View Full Version : Misljenje o M3 modelima
http://img230.imageshack.us/img230/1425/umfrageergebnishimgphppx9.png
evo nasao ja malu anketu o m3 modelima,pa da je podijelim sa vama i pitam koje je vase misljenje...:thumbsup:
Mišljenje vezano uz šta? Koji bi htio, koji je bolji...? :ajeto:
Ako je vezano uz to, koji bi htio imat, onda definitivno moj izbor pada na E30 M3, pa čak i pored CSL-a!
Mišljenje vezano uz šta? Koji bi htio, koji je bolji...? :ajeto:
Ako je vezano uz to, koji bi htio imat, onda definitivno moj izbor pada na E30 M3, pa čak i pored CSL-a!
Takodjer... M3 e30 je ziva perverzija...:e30:
zmajchek
20-06-2007, 23:07
ja bi isto kocak m3
m3 e30, po meni jedini M3 koji je ima kako bi amerikanci rekli "BALLS", isto tako po mojem mišljenju, zadnji pravi muški auto, kršitelj svih pravila:e30: :murija: :as: :as: :driv_ing:
a osim toga, prvi se pamte:notworthy:
or
btw, da mi netko poklanja csl-a ili tvorničku M3 kocku, uzeo bi kocku bez razmišljanja, u suprotnom da nema neke kocke sa 0 km uzeo bi CSL-a kojeg bi mjenjao za E36 i E30 m3:notworthy:
///M3 e30 anytime :thumbsup:
To je, "The REAL McCoy"!!!:notworthy:
Hmmmm ja glasam za e36 m3 GT taj auto mi je totalno strava...
Sto se tice kocke m3 u hrvatskoj opcenito,cijeni se kao e34 m5 novijeg godista...A e34 m5 mi je pojam...
m3 power
20-06-2007, 23:32
moram priznat da bi i ja e30 m radje od e46, naravno pod uvjetom da su auti u istom stanju. za e46 uvijek ima vremena a za e30 vrijeme polako istice, ima ih sve manje (pogotovo dobrih) a oni koji su dobri nisu na prodaju jer su vlesnici pravi ljubitelji
Sto se tice e30 m3,stvarno bi se bojao kupiti taj auto,jer je navodno "precijenjen"...ne daje onoliko koliko kosta...ja ne znam,kao i 90 posto ovdje koji nisu vozili taj auto
mozda neko je,pa neka podijeli sa nama...
p.s nemojte me krivo shvatiti,mene sve presjece kad vidim taj auto:e30:
Sto se tice e30 m3,stvarno bi se bojao kupiti taj auto,jer je navodno "precijenjen"...ne daje onoliko koliko kosta...ja ne znam,kao i 90 posto ovdje koji nisu vozili taj auto
mozda neko je,pa neka podijeli sa nama...
p.s nemojte me krivo shvatiti,mene sve presjece kad vidim taj auto:e30:
da, definitivno jedini M3 koji ima taj WOW efekt, vidio sam ga par puta u vožnji i stvarno.... izgleda kao obična kocka na stereoidima:notworthy: :notworthy: :notworthy:
da, definitivno jedini M3 koji ima taj WOW efekt, vidio sam ga par puta u vožnji i stvarno.... izgleda kao obična kocka na stereoidima:notworthy: :notworthy: :notworthy::thumbsup: :thumbsup: jesi ti vozio onu plavu sa bez unutrasnjosti?kako ide?
sjecam se ja maturalca u spanjolskoj-promil i kusur u meni,dolazi bijela e30m3 ORIGINAL stanje,ni crtice nema,neki dedica ju vozi,doslo mi je da je maznem,prva dolje,i via rijeka!:lol:
Meni se diže kad ga vidim! Hebiga, nemrem si pomoć! :nos: :loool:
:thumbsup: :thumbsup: jesi ti vozio onu plavu sa bez unutrasnjosti?kako ide?
sjecam se ja maturalca u spanjolskoj-promil i kusur u meni,dolazi bijela e30m3 ORIGINAL stanje,ni crtice nema,neki dedica ju vozi,doslo mi je da je maznem,prva dolje,i via rijeka!:lol:
nisam vozio, onaj je auto na izdisaju, jedino ga boja drži na okupu:loool: :doh1:
ali sam se vozio ispred, pored i iza nje, i mogu reći da je čak i bolji osjećaj, skoro sam se par puta slupao:notworthy:
http://img113.imageshack.us/img113/5600/seb8701107710732779fr1.jpg
moras ga voljeti...
jedno pitanje za ljubitelje, jel su sve m3-ke imale crne stražnje štopove ili je to dodatna oprema?
jedno pitanje za ljubitelje, jel su sve m3-ke imale crne stražnje štopove ili je to dodatna oprema?
Iskreno, ne znam dal je to uopće išlo kao dodatna oprema, prije bi rekao da je to van serijski...
hella...nestandard:thumbsup:
///Marac
21-06-2007, 02:20
ja se slazem sa sirkom, ja bi e92!:wub: :wub:
makar bi se dvoumio nju ili e30:wub:
jooooj neznam.....:bleh: :ajeto: :bum:
ne kuzim koja je poanta ove ankete! koji vam se svidja,kojeg biste kupili,kojeg bi
uzeli da vam ga poklone,kojeg ste vozili,na kojeg vam se dize :loool: itd,itd.....
e sad kad bi mogao birat,BMK,daj kaj das,glavno da je ///M a posle budem mislil! :bum:
Izbor je:
http://img520.imageshack.us/img520/3659/b26gg4.jpg (http://imageshack.us)
nabildani kocan!
