PDA

View Full Version : Kubica i Indianapolis

kara
15-06-2007, 00:06
Upravo pročitao, Robert Kubica neće nastupiti na VN SAD-a koja će se održati ove nedjelje. Umjesto njega će za BMW Sauber voziti devetnaestogodišnji Sebastian Vettel.

Jerba
15-06-2007, 02:13
Zakon, baš me zanima kako dečko vozi! ako se dobro sjećam tako je i Massa u pao u igru!?

///Marac
15-06-2007, 02:32
Zakon, baš me zanima kako dečko vozi! ako se dobro sjećam tako je i Massa u pao u igru!?

ja isto mislim da je massa tak poceo vozit!

lastnight
15-06-2007, 10:07
Sebastian jako dobro vozi! Prošle godine je imao priliku to pokazat, čudi me da ga nisu već angažirali za drugog vozača uz Quick Nick-a!:thumbsup:

Sirka
15-06-2007, 23:13
prvi trening

1.alonso
2.heidfeld
3.hamilton
4.vettel

drugi trening

1.alonso
2.hamilton
3.massa
4.raikkonen
5.heidfeld
.
.
.
11.vettel

///Marac
15-06-2007, 23:17
ovaj hamilton je sve bolji i bolji!! svaka mu cast!

cuo sam neke price po televiziji da mu je stari prodavao neke kuce i vikendice, tj da je prodao sve sta je imao da bi njemu omogucio da se bavi moto-sportom, i evo do kuda je stigao!!

Ispravite me ako grijesim!

Thor
16-06-2007, 02:14
ovaj hamilton je sve bolji i bolji!! svaka mu cast!

cuo sam neke price po televiziji da mu je stari prodavao neke kuce i vikendice, tj da je prodao sve sta je imao da bi njemu omogucio da se bavi moto-sportom, i evo do kuda je stigao!!

Ispravite me ako grijesim!

Blazicko je na TVu rekao da mu je tata radio 3 posla, nije se spominjalo prodavanje imovine...

///Marac
16-06-2007, 02:16
Blazicko je na TVu rekao da mu je tata radio 3 posla, nije se spominjalo prodavanje imovine...

ne mislim da nisam cuo od blazicka... cuo sam na novoj tv, ali da i na hrt-u sam cuo da je radio 3 posla!

Thor
16-06-2007, 02:18
ne mislim da nisam cuo od blazicka... cuo sam na novoj tv, ali da i na hrt-u sam cuo da je radio 3 posla!

Tko to zna sto je bilo i kako. Novinari znaju izbaciti informaciju samo da se kaze, pa cesto ispadne muchak.

///Marac
16-06-2007, 02:25
Tko to zna sto je bilo i kako. Novinari znaju izbaciti informaciju samo da se kaze, pa cesto ispadne muchak.

ma da i to sta kazes... samo me je iznendio hamiltonov uspijeh, pa sam samo rekao sta je njegov stari napravio za njega, da bi mu omogocio sport kojim se bavi, i sada postize izvrsne uspjehe, e sad sta je od toga istina... to zna samo njegov tata!

Thor
16-06-2007, 02:30
ma da i to sta kazes... samo me je iznendio hamiltonov uspijeh, pa sam samo rekao sta je njegov stari napravio za njega, da bi mu omogocio sport kojim se bavi, i sada postize izvrsne uspjehe, e sad sta je od toga istina... to zna samo njegov tata!

Ocito se isplatilo! I neka je, zasluzuje :thumbsup:

///Marac
16-06-2007, 02:34

naravno da zasluzuje!! s godinama ce on bit "novi" schumacher, 100%

Jerba
16-06-2007, 02:36
Totalno!!!
I da nije bilo tolike žrtve, dečko tako dobro vozi da je zaslužio duple bodove! u Kanadi je do prvog SC odnosno odlaska u boks imao gotovo 18 sec prednosti isped Nicka, a i poslje svakog sljedećeg SC-a je ulovio 7-8 sec prednosti!:notworthy::notworthy::notworthy:

Momak zna znanje, ali jedino što me brine jest ta politika uprave merca... da nebi Alonso postao novi Schumi:bangin:, ako se to ponovi, stvarno ću prestat pratit F1!

Thor
16-06-2007, 02:44
Totalno!!!

Momak zna znanje, ali jedino što me brine jest ta politika uprave merca... da nebi Alonso postao novi Schumi:bangin:, ako se to ponovi, stvarno ću prestat pratit F1!

Da... To ne bi bilo lijepo da se dogodi.

Navodno je Hamilton izjavio da na prvi znak ako da Alonso ima prednost odlazi iz McMerca.

///Marac
16-06-2007, 02:45
Totalno!!!
I da nije bilo tolike žrtve, dečko tako dobro vozi da je zaslužio duple bodove! u Kanadi je do prvog SC odnosno odlaska u boks imao gotovo 18 sec prednosti isped Nicka, a i poslje svakog sljedećeg SC-a je ulovio 7-8 sec prednosti!:notworthy::notworthy::notworthy:

ja se iskreno nadam na alonso polako "pada" inace tog lika nemrem smislit nikak, i samo da hamilton i heidfeld ovak nastave, i ja najsretniji...:naughty:

Sirka
16-06-2007, 21:30
poredak kvalifikacija

1. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes

2. Fernando Alonso McLaren-Mercedes

3. Felipe Massa Ferrari

4. Kimi Räikkönen Ferrari

5. Nick Heidfeld BMW

6. Heikki Kovalainen Renault

7. Sebastian Vettel BMW

8. Jarno Trulli Toyota

9. Mark Webber Red Bull-Renault

10. Giancarlo Fisichella Renault

11. David Coulthard Red Bull-Renault

12. Ralf Schumacher Toyota

13. Jenson Button Honda

14. Nico Rosberg Williams-Toyota

15. Rubens Barrichello Honda

16. Anthony Davidson Super Aguri-Honda

17. Alexander Wurz Williams-Toyota

18. Takuma Sato Super Aguri-Honda

19. Vitantonio Liuzzi STR-Ferrari

20. Scott Speed STR-Ferrari

21. Adrian Sutil Spyker-Ferrari

22. Christijan Albers Spyker-Ferrari

Jerba
16-06-2007, 22:13
hebem mu misa, ovi nasi su uvjek na istim pozicijama na startu, a bogme i na kraju, nešto mi je tu čudno!!

Miroslav Matic.ba
17-06-2007, 00:05
Dobro je samo tako ,Valjda ce i nasi ugledat jednom to svjetlo na kraju tunela!
Inace Vettelu svaka cast , za sada odlicno iskoristena prilika, jos samo da vidimo utrku!