View Full Version : Novi M3 E92
danas sam ga vidio u zivo u Trstu kod koncesjonara,prekosutra idem ga probati! ispred je lijep,otraga nije,graviran je 330km/h,od opreme ima skoro sve! prezentacija je u subotu
Molimo iscrpan izvještaj.:thumbsup:
Što se tiće novog M3-a, čito sam usporedbu sa rs4 u "Autopartneru" i M3 je potučen do nogu u gotovo svim segmentima! Lik koji je piso govori npr, kad sam prešo iz Audia u M kao da sam sjeo u seoski autobus, upravljač je bezosječajan, neka krem koža umeci od drveta dok je to kod Audia alumini -karbon, audi bolje prenosi snagu na cestu 4X4 i još puno loših stvari, jedina pohvala je motor koji je jednako dobar kao rs-ov s tim da je rs star model nekoliko godina.
Na kraju kao utjehu za sve ljubitelje bmw-a navodi skori dolazak CSL-a.
Ko zna možda čovjek samo ne voli BMW.:fakju:
moguce da je audi samo dao vise novaca za "testiranje" pa ga hvale. vjerojatno frajer niti nezna vozit zadnji pogon :bangin: , i ima malo vise naklonosti audi-u:wallbash: . samo se nadam da nije "Autopartner" nezavisan...
lastnight
04-09-2007, 15:58
Auto, motor und sport imaju najbolje testove.
danas sam ga vidio u zivo u Trstu kod koncesjonara,prekosutra idem ga probati! ispred je lijep,otraga nije,graviran je 330km/h,od opreme ima skoro sve! prezentacija je u subotu
Kojeg koncesionara?
Kojeg koncesionara?
Autoest Trieste! jucer je bio jos bez tablica,zato nisam ga probao,tek su ga bili iskrcali sa kamiona
na originalnom katalogu izgleda lijep,bijeli,slikali su ga na Dubai autodrom
lastnight
05-09-2007, 08:32
gle...BMW je nama svima suer skoro najbolji auto...ali istina, ako M3 ima drvo, krem kožicu i sl...onda nije ništa drugo doli sportskog cruisera ili ti limuzine..... jer jebeš ti sportsko ako nema sirovosti u cijeloj priči!
BMW barem nudi jako puno opcija dodatne opreme, ko želi može ga opremit sirovo sportski a ko je željan luksuza može i tako.BMW ima jako bogatu klijentelu pa su mu takvi i automobili.Luksuz plus sport.Ko ne želi luksuz ima Šubaru.
Drzi se ti prijo jos E46!!!
http://www.autoklub.hr/tuning/predstavljamo/clanak/art-2007,9,5,,1625.auto
550 ks :thumbsup:
jedina pohvala je motor koji je jednako dobar kao rs-ov s tim da je rs star model nekoliko godina.
Ali Audi ima 180ccm više za istu konjažu, a pri specifičnoj snazi od +100 hp/L tih skoro 200 "kubika" daje kakvu takvu prednost.
U novom EVOu, izlazi za koji dan, ce vam biti test M3.
I ako se ne varam nakon individualnog testa M3 ce biti i izravna usporedba s RS4.
Isjecak iz ENG izdanja
"With the possible exception of the engine, which is more spectacular than we’d dared hope, the new M3 has thrown us no great surprises. It’s quicker – much quicker – than the car it replaces, and more hardcore in its delivery, yet the chassis is more rounded and liveable with than ever. More steering feel wouldn’t go amiss, but the M3 works happily at or beyond the limit. Assuming you could afford the fuel bills, it’s a car you could drive every day, yet it’s capable of delivering a level of performance that cars costing twice as much would struggle to match."
Vozio covjek koji zna sto je dobar auto, s visegodisnjim iskustvom u utrkama, ove godine vozio Astona N24, a prosle godine Masseratia GTa na 24h Nurburgringa.
Da se razumijemo, RS4 takodjer cesto dobiva pohvale od istog autora i istog casopisa.