View Full Version : 635CSi vs. 911
jedan dan se ukazala prilika za ovo. usporediti izbliza dvije legende 80ih...
kao i e24, elfer izaziva ovisnost u prvih 100 metara. iako na malo drugačiji način. auto je divlji. bmw sve odrađuje puno uglađenije. jedinu stvar koju ne može nadmašiti jeste zvuk. zvuk zrakom hlađenog boxera i cca metar dugačke ispušne grane...:wub:
kao i e24, elfer izaziva ovisnost u prvih 100 metara. iako na malo drugačiji način. auto je divlji. bmw sve odrađuje puno uglađenije. jedinu stvar koju ne može nadmašiti jeste zvuk. zvuk zrakom hlađenog boxera i cca metar dugačke ispušne grane...:wub:
Lijep prizor, oba auta su:wub:
Jel moguce da sam vidio tog porschea u Osijeku? Bio je isti takav..sam ne znam jel to taj?
Stvarno je prebrutalno vidit 2 ovakva auta skupa.
Jel moguce da sam vidio tog porschea u Osijeku? Bio je isti takav..sam ne znam jel to taj?
jesi. ovo je i slikano u osijeku. auto je iz njemačke, ovdje je završio zbog kvara.
jeste se dragali?
ne. moja procjena da bi elfer dobio, jer je auto ipak složen za to. a ima i 300tinjak kg manje...
jesi. ovo je i slikano u osijeku. auto je iz njemačke, ovdje je završio zbog kvara.
ima fora zvuk auto..prosao je pored mene na semaforu prije koji tjedan:thumbsup:
Bmw 635csi
04-04-2007, 23:54
brate vozio sam 4 razlicita Porscha-(probao ne imao) 911,996,Carreru 4 i svaka im cast,jebena kola ali neobicno skucen prostor oko pedala,polozaj pedala KATASTROFA...voziti ga je interesantno,pogotovo turbaka-kad te opizdi u kicmu u ubrzanju dize ti se kurac:naughty: :naughty: :naughty:
ALI 635csi IS A TOP OF THE WORLD BABY!! sa Z getribom auto kida-kad je M sa istom getribom to je ROCK"N"ROLL nemos ga drzati na cesti,TAJ SOUND I TAJ OSJECAJ MI NIJE BIO NI BLIZU U NIJEDNOM Porschu...svaka im cast ali JA SAM 635csi UNTIL I DIE:notworthy: :notworthy:
brate vozio sam 4 razlicita Porscha-(probao ne imao) 911,996,Carreru 4 i svaka im cast,jebena kola ali neobicno skucen prostor oko pedala,polozaj pedala KATASTROFA...voziti ga je interesantno,pogotovo turbaka-kad te opizdi u kicmu u ubrzanju dize ti se kurac:naughty: :naughty: :naughty:
ALI 635csi IS A TOP OF THE WORLD BABY!! sa Z getribom auto kida-kad je M sa istom getribom to je ROCK"N"ROLL nemos ga drzati na cesti,TAJ SOUND I TAJ OSJECAJ MI NIJE BIO NI BLIZU U NIJEDNOM Porschu...svaka im cast ali JA SAM 635csi UNTIL I DIE:notworthy: :notworthy:
Upravo to!Elfer je "isfuran",e24 je pravo sporcko auto koje nije napravljeno na bazi bube :as:
ti si moj novi idol:notworthy: :notworthy: :notworthy:
ti si moj novi idol:notworthy: :notworthy: :notworthy:
Meni je Dolph Lundgren :cool:
Meni je Dolph Lundgren :cool:
meni je Jack Bauer pravi idol, ali nemoj nikom reći:rolle2yes: :bangin: :lol:
edit: ni Van Dam nije za baciti, iako prema zadnjim slikama liči na carlu del ponte, možda su čak u rodu:loool:
Vise nego solidan izbor,mora se priznat.
Ali,necemo vise u OT.
Mada ima materijala za pricu :lol:
...ALI 635csi IS A TOP OF THE WORLD BABY!! sa Z getribom auto kida-kad je M sa istom getribom to je ROCK"N"ROLL...
pitanje. u prilici sam doći do glave motora sa M635. zna li tko može li se kako ona staviti na moj motor?
Bmw 635csi
06-04-2007, 04:46
...ALI 635csi IS A TOP OF THE WORLD BABY!! sa Z getribom auto kida-kad je M sa istom getribom to je ROCK"N"ROLL...
pitanje. u prilici sam doći do glave motora sa M635. zna li tko može li se kako ona staviti na moj motor?
brate to je glava koja ide na 3.5 a za detalje oko struje,bobina,dizni,centrale i jos toga pitaj Karabalica znace ti on sigurno...
Upravo to!Elfer je "isfuran",e24 je pravo sporcko auto koje nije napravljeno na bazi bube :as:
je je ti porschei su stvarno isfurani vise,ono mainstream,malo tunirana buba,pihhhh......triba kupit benve! :ajeto: :ajeto: :e30:
konavle30
06-04-2007, 21:06
Malo sam googlao o m88 glavi na m30 bloku, ali sam samo nasao rasprave o s38 glavi m30 blok i to neide.
Pisalo je da s38 glava ima jedan vod ulja vise nego m30, a i radilica je drukcija jer je lanac drukciji.
lega vidio sam te danas na omv-u.taman sam s legama odlazio s zelenim e39,a ti si se pokusavao bocno parkirati.neznam dali ti je uspjelo:lol:
lega vidio sam te danas na omv-u.taman sam s legama odlazio s zelenim e39,a ti si se pokusavao bocno parkirati.neznam dali ti je uspjelo:lol:
je, na kraju...
što nisi ostao. skupila se cijela ekipa...
zurio sam se doma
imao sam u gepeku puno sastojaka za kolace ,a mama pizdila sto nemoze praviti kolace:) ,pa smo doletili nabrzinu na kavu
drugi puta
zurio sam se doma
imao sam u gepeku puno sastojaka za kolace ,a mama pizdila sto nemoze praviti kolace:) ,pa smo doletili nabrzinu na kavu
drugi puta
ostavi broj tel.
da te možemo pozvati kad se okupimo.
ljepa usporedba i znam koje su bile dvojbe oko kola, svako koga opali adrenalin prilikom vožnje takvog automobila cijeni taj osjećaj. ali sam razlog zbog kojega si ostao uz šesticu i zbog kojeg nije na prodaju je odgovor na sve:doh1:
zmajchek
21-05-2007, 13:14
ljepa je šetica ali elfer targa je još ljepša, moj glas za porš... sory...
ljepa je šetica ali elfer targa je još ljepša, moj glas za porš... sory...
zašto sorry?
ukusi su subjektivna stvar.
ovdje je prevladao razum. bmw je ipak kompletniji auto. bolje osmišljen i kvalitetnije složen.
911 izaziva ovisnost. za vikend vožnju. sa 635 možeš živjeti cijeli život...
///Marac
22-05-2007, 00:52
zašto sorry?
ovdje je prevladao razum. bmw je ipak kompletniji auto. bolje osmišljen i kvalitetnije složen.
POTPIS!!!!:notworthy: :notworthy: :notworthy:
zmajchek
22-05-2007, 09:39
zašto sorry?
slažem se...