PDA

View Full Version : Michael se vraca???

ante
26-10-2006, 12:41
"BILO JE samo pitanje dana kada će neprikosnoveni kralj Formule 1 oraspoložiti mnogobrojne poklonike i kazati da je sve bila jedna velika šala, da neće napustiti sport kojem je toliko dao, više no bilo koji drugi vozač svijeta.

Možete ga voljeti ili mrziti, jer nema sredine kada je Michael Schumacher u pitanju. Zato će neki njegova razmišljanja, samo par dana nakon što se u Brazilu i službeno otisnuo u mirovinu, doživjeti kao fantastičnu vijest, dok će onaj preostali dio ljubitelja F1 u nevjerici tek odmahnuti rukom.

"Nisam izuzeo povratak Formuli. Ne vidim razlog zbog kojeg se ne bih mogao vratiti niti znam tko je tako nešto rekao. U ovom trenutku ne mogu preciznije odgovoriti. Niki Lauda nekoć se vratio na stazu, kao i Mika Hakkinen DTM-u. Iako, većinom povratak dođe nakon nekog vremena." - kazao je Schumacher, sedmerostruki svjetski prvak."

Kako sam vec napisao u Michaelovom oprostajnom threadu, to bih i ja napravio na njegovom mjestu, uzeo godinu dana odmora i napunio baterije, u to vrijeme laganini testirao bolid i proucavao taktike (cisto da ne bude prevelika promjena) pa sljedece godine JURIIIIIIIIIII :punk::punk::punk:

sinalko
26-10-2006, 13:17
Sauber.....šta se čeka??:chatter:

zuna13
27-10-2006, 06:21
Saber Mercedesa je vec vozio, vrijeme je za BMW :)

http://www.youtube.com/watch?v=3EIpukEfkj0&NR

FESI
28-10-2006, 05:17
Pa BMW je kupio F1 Team Sauber

Leteci
28-10-2006, 20:57
Lojzek ce se dobro usrati ako se Schumi vrati!:bleh: