View Full Version : pitanje u vezi boje za E30
htio bi pitati znalce koja je boja "SIVO ZELENA METALNA 79", ako netko to ima u knjižici napisano, jel to možda "DELFIN METALLIC" ili??
Moja je prijašnja petica bila delphin metalic, ali je bacala zelenkast odsjaj i kad mi je trebalo zamješat boju, nije bilo nijedne takve u katalozima poznatijih proizvođača boje:ajeto: Izgleda da je netko sam mješao čarobni napitak :wallbash:
to pitam jer ne mogu neći jedan dio karoserije po boji a lik mi govori da ima sivo zelenu 79 boju(iz knjižice), pa me zanima da li je to "delfin", ili "bronzit" ili "graphit":bangin:
najvjerojatnije će biti delfin, ali nisam siguran, jel ima negdje popis tih boja iz stanice za tehnički, baš me zanima, jer mi je džabe napraviti 50km a to nije ta boja?:thumbsup:
Neznam koliko će ti ovo pomoć, ali nek se nađe. Popis boja iz 87.
http://wp1016621.wp027.webpack.hosteurope.de/fotost/f01221/f01221.htm
idem sa pretpostavkom da se radi o 3 najčešće boje koje imaju kocke. ali nema veze, budem išao pogledati, benzin nije skup:driv_ing:
zahvaljujem na informaciji, iako je malo kasno stigal, auto sam već kupio:thumbsup: :notworthy: