View Full Version : Tko če osvojit vozački naslov u F1?
Moje mišljenje je nažalost Hamilton:bye2: ali volio bi više od svega da to bude FERRARI:wub:
moj glas za Hamiltona, decko je fakat zasluzio
///Marac
15-10-2007, 18:50
makar bi ja volio da BMW odnese naslov, šta je je hami ga zaslužuje potpuno!:notworthy:
lastnight
15-10-2007, 20:07
Moje mišljenje je nažalost Hamilton:bye2: ali volio bi više od svega da to bude FERRARI:wub:
I ja bi da Scuderia Marlboro Ferrari na ćelu s Kimi Raikkonennom osvoji vozački naslov. Konstruktore su dobili! Ako Kimi bude prvi u Brazilu a Massa drugi, Alonso treći a Lewis bude najviše šesti onda je moguće. A možda se Alonso i Lewis kresnu na stazi pa da vidiš kaosa onda.....:ajeto:
U svakom slučaju Kimi je zaslužio bit prvakom jer ima najviše pobjeda u 2007.
Lewis je super rookie ali zapamtite jednu stvar, mali je sjeo odma u najbolji auto koji je tako dobar jer su od Ferrarija pokrali neke 'male stvarčice'.
McLaren i njegovi vozači nisu zaslužili uopće sudjelovat u ovom prvenstvu.
I ja bi da Scuderia Marlboro Ferrari na ćelu s Kimi Raikkonennom osvoji vozački naslov. Konstruktore su dobili! Ako Kimi bude prvi u Brazilu a Massa drugi, Alonso treći a Lewis bude najviše šesti onda je moguće. A možda se Alonso i Lewis kresnu na stazi pa da vidiš kaosa onda.....:ajeto:
U svakom slučaju Kimi je zaslužio bit prvakom jer ima najviše pobjeda u 2007.
Lewis je super rookie ali zapamtite jednu stvar, mali je sjeo odma u najbolji auto koji je tako dobar jer su od Ferrarija pokrali neke 'male stvarčice'.
McLaren i njegovi vozači nisu zaslužili uopće sudjelovat u ovom prvenstvu.
Apsolutno se slazem s kolegom ... po meni je ferrari zasluzio oba naslova ako je samo 10 posto onih optuzbi istinito... a i vise volim njih pa eto :lol:
ali zapamtite jednu stvar, mali je sjeo odma u najbolji auto
Istina. Svakako je izvrstan vozač ali ova sezona nije dokaz njegove kvalitete. A što se tiče tko je šta zaslužio, mislim da ima momaka koji su se mukom izgrađivali u lošijim momčadima. Dajem glas Kimiju mada ne vjerujem da će se sve posložit.