View Full Version : Ode kec
Eto, prije tjedan dana se oprostih sa svojom jedinicom . . . teška srca . . . a čovjek je odveze kao da ju krade a ne kupuje!
:bye2:
Ne znam još. složio bih si dvijehiljadedvojku pa kemijam . . . treba me ubit! :doh1:
m3 power
09-10-2007, 17:39
nebi se svatko odlucio slagat 2002 dok je novi bimmer u garazi. :notworthy: si vec kupio 2002, vidio, naso...
lastnight
09-10-2007, 22:42
Ako se uloviš 2002 onda si car ipo! Probaj nekako uvoz iz njemačke.....:ajeto:
Ne znam još. složio bih si dvijehiljadedvojku pa kemijam . . . treba me ubit! :doh1:
MAX RESPECT:notworthy::notworthy:
Ako se uloviš 2002 onda si car ipo! Probaj nekako uvoz iz njemačke.....:ajeto:
Ma gledao sam par komada za uvest ali su cifre brutalne a svakako na njima ima još užasno puno posla. :ajeto:
lastnight
10-10-2007, 09:10
Ma gledao sam par komada za uvest ali su cifre brutalne a svakako na njima ima još užasno puno posla. :ajeto:
Kako misliš brutalne a kažeš da na njima još ima posla? Brutalna je cijena za jedan A stanje primjerak.
Kolike si ti cijene vidio?
Kako misliš brutalne a kažeš da na njima još ima posla? Brutalna je cijena za jedan A stanje primjerak.
Kolike si ti cijene vidio?
Cijena se kreće oko 5.000 € ali ako misliš imati tip-top primjerak moraš još uložiti oko 1.000 - 1.500 €!
Vjeruj mi, ima ih svakakvih a malo ih je u A stanju. :ajeto:
lastnight
10-10-2007, 17:16
Cijena se kreće oko 5.000 € ali ako misliš imati tip-top primjerak moraš još uložiti oko 1.000 - 1.500 €!
Vjeruj mi, ima ih svakakvih a malo ih je u A stanju. :ajeto:
To ti je normalno stari moj. Old-timeri su uvijek bili za ljude s novcima.
To ti je normalno stari moj. Old-timeri su uvijek bili za ljude s novcima.
Oni u tip-top stanju su od 20.000 do 30.000 € :doh1:
Oni u tip-top stanju su od 20.000 do 30.000 € :doh1:
ne vidim što je tu čudno... auto star 30+ godina, sačuvan u top stanju. na pomisao koliko novaca, znanja i discipline treba za takav rezlutat, onda cijena jednog e46 cupea starog 5-6 godina ne zvuči uopće strašno... naprotiv.
Ma nitko ne kaže da je čudno, (zar je danas išta čudno!?) ali je hrpa novaca.