Bimmerboy
21-06-2007, 13:46
Ja ne mogu imat subjektivan dojam u ovoj temi jer smatram da bi mi odluka o biranju M modela bila preteska. Naravno, pod uvjetom da mogu uzet samo jednog...
Kad bolje razmislim, mozda bi bio najsretniji s modelom M5 iz serije E39 - smatram da bi s njom najvise dobio za svoje potrebe...
M6 je ipak san snova:'(
i ja bi e39 M5 najrađe ali ovdje se radi o M 3 icama, čitaj naslov threada
ne kuzim koja je poanta ove ankete! koji vam se svidja,kojeg biste kupili,kojeg bi
uzeli da vam ga poklone,kojeg ste vozili,na kojeg vam se dize :loool: itd,itd.....
e sad kad bi mogao birat,BMK,daj kaj das,glavno da je ///M a posle budem mislil! :bum:smisao ovog threada je koji bi bmw m3 uzeli-kupili,,koji vam se najvise svidja i dali si ga mozete priustiti.mogu i ja napisati E567 m3 quadro turbo,kad ga ne mogu imati,zato sam napisao e36 m3 gt,i dodajem e30 m3 posto su svi i da ja ne budem crna ovca...:loool: :thumbsup:
Bimmerboy
21-06-2007, 22:20
A Big Deal...- ajd, nek bude;-)
Onda E36 M3 coupe...to bi mogao imat!
A od M3 koje ne mogu imat - E46 cabrio
e30 M3 evo III
Potpisujem!
žućo... :bleh: :driv_ing:
Bimmerboy
22-06-2007, 11:06
Dobar je!!
Hmmmm ja glasam za e36 m3 GT taj auto mi je totalno strava...
Sto se tice kocke m3 u hrvatskoj opcenito,cijeni se kao e34 m5 novijeg godista...A e34 m5 mi je pojam...
e vidis ja imam M5 E34 i moj prvi izbor bi bio M3 CSL:bleh:
M3 E30 je legenda ali auto serijala mi nije onak neka strava napet, izvana fora- iznutra obicna kocka, u svoje doba je bio pojam, sad je onak neka srednja zalost sto se performansi tice, COLT CZT ga pojede na stazi itd:bleh:
onak da je tranu S50B32 ko sto je kara imao, pa da sve to lezi na nekim dobrim gewindama, jedno 60%-tnom sperom, itd, onda bi imao prolaz kod mene
Kockica definitivno!!!!!!!!!!!!
onak da je tranu S50B32 ko sto je kara imao, pa da sve to lezi na nekim dobrim gewindama, jedno 60%-tnom sperom, itd, onda bi imao prolaz kod mene
bahato....:nos:
bahato....:nos:
pa onak s godinama dodjes do faze kad ti nije napeto loviti volan na 150+, bojati se da ti se ne rasipa motor, stalno neki Q sarafiti, itd
you`ll get there:thumbsup:
Kocka, pa e92 ipak ima 420 konja
A od M3 koje ne mogu imat - E46 cabrioa obicnog e46 m3 mozes:bangin: :bleh: :lol:
pa onak s godinama dodjes do faze kad ti nije napeto loviti volan na 150+, bojati se da ti se ne rasipa motor, stalno neki Q sarafiti, itd
you`ll get there:thumbsup:
ma nisam te htio uvrijediti, samo kazem da imas letvicu visoko.
ali ovaj post nisam skužio, ispada da pucaš na e65?!?
ma nisam te htio uvrijediti, samo kazem da imas letvicu visoko.
ali ovaj post nisam skužio, ispada da pucaš na e65?!?
non taken, nego otkud si sad bangle-ovu sedmicu iscupao:doh1:
jok, ne pucam ni na E65 ni na E92 nego na M3 E46 posto mi je CSL way over mojih mogucnosti, al eto pitanje ankete je bilo o napetosti pa napisah da mi je CSL najnapetiji
E92 M3 jos nije officially izasao nit se ne spominje u anketi pa me pitaj za par mjeseci misljenje o njemu nakon sto nazicam frenda iz konjscinske za djir:thumbsup:
i ako se radi o seriji 3 ja bi uzeo e34 m5 3.8.....tacka.
Auto potpuno normalan amaterskom posmatracu..a ako dodje do dokazivanja nije se problem dokazati sa njim....
uvek sam mastao o m5 e34 sa naljepnicom 520i :lol:
inace je moja prva kocka imala naljepnicu 316i...mozda ce i ova :D
Dobro kad smo več kod M5 onda M5 e39 definitivno,10 godina od kako je izašo barem dvaput tjedno se slinim po slikama i filmičima od v8 poezije koju sviraju ona 4 rora odozadi.E da mi je stambeno pitanje rješeno več bi se bogami i navozo u njemu a ovako zidaj kuču trokatnicu....:lol: A od M3 jebiga M3 e46 (nemora bit CSL) za E30 bih citirao @JAY P :thumbsup:
E30M3+S14
E30M3+S54
E46M3+S54CSL
E46M3+S62
E39M5+S62
Eto moji odabiri, i ne pristajem na nista drugo :as: ha ha ha!:loool:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=120320801&__lp=4&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=45&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&minFirstRegistrationDate=1985-01-01&maxFirstRegistrationDate=1990-12-31&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&lang=de&pageNumber=4
alpinac1
25-09-2009, 17:58
E30M3+S14
E30M3+S54
E46M3+S54CSL
E46M3+S62
E39M5+S62
Eto moji odabiri, i ne pristajem na nista drugo :as: ha ha ha!:loool:
bas tako i ja se slazem sa tim