View Full Version : Pitanje za E38
Poznanik zapeo 735i pa me pita opcenito o njemu, kakav je? Mane i vrline, a ja samo znam da je osmak :bangin: :wallbash: , pa vas molim za pomoc. Navodno je fino iscuvan, nisam ga vidio (jos). Ako ga uzme stavio bi plin u njega. Na sta da obrati(mo) paznju? I zanima me kakav je opcenito za odrzavanje, jel ima kakve mane, sta uobicajeno odlazi i sl. i dali ga se na kraju isplati uzeti ili je to vreca bez dna. Help! :ajeto:
Jedina mana svakog BMW-a su ljudi koji ih održavaju.
Auto je perfektan,samo je problem kod ljudih što ih redovito ne servisiraju.
Onda se nakupi gomila sitnica,a te sitnice na kraju koštaju.
Prednji trap,sonde,uljna pumpa,stanje sata i radija,dali se vide sva slova/brojke,
Ako je automatik,dali lupi kad šalta,Manualac dali se mjenja zvuk dok radi motor,a ti stiskaš kuplung....
Dali radi centralno preko ključa.
Servo-crijeva dali je pušta na spojevima?
Hvala na odgovorima :notworthy: :thumbsup:
Stari,uzmi nekog imalo pametnog mehaničara da zi pogleda auto vizualno,i da ga presluša.
Sve se vidi sve se čuje.
Stari,uzmi nekog imalo pametnog mehaničara da zi pogleda auto vizualno,i da ga presluša.
Sve se vidi sve se čuje.
Hvala na savjetu, mi cemo ga pregledati vizualno + voznja, a ako se odluci da ga kupi, onda ide kod mehe :thumbsup: