View Full Version : e24 635csi pitanje
nasao sam gdje vec 5 godina stoji navedeni auto sa njemackim papirima, poceo sam trazit vlasnika pa me zanima vase mišljenje koliko bi to moglo vrijedit i dali se uopce isplati uzimat evo slika
http://img230.imageshack.us/img230/7730/dsc02812od4.jpg (http://imageshack.us)
http://img230.imageshack.us/img230/8131/dsc02815vz8.jpg (http://imageshack.us)
http://img140.imageshack.us/img140/3852/dsc02813xk0.jpg (http://imageshack.us)
http://img261.imageshack.us/img261/8522/dsc02814dj8.jpg (http://imageshack.us)
auto je manualac sa svom opremom mozda i ///M
vrijedi ovisno o stanju, ovaj bi mogao biti u dobrom stanju ako u unutrašnjost nije ušla voda
ako nema papire, moglo bi biti problema ukoliko se ne može locirati vlasnik
nevjerojatno, auto je u originalnom stanju, sve nalje i sve, ne mogu vjerovati da ga je netko ostavio sam tak da trune, vrijedi parsto E nekom za dijelove:sadangel:
M ima drugaciji prednji branik i jesi siguran da su njemacki papiri? ima vrancuske lampe..
Postoji i procedura kad se ne može naći vlasnik,to i nije toliki problem:naughty:Cijena za ovaj,a predpostavljam da je kod nas,može dosta varirati... Koja je godina,dosta dugo stoji,a ne izgleda mi baš kao da je paljen nedavno! Ako je tako,auto u startu treba dobru "polugeneralku",pa limarija,pa sto pizdarija... Po mojoj odokativnoj,2000€,ako je malo bolji 2500€! Dijelovi su skupi,al ko voli nek izvoli:thumbsup: Da sam ja naletio na njega,potražio,bi gazdu!
nevjerojatno, auto je u originalnom stanju, sve nalje i sve, ne mogu vjerovati da ga je netko ostavio sam tak da trune, vrijedi parsto E nekom za dijelove:sadangel:
M ima drugaciji prednji branik i jesi siguran da su njemacki papiri? ima vrancuske lampe..
siguran sam da su njemacki rjesio sam neki broj sutra cu zvat pa vidit,
mislim da bi mogo bit ///M jer je unutrasnjost identicna ovoj na slici i nije mokra, bar nije bila kad sam gledo prije bozica
http://img139.imageshack.us/img139/2748/coche4776734601wx0.jpg (http://imageshack.us)
ne vjerujem da je M6
većina automobila iz tog vremena je imala ///M oznaku, zbog opreme ili zbog balkana
ne vjerujem da je M6
ni ja, ali tome se nadam kad u petak dignem haubu ono ///M ima da svrsim u gace:wallbash::wallbash::wallbash:
koliko uopce taj ///M ima konja i okretnog momenta
lastnight
29-01-2008, 23:12
ne vjerujem da je M6
većina automobila iz tog vremena je imala ///M oznaku, zbog opreme ili zbog balkana
M635 CSi, tada još nije bilo M6.
naježim se kad ovako što vidim... prvo zbog suze u oku...
a onda od pomisli da ovakav primjerak moram dovesti u stanje kakvo zaslužuje... brrrrr
dobro razmisli i dobro se raspitaj o cjenama djelova za e24. ovo na slici je model baziran na e28, dakle, mlađi od 06/1982. limarija loša. i to rekao bih jako. jel je strulio tamo gdje inače ne trunu. bar po ovim slikama.
auto je 82-83, od 84 su svi imali potcincanu karoseriju i ovo mu se ne bi dogodilo
ovom su vrlo vjerovatno i prednje mulde strulile kod rubova blatobrana
kao sto rekoh vrijedi nekom za dijelove...
lastnight
30-01-2008, 09:43
I pocinčana karoserija može strulit. Da vidiš samo kako.
jao,jao,jao,jao,jao,jao,jao...jaaaoooo....kakva steta....:(
ja bi ziceve i masinu sa getribom i agregatima ako se nade vlasnik....i ako auto bude u prodaji....;):zivio:
btw ima i jedan 630cs na sv,duhu(76-81god mislim) bio je regan i ganjam vlasnika vec par godina povremeno dal bi ga prodal a sad je bez tablica...auto ima cca 150000km i u odlicnom je stanju....;):naughty:
325-cabrio
30-01-2008, 11:52
@M20: ako je na njemackim papirima, i ako mislis prodavat, javi se!
danas nisam stigo nista rjesavato oko sveg tog ali vjerujem do subote ili ce bit kod mene u garazi ili ako je vlasnik ne realan pa da trazi puno evropskih novaca neka trune dok ga neki cigo ne pokupi za zenske carape
:zivio:
jao,jao,jao,jao,jao,jao,jao...jaaaoooo....kakva steta....:(
ja bi ziceve i masinu sa getribom i agregatima ako se nade vlasnik....i ako auto bude u prodaji....;):zivio:
btw ima i jedan 630cs na sv,duhu(76-81god mislim) bio je regan i ganjam vlasnika vec par godina povremeno dal bi ga prodal a sad je bez tablica...auto ima cca 150000km i u odlicnom je stanju....;):naughty: Znam za taj,u kvartu mi je... Imam ti sve podatke o čovjeku,iako mislim da auto nije na prodaju... Frend mi ga provjerio,pa sam od bivseg vlasnika kod kojeg je bio dosta dugo,sazno i malo povijesti auta,pa ak te zanima... Btw 628cs je, 79god! :laugh:
Znam za taj,u kvartu mi je... Imam ti sve podatke o čovjeku,iako mislim da auto nije na prodaju... Frend mi ga provjerio,pa sam od bivseg vlasnika kod kojeg je bio dosta dugo,sazno i malo povijesti auta,pa ak te zanima... Btw 628cs je, 79god! :laugh:
e to...da...nema oznaku iza pa sam pretpostavio da je 630cs po otprilike godistu...trebam vise podataka od vlasnika pa mi p.m-aj ako ti nije bed...velim da sam vec desetak pita zvonio na vrata u toj kuci gdje stoji i svaki put ili nemaju pojma ili nije na prodaju i nije bilo daljnje diskusije...ma nagovorio bi ja njega...kad-tad....na ovo cudi bi sam stavio jedne RS-ice 16" i malo cuc...ostalo origigi...i samo za "Crkvu Nedjeljom":naughty::laugh:
Ja sam jednog kompletnog bacio na smeće samo sam izvadio motor i mjenjać,toliko je auto bio stunio da je bilo grozota.
Ostala je samo instr.tabla.
@m20: Aj kolega cim prije da čujemo koja je priča s autom:thumbsup:
e to...da...nema oznaku iza pa sam pretpostavio da je 630cs po otprilike godistu...trebam vise podataka od vlasnika pa mi p.m-aj ako ti nije bed...velim da sam vec desetak pita zvonio na vrata u toj kuci gdje stoji i svaki put ili nemaju pojma ili nije na prodaju i nije bilo daljnje diskusije...ma nagovorio bi ja njega...kad-tad....na ovo cudi bi sam stavio jedne RS-ice 16" i malo cuc...ostalo origigi...i samo za "Crkvu Nedjeljom":naughty::laugh:
jel auto svjetloplavi?
jel auto svjetloplavi?
Je:thumbsup:
Je:thumbsup:
ak je taj na kojeg mislim taj bi po broju sasije trebao biti 3.0S (ne SC nego S:))
ak je taj na kojeg mislim taj bi po broju sasije trebao biti 3.0S (ne SC nego S:))
Ovome piše otraga cs,a čovjek čiji je auto bio mi je reko da je2.8:thumbsup:
Ovome piše otraga cs,a čovjek čiji je auto bio mi je reko da je2.8:thumbsup:
Jeli to ovaj?
http://www.slichke.com/images/bfi1201892395j.jpg
Jeli to ovaj?
http://www.slichke.com/images/bfi1201892395j.jpg
to je taj na koji ja mislim, auto je stajao godinama u studentskom gradu, pa kasnije na oporoveckoj-nekom kamataru su ga decki uvaljali pod 4000DEMova :doh1:
auto je prodan prije par g liku koji ga je restaurirao i utuko mnogo para u njega
u papirima je dok sam ga ja gledao pisalo isto kao i na mom BMW 3.0 6SC
s tim da je po broju sasije bio BMW 3.0 S (aka model prije sedmice)
to je taj na koji ja mislim, auto je stajao godinama u studentskom gradu, pa kasnije na oporoveckoj-nekom kamataru su ga decki uvaljali pod 4000DEMova :doh1:
auto je prodan prije par g liku koji ga je restaurirao i utuko mnogo para u njega
u papirima je dok sam ga ja gledao pisalo isto kao i na mom BMW 3.0 6SC
s tim da je po broju sasije bio BMW 3.0 S (aka model prije sedmice)
Yeap,thats the one:pijani ZG-5062-AN
Ajd kad si ga već spomenuo,u kojoj je fazi tvoj 6er? Sorry za OT:notworthy:
Ajd kad si ga već spomenuo,u kojoj je fazi tvoj 6er? Sorry za OT:notworthy:
Raspadanja:laugh::laugh::laugh:,sory morao sam:doh1:
LOL:laugh:
upravo tako, s malom razlikom da je napunio 30g i da je oficijelno "youngtimer":)
Jbg,šefe mislio sam na Jay-ev:laugh:
Jbg,šefe mislio sam na Jay-ev:laugh:
i on isto:laugh:
tu bacate šestice u smeće, a ja nek godinama tražim okvire štop lampi, jel? :zauho
:bleh::bleh::bleh:
kakvo bacanje u smeće, "bude se to sredilo", "sentimentalna vrijednost" itd:loool::loool::loool:
ma kaj je najbolje auto uopce nije los, ima malo hrdze, ali je cijeli u liniji i ima originalne naljepnice sto bi znacilo da nije nigdje karambol
dobro pranje, par sati poliranja, "malo" limarije i voila, cak je i beli, to je sad u djiru:)
jedino sto ga je malo zahebanije uvest zbog godista, premlad je :thumbsup:
mislim da bi se mogao uvesti pod rijetku seriju preko nekog oldtimer kluba, bar sam tako čuo
mislim da bi se mogao uvesti pod rijetku seriju preko nekog oldtimer kluba, bar sam tako čuo
uz pismeno odobrenje ravnatelja centra za normizaciju
ako se radi o raritetnom vozilu koje 6er sa svojih 40-ak tisuca proizvedenih nije, jedino ak prodje neko podmazivanje..
da je 30g star kao moj onda njegovo odobrenje nije potrebno:thumbsup:
C/P http://www.mreznica.hr/oldtimer/savjeti.asp
----
Prilikom uvoza vozila (automobila ili motocikala) u RH nema ograničenja što se tiče starosti vozila. Jedini je uvjet da vozilo mora proći postupak homologacije. Prema Pravilniku o provođenju homolagacije vozila, homologacija se ne provodi za vozila muzejske vrijednosti kojima se smatraju vozila starija od 30 godina, te iznimno vozila kojima takav status odobri ravnatelj Zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo. Ovo posljednje odnosi se na vozila koja su raritetna, većinom sportski modeli, odnosno vozila koja se evidentno neće koristiti za redovitu vožnju, a mlađa su od 30 godina.
Prilikom postupka uvoza i kad vlasnik pronađe potencijalno vozilo, potrebno je od Državnog zavoda za normizaciju i mjeriteljstvo, Zagreb, Avenija Vukovar 78, ishoditi izuzeće od provođenja homologacije vozila. Ono se izdaje na zahtjev kupca-uvoznika. U zahtjevu u kojem se treba pozvati na članak 16. st. 1. t. 3. Pravilnika o homologaciji treba navesti marku i tip, vrstu vozila, godinu proizvodnje i obvezno VIN oznaku (broj šasije). Uz zahtjev treba priložiti sliku tog vozila i kopiju prometne dozvole ili vlasničke knjižice. Ukoliko je vozilo staro 30 ili više godina, Zavod će izuzeće dostaviti vlasniku u kratkom roku (8 dana).
---
onda bi ga trebalo kupiti pa napraviti uvoz za par godina, jer auto je stvarno rijetkost, rekao bi slobodno da je 50% istrulilo ili je u procesu truljenja, u što spadaju i zapljene, puno ih je i slupano, zadnji 6-er i jedini koji sam vidio u 5 godina na cesti je od kalkana(:notworthy:)
onda bi ga trebalo kupiti pa napraviti uvoz za par godina, jer auto je stvarno rijetkost, rekao bi slobodno da je 50% istrulilo ili je u procesu truljenja, u što spadaju i zapljene, puno ih je i slupano, zadnji 6-er i jedini koji sam vidio u 5 godina na cesti je od kalkana(:notworthy:)
samo ja sam ih jedno 3-4 poslao u vjecna lovista, spilio u dijelove isl.:)
a ima ih jedno 10-ak da se voze po HR
A od kolege m20,ni traga ni glasa,da saznamo koje je kombinacija s "velikim bijelim":dontgetit:
A od kolege m20,ni traga ni glasa,da saznamo koje je kombinacija s "velikim bijelim":dontgetit:
kolega je u velikom poslu ali nije zaboravioo na autic, sutra idem kod vlasnikove bake po broj moba od lika jer onaj koji sam dobio od susjeda di auto stoji ne radi, ko zna mozda je neka dobrostojeca baka pa se lakse dogovorimo:lol::lol:
kolega je u velikom poslu ali nije zaboravioo na autic, sutra idem kod vlasnikove bake po broj moba od lika jer onaj koji sam dobio od susjeda di auto stoji ne radi, ko zna mozda je neka dobrostojeca baka pa se lakse dogovorimo:lol::lol:Sretno:thumbsup:
hajde, pa javi koja je cijena i prodaje li se uopće. mene, recimo, zanima... naravno, ukoliko ga ti ne kupiš za sebe.
e dječaci stvari stoje tako da nema nikakvih dogovora dok gospodin gastabajter nedođe za uskrs na godišnji:wallbash::wallbash::wallbash:
e dječaci stvari stoje tako da nema nikakvih dogovora dok gospodin gastabajter nedođe za uskrs na godišnji:wallbash::wallbash::wallbash: E hebi ga...:ajeto: To mi goviori 2 stvari:- frajer zna šta ima i vjerovatno ga nece dat za kikiriki,osim ak nije totalno rasulo,a takav ti i nije od koristi ,zar ne....!? A drugo; možda ti je pametnije dogovorit se s čovjekom da ti dofura auto ,od tamo gdje vec radi,u prihvatljivom stanju... Ja osobno bi išao na tu varijantu:thumbsup:
[QUOTE=mbad7;67528]E hebi ga...:ajeto: To mi goviori 2 stvari:- frajer zna šta ima i vjerovatno ga nece dat za kikiriki,osim ak nije totalno rasulo,a takav ti i nije od koristi ,zar ne....!? A drugo; možda ti je pametnije dogovorit se s čovjekom da ti dofura auto ,od tamo gdje vec radi,u prihvatljivom stanju... Ja osobno bi išao na tu varijantu:thumbsup:[/QUOT
nevjerujem da ce trazit nest previse al sad nemogu nista drugo nego cekati:wallbash:
Ej stari,jel 6er još aktualan,šta ima....!?
sad si me podsjetio:ajeto: idem odma sutra vidjet jel frajer doso na godisnji
sad si me podsjetio:ajeto: idem odma sutra vidjet jel frajer doso na godisnji
Aj pa javi,baš me zanima:naughty::naughty::laugh::laugh:
....Onda valjda ništa! Ili...!?!:hello:
ma nisam iso onaj dan,vise ni ne razmisljam o tom
moram se opet posvađat sa zenom pa cu imat vremena za taj slucaj
cim nesto bude vi cete prvi saznati:thumbsup:
Nakon mitinga češ biti sigurno posvađan:laugh::laugh::laugh:
Sam se nemoj sa zenom svadjat...sigurno ce ti jednom trebat nest od nje pa nes dobit...:laugh:hehe:laugh:...kad doznas nesto javi...:thumbsup:
Nakon mitinga češ biti sigurno posvađan:laugh::laugh::laugh:
aaaaaaaa zbog tog smo se vec svađali
Kolega,šta kažeš da ti nama svima sad već kažeš na kojoj je adresi auto,pa da se da prilika nekom drugom,ak tebi više nije zanimljiv!? Šta ti misliš o tome...?:zivio:
Kolega,šta kažeš da ti nama svima sad već kažeš na kojoj je adresi auto,pa da se da prilika nekom drugom,ak tebi više nije zanimljiv!? Šta ti misliš o tome...?:zivio:
Nemoj ti njega zezat...naravno da mu je zanimljiv:laugh::laugh:
Nemoj ti njega zezat...naravno da mu je zanimljiv:laugh::laugh:Ma ne zezam,ozbiljno mislim da bi bilo ok,da veli di je auto,pa ko hoće i može... Naravno,uz predpostavku da je kolega odustao od toga svega...:driv_ing:
Ma ne zezam,ozbiljno mislim da bi bilo ok,da veli di je auto,pa ko hoće i može... Naravno,uz predpostavku da je kolega odustao od toga svega...:driv_ing:
evo ako nista ne rijesim u iducih 10 dana rado cu vam pomoc oko realizacije otkupa:thumbsup:
evo ako nista ne rijesim u iducih 10 dana rado cu vam pomoc oko realizacije otkupa:thumbsup:
:zivio:Pošteno:zivio:
Oćeš bacit kakav info,kolega? Neku adresu ,broj telefona,i tako to,ha....:naughty::lol:
još jedna priča o e24...
:)
još jedna priča o e24...
:)
Kak to misliš? Ja vjerujem da ce kolega izaći u susret svim zainteresiranima...:notworthy:
Kak to misliš? Ja vjerujem da ce kolega izaći u susret svim zainteresiranima...:notworthy:
evo broj od vlasnikove bake 033-555-206 spremio sam u mob broj pod csi pa neznam kak se zove ali recite da zovete u vezi unukovog bmw-a sto stoji u selu BAKIĆ pa nek vam da broj od unuka :thumbsup:
evo broj od vlasnikove bake 033-555-206 spremio sam u mob broj pod csi pa neznam kak se zove ali recite da zovete u vezi unukovog bmw-a sto stoji u selu BAKIĆ pa nek vam da broj od unuka :thumbsup:
Zahvaljujem u ime svih zainteresiranih:notworthy:
Ja,neki dan, poslijepodne i navečer,no answer,probat ću za vikend ponovo okrenut...
I zovem,i zovem,i nitko se ne javlja...:mad2:
Ok,definitivno se nitko ne javlja na ovaj br,a na info kažu da je adresa s tog broja,u Slatini,a ne u tom selu Bakić,gdje je auto...:ajeto:
Ok,definitivno se nitko ne javlja na ovaj br,a na info kažu da je adresa s tog broja,u Slatini,a ne u tom selu Bakić,gdje je auto...:ajeto:
tako je baba zivi u slatini u brdu a auto je na imanju u selu bakić, jer u slatini vjerovatno nemaju mjesta za njega
probat cu otic vidjet jel baba uopce tu il je u domovini bmw-a
tako je baba zivi u slatini u brdu a auto je na imanju u selu bakić, jer u slatini vjerovatno nemaju mjesta za njega
probat cu otic vidjet jel baba uopce tu il je u domovini bmw-aOk,aj kad si u prolazu baci oko,pa javi,da nije baba umrla...?:sadangel:
Evo,kolege,mali update... Baš sam se čuo sa vlasnikom auta,koji je u Austriji,i koji je tamo kupio auto 92. godine,kad je auto bio star 8god... Kaže dao tadašnjih 30t maraka... A kad sam ga pito za cijenu sad da ga proda,on ko iz topa veli 1800€,al je motor u kvaru,kao 2 cilindra ne rade,auto ne vuče,a limariju ste svi vidjeli,al da ga za par sto € ne da,rađe će ga onda ostavit sebi pa kad bude bio,bude mogo,itd,itd... Za mene je ova priča završena,što se tiče ovog u Bakiću,al imat ću jednog kad-tad,makar ko stari deda...:shots: P.S.- Baba nije umrla:clap:
Evo,kolege,mali update... Baš sam se čuo sa vlasnikom auta,koji je u Austriji,i koji je tamo kupio auto 92. godine,kad je auto bio star 8god... Kaže dao tadašnjih 30t maraka... A kad sam ga pito za cijenu sad da ga proda,on ko iz topa veli 1800€,al je motor u kvaru,