PDA

View Full Version : Oldtimer rally 9 i 10 lipnja u ZG

Dalibor-zg
09-06-2007, 02:58
...Za one koji vole starije automobile neka svakako dodu u Zvonimirovu 25, kao i na ostale lokacije u ZG gdje ce biti predstavljeni oldtimeri u organizaciji Oldtimer kluba Zagreb.
Vjerojatno cu i ja doci sa svojim young-timerom od 25g. onaj od 30 mi se jos lakira....:naughty: :thumbsup: :gossip:
..http://www.oldtimer-klub-zagreb.hr/index.asp?remember=0&lang=1

bajz13
09-06-2007, 09:03
stari mi je u tome klubu pa me zamolio da c/p to sa njihove web stranice tako da bude i nekakav odaziv sa ovoga foruma,ugl.svi smo dobrodosli...ja cu ici pa ako bi jos netko sa foruma nek se javi pa da organiziramo nekakav meet...uglavnom...

1.6.2007
Naš klub zajedno s Automehanika servisi d.d. organizira tradicionalni zagrebački 22. OLDTIMER RALLY: "ZAGREB 2007.", reviju starih automobila i motocikala.
RALLY se održava 9. i 10. lipnja 2007.
Okupljamo ljubitelje sačuvanih i obnovljenih automobila i motocikala, a predviđamo nastup oko 100 posada.
PROGRAM:
Subota, 9. lipnja; Od 10 00 sati okupljanje oko prostora Automehanika servisi d.d., ul. kralja Zvonimira 25, u Plemićevoj ulici i dijelu ulice Brešćenskoga- izložba vozila.
Od 12 00 sati promotivna vožnja ulicama Zagreba, zadržavanje na Trgu maršala Tita kod HNK. Poslije 14 00 sati, odlazak na zajednički ručak.
Nedjelja 10 lipnja; Od 08 30 sati okupljanje sudionika oko prostora Automehanika servisi d.d., ul. kralja Zvonimira 25, u Plemićevoj ulici i dijelu ulice Brešćenskoga - izložba vozila.
U 10 00 sati start prvog vozila. Vožnja trasom rally-a - prolazna kontrola, ispit spretnosti i točnosti, prolaz preko Domovinskog mosta. Cilj u hotelu Antunović u Prečkom.
Na rally se mogu prijaviti automobili i motorkotači starosti 30 i više godina. Organizator zadržava pravo selekcije prijavljenih vozila.
Startnina iznosi za vozača 150 kn, a za suvozača 100 kn. Plaća se na račun Kluba kod Privredne banke br. 2340009-1100033402 ili na sastancima srijedom u bistrou "Plava laguna" (ulica kneza Mislava).
Vozač i suvozač Vozila proizvedenih do 1945. godine oslobođeni su startnine.
Zagrebački OLDTIMER RALLY s dugom tradicijom okuplja veliki broj gledatelja, ima medijsku privlačnost za tisak i televiziju uz izviješća prije i poslije održavanja.

Sa štovanjem,
Tajnik kluba: Predsjednik kluba:
Slobodan Rak, v.r. dr.Radovan Marjanović-Kavanagh, v.r.

Dalibor-zg
10-06-2007, 00:50
Sudjelovao sam danas, nastavlja se sutra svi koji zele neka dodu ima preko 100 auta i ljepo se druzimo...od 8.30 ispred Automehanike u Zvonimirovoj...