofonom,metalik boju,kozni volan i mjenjac(al sam uzeo sportski volan),alu felge obicne...ja mislim da je to islo,al nemoj me uzimat sigurno:wallbash:
A stvarno se nemogu sjetit bem ti
Vedran325i
20-01-2007, 17:58
Ja sam kupio tada bussines paket al se nemogu sjetit,ima 7 god od tog.
Dobio radio s kasetofonom,metalik boju,kozni volan i mjenjac(al sam uzeo sportski volan),alu felge obicne...ja mislim da je to islo,al nemoj me uzimat sigurno:wallbash:
A stvarno se nemogu sjetit bem ti
Fala na informacijama, ono čisto me zanima, jer idem u ponedjeljak vidjeti jedan auto, a na slici je slikan samo sprijeda, pa kad sam ga pitao što ima od opreme, rekao je buissnes paket, ali full, što god mu to značilo!!
ako busines radio kazetofon ima ikakve veze sa cjelokupnom opremo onda ja imam u e39,e sad ima dosta dodatne opreme na njemu pa ne bih znao baš usporediti
Fala na informacijama, ono čisto me zanima, jer idem u ponedjeljak vidjeti jedan auto, a na slici je slikan samo sprijeda, pa kad sam ga pitao što ima od opreme, rekao je buissnes paket, ali full, što god mu to značilo!!
Nemoj bas ocekivat nesto pretjerano od opreme,inace ces se neugdno iznenadit...znas kako je kad se prodaje da se svega nakelja...
Bem ti bavarce,uvik su bili skrti na opremi...
a i mi kupci uvik smo bili skrti kupovat opremu
Vedran325i
20-01-2007, 22:47
Nemoj bas ocekivat nesto pretjerano od opreme,inace ces se neugdno iznenadit...znas kako je kad se prodaje da se svega nakelja...
Bem ti bavarce,uvik su bili skrti na opremi...
a i mi kupci uvik smo bili skrti kupovat opremu
Ne očekujem sad neka čuda, nego me čist zanima. što to ide pod buissnes paket!!! Jer je reka da ima full buissnes opremu bez kože!!! A koliko znam to se odnosi samo na radio kazetofone, a ne na samu opremu!! Jer mislim da ide standarda oprema, tipa: prednji podizači, obični volan, drvo, klima (večinom digitalna) i po mogućnosti, a to je malo rijeđe CD-changer!!!
meni su rekli:
mobitel, nosaci za case, nosac za papir, ...
isto sam pokusao saznat sta je za e34 biznis oprema :bangin: