View Full Version : AC Schnitzer R56 MINI Cooper S
http://www.autoblog.com/photos/ac-schnitzer-r56-mini-cooper-s/:naughty:
Slušam komentare i ak neko ima malo više podataka o ovom "autiću"
///Marac
08-10-2007, 22:44
moram priznat da mi se sviđa, ja bi jedino možda maknuo ovaj spojler sa krova, i auspuh bi stavio da viri sa strane a ne iz sredine, ovako mi izgleda kao da mu je neko metlu zagurao u *upak ali samo do pola:laugh:
Sve u svemu jako dobar!!
///Marac
08-10-2007, 22:45
Njemački tuner AC Schnitzer je već obradio nekoliko Minija, a ovo je njihov posljednji uradak - R56 Mini Cooper. Riječ je Miniju Cooper S kojeg pogoni 1,6-litreni turbo motor snage 175 KS
Ovaj paket dorada je napravljen isključivo za Cooper S, a uključuje garanciju dobrog zvuka s tzv. performance ispušnim sustavom s kromiranim vrhom dvostruke ispušne cijevi ispred koje se nalazi prigušivač ispuha. Potom tu je komplet AC Schnitzer skraćenih opruga testiranih na Nürburgringu, koje prema tvrdnjama proizvođača nude odličnu upravljivost u zavojima.
Dinamičnost, ali i izgled automobila su unaprijeđeni novim prednjim branikom s integriranim prednjim spojlerom. Nadalje, tu je neznatno podignuti stražnji branik ispod kojeg se nalazi difuzor. Unutrašnjost je oplemenjena upotrebom aluminija, točnije aluminijske su ručica ručne kočnice i mjenjača te papučice.