View Full Version : Niko Pulic ponovno u BMW-u?
Veli mi frend da je jucer na telki vidio da ce Pulic nastupati na Delti ove sezone sa :e30: M3 E46 sa 400KS:naughty:
Bit ce je-be-no:thumbsup: :driv_ing:
Jel neko cuo sta vise o tome?
SilverE31
23-03-2007, 23:26
Veli mi frend da je jucer na telki vidio da ce Pulic nastupati na Delti ove sezone sa :e30: M3 E46 sa 400KS:naughty:
Bit ce je-be-no:thumbsup: :driv_ing:
Jel neko cuo sta vise o tome?
Pa sve što je i osvojio osvojio je zahvaljujući BMW u!
A glumu je ostavio za Mercedes,Euroline i gazdu
Radovanovića kojem se stalno "uvlačio",samo su mu
nogice virile!:lol::bangin:
Bio sam prije 3 dana u Euroline centru u jankomiru(ja mislin :ajeto: ) i onaj sponzorski cls55 amg nema vise nalje niko pulic vec samo truck racing team.Valjda mu je isteka sponzorski ugovor.
Evo sad san nasa da se vraca dogodine nazad na kamionkse utrke a najveca konkurencija za novu europsku brdsku krunu ce mu bit Joerg Weidinger.On je tvornicki vozac bmw motorsporta i vec je 2 godine zaredom prvak.Pomea je konkurenciju i nada se da ce ove godine bit treca kruna da se izjednaci sa pulicen.
Bio je jučer Niko na hrt2, bila je slika m3 e46, srebrni auto, naprijed kockice na blatobranu, zadnji kraj plavi. Na haubi auta slika dubrovnika.
Dobro izgleda.
Kako Zax kaže... Gledao i ja, bio intervju u emisiji "arena"... Niko Pulić vraća se na brdo, pokazali su samo fotke auta i koliko sam skužio, u pitanju je E46 M3 CSL!!
marko787
27-03-2007, 14:56
Nije CSL, radi mu ga Kramsky.
ot, ali me zanima jel zna netko nešto o Pulićevoj m3 kocki ili ima možda kakvu sliku?
ja imam samo ovu jednu jedinu sliku, ali mi auto cijeli djeluje prebrutalno.
http://img372.imageshack.us/img372/379/b45bo3.th.jpg (http://img372.imageshack.us/my.php?image=b45bo3.jpg)
ivore hebesh kocku, bilo pa proslo ukucaj u gugl M3 grupe A i citaj:mraz:
Ovo je topic o pulicu i M3E46, Deltu ce vozit s necim drugim, a europsko brdsko prvenstvo sa M-om, kojeg ce uredit kod Kramskog kao i prethodne:naughty: .
Uskoro ce biti prezentacija BMW na nekoj ceskoj ruti, zanimljivo je da Pulic kompletan auto, tuning i cak zakup staze placa solo, za sad je gore samo Dubrovnik i Hrvatska zastava bez ijednog sponzora:notworthy:
mali_panj
28-03-2007, 16:16
Niko Pulic je imao svojedobno par dobrih prosera protiv BMW-a sto javnih
sto ne-javnih i dosta prepotentnog ponasanja kada se nije htio potpisat na
BMW katalog jer "taj papir nije dovoljno dobar ni za guzicu obrisat"
zanimljivo kako ce opet vozit Freud am fahrena...
I ja se sjećam Pulićevih proljeva, ali kažu pametni ljudi da lova čuda čini! :)
Niko Pulic je imao svojedobno par dobrih prosera protiv BMW-a sto javnih
sto ne-javnih i dosta prepotentnog ponasanja kada se nije htio potpisat na
BMW katalog jer "taj papir nije dovoljno dobar ni za guzicu obrisat"
zanimljivo kako ce opet vozit Freud am fahrena...
Ta prica o papiru je sa Auto Show-a na velesajmu prosle godine ako se dobro sican.
Ta prica o papiru je sa Auto Show-a na velesajmu prosle godine ako se dobro sican.
O cemu se tocno radi?
O cemu se tocno radi?
Na auto velesajmu prosle godine je bio izlozen onaj kamion Axor trkaci s kojim se natjecao na kamionskim utrkama.I sad jedan dan na predstavljanju i promociji je i on bio tamo i potpisivao se na letke i kataloge o mercedesu i ostalim merc papiricima...
I neko mu je dosa sa bmw letkom ili katalogom i on se nije tija potpisat na to sranje (nesto tipa toga) ili da to nije dovoljno vrijedno njegovog potpisa....
Uglavnom u tom smislu a cijeli njegov zivotni uspjeh na europskom brdu moze zahvalit bmw-u. :glare:
I ja se sjećam Pulićevih proljeva, ali kažu pametni ljudi da lova čuda čini! :)
Definitivno jedini razlog . . .
Jasno je svima da je sponzorski obavezan ali je to mogao i kulturnije odradit. :mad2: