PDA

View Full Version : FK pokazivac smjera za E46

djzuka
06-11-2006, 19:11
Sto kazete na ovo, meni se svidja, mozda bi si uzeo, mislim da bi se lijepo uklopio na crni auto pogotovo, cijena za par je 360kn.
Znaci nebi uzimao lampu neg samo zmigavac...
Btw imam onda viska normalne bijele zmigavce, daj mi recite koju cijenu da stavim za njih?
http://www.amimotorsports.com/oldsite/FKFS027-1.jpg

A.n.T.e.
06-11-2006, 19:17
Sto kazete na ovo, meni se svidja, mozda bi si uzeo, mislim da bi se lijepo uklopio na crni auto pogotovo, cijena za par je 360kn.
Btw imam onda viska normalne bijele zmigavce, daj mi recite koju cijenu da stavim za njih?

Meni su osobno lijepši bijeli žmigavci.:smile:

lastnight
06-11-2006, 19:33
Nemoj bacat novce na gluposti, radije si šparaj za xenon ak ga nemaš....
Ostavi se čorava posla...

djzuka
06-11-2006, 19:44
Nemoj bacat novce na gluposti, radije si šparaj za xenon ak ga nemaš....
Ostavi se čorava posla...
:sadangel: :console: :kid:

lastnight
06-11-2006, 19:51
a jebiga, nisam te želio rastužit:thumbsup:

djzuka
06-11-2006, 19:55
a jebiga, nisam te želio rastužit:thumbsup:
:bleh: Ma nisi :thumbsup: neg me zanima misljenje ekipe, ipak ne zelim napravit rižu od auta a ipak bi da je malo posebniji, najradije bi kad bi mogao nabavit CSL stvarcice za njega kao sto imam ova beba na slici u avataru :wub:

Leteci
06-11-2006, 23:36
Ja bi ostavio bijele, ali tvoj je auto pa radi sto zelis, pusti ostale!:thumbsup:

sinalko
06-11-2006, 23:40
makaki....ostavi bijele....neki bi bili sretni da imaju bijele a ovak se sam poružnjuješ auto

Zac
07-11-2006, 13:22
ko zna kak bi se to uklopilo sa farom... al ovako cijeli far izgleda dobro i na crnom autu bi bilo jebeno.. zasto ne uzmes komplet?

djzuka
07-11-2006, 13:28
ko zna kak bi se to uklopilo sa farom... al ovako cijeli far izgleda dobro i na crnom autu bi bilo jebeno.. zasto ne uzmes komplet?
Nisam ni pitao koliko je komplet, budem vidio danas...
Posto sam dobar sa covjekom koji drzi trgovinu mozda slozimo zmigavce pa da vidimo kak ce izgledat samo... Vidit cu ak stignem danas, ak ne onda sutra sigurno

lastnight
07-11-2006, 17:06
Nisam ni pitao koliko je komplet, budem vidio danas...
Posto sam dobar sa covjekom koji drzi trgovinu mozda slozimo zmigavce pa da vidimo kak ce izgledat samo... Vidit cu ak stignem danas, ak ne onda sutra sigurno
Samo pripazi da umjesto tvornički Hella ili Bosch ne staviš kakav velas ili made in mongolija odnosno da ne pređeš s konja na magarca.
Niko pametan neće stavit divljaka umjesto npr. Hella tvornićkog fara.Eventualno xenon.Koliko imaš godina ak nije tajna?

djzuka
07-11-2006, 18:01
Samo pripazi da umjesto tvornički Hella ili Bosch ne staviš kakav velas ili made in mongolija odnosno da ne pređeš s konja na magarca.
Niko pametan neće stavit divljaka umjesto npr. Hella tvornićkog fara.Eventualno xenon.Koliko imaš godina ak nije tajna?
22god. , dali me mislis barit kad pitas ili :bleh: :lol:
Ma necu mjenjat far, nema sanse, samo zmigavce ak bude dobro izgledalo, svejedno mi jedan ne radi pa moram raskopat radi zamjene, i dali neko zna kak je najlakse skinut zmigavac? cijeli far mora dolje ili? :dontgetit:

Željko
07-11-2006, 18:26

pogledaj si LAF-ov auto...on ti ima nešto slično, ako ne i isto na svom autu koji je isto crni...meni super izgleda:thumbsup: