View Full Version : K: prekidač za sva 4 žmigavca
m3 power
12-11-2006, 13:58
za e21, ako netko ima negdje slucajno ispravan i da radi kupujem (bimmer mi je vec poslo jedan:notworthy: , ali je i taj na zaost riknuo). kara, ajde znam da imas negdje jedan koji ti netreba.:dontgetit:
za e21, ako netko ima negdje slucajno ispravan i da radi kupujem (bimmer mi je vec poslo jedan:notworthy: , ali je i taj na zaost riknuo). kara, ajde znam da imas negdje jedan koji ti netreba.:dontgetit:
Rado bi ti pomogao,imam jednu ogolitu ajkulu,a u drugoj je sve od e30,tako da nemam.
A i ja sam prije muku mućio sa njima.
m3 power
12-11-2006, 14:25
covjece, ako nemas ti i nema cancer onda mogu jos samo tomic zvat i pitat dal oni imaju. hvala svejedno
gle, ne radi se o velikoj stvari, sigurno nije ni tako skupo u tomicu. pogledaj sutra ak ti se da, u folnegovicevo se zaletis i pitas koliko kosta i koliko ga moras cekat.
m3 power
12-11-2006, 14:59
bum nazvo sutra
Ja sam isto pogledao, ja ti volim stariji model cockipa, koji ima drugačiji šalter, a noviji nemam, :no:
idem pogledati neku ajkulu drugi tjedan, ako bude imala prekidač, pošaljem ti:thumbsup:
m3 power
13-11-2006, 01:13
moze ajde javi, ja cu sutra zvat tomic pa javim. ako ima uzmi ga obavezno.
Calamari
13-11-2006, 02:14
moze ajde javi, ja cu sutra zvat tomic pa javim. ako ima uzmi ga obavezno.
U Tomica ti svaki dio moze doci iz Munchena u roku od max 7 dana... To ne bi trebalo biti skupo, pa se uvijek mozes pohvaliti da imas ajkulu sa jednim 100% novim dijelom :clap: :tongue: