PDA

View Full Version : Šokantno Priznanje Lewisa Hamiltona

///Marac
24-10-2007, 03:57
Ja sam pogriješio, slučajno sam pritisnuo krivi gumb

http://img502.imageshack.us/img502/9836/f1lewismissyn8.jpg (http://imageshack.us)

Iako su neposredno nakon VN Brazila čelnici McLarena potvrdili da je 'mjenjač na bolidu Lewisa Hamiltona nakratko ostao u neutralnom položaju zbog kompjutorske pogreške', s nevjerojatnim priznanjem javio se upravo mladi Britanac. Naime, Hamilton šokantno tvrdi da za uništene snove o prvom naslovu svjetskog prvaka nije kriva kompjutorska, već ljudska, tj. njegova pogreška. 'Prstima sam nešto prebirao po upravljaču i slučajno sam pritisnuo prekidač koji koristimo prilikom startne procedure. U tim trenucima mjenjač je automatski otišao u neutralni položaj, nakon čega sam prvo morao poništiti cijeli računalni sustav, a onda ponovo učitati program koji pokreće rad mjenjačke kutije', tako glasi Hamiltonova izjava u kanadskim novinama La Presse. Na kameri smještenoj unutar bolida, pak, lijepo se vidjelo kako je Lewis stiskao nekoliko prekidača na upravljaču sve dok nije ponovo pokrenuo svoj bolid.

YesNo
24-10-2007, 09:48
Izgorio je od silne želje za pobjedom.

Jerba
24-10-2007, 11:45
To je neiskustvo, i već spomenuto gorenje, ali upravo zbog tog gornja, dotični mladić mi je NO1 vozač u formuli, možda se varam, ali mislim da ima neku karizmu velikana...

YesNo
24-10-2007, 11:50
Slažem se, sigurno ima ono NEŠTO i napravit će puno toga.
Ali mislim i da će Kubica iduće sezone jako iznenadit.

Sirka
24-10-2007, 12:04
izgubit naslov zbog gumba...:doh1:

Bimmerboy
24-10-2007, 12:55
Iako je neiskustvo u pitanju, velika je stvar i to priznanje...

Thor
25-10-2007, 11:23
Sto je tu je.
Ali mlad je, stigne biti prvak jos jedno 15ak puta :thumbsup:

Spraja
25-10-2007, 15:37
zato volim kocku, stisni bilo koji gumb nece ti se auto ugasit niti ce se ista desit jer vjerojatno ne radi gumb:lol::lol::lol::lol:
ma trebalo bi im tu svu elektroniku izbacit pa da vidimo tko zna vozit istina da su dio izbacili al bi trebalo ic na cistu mehaniku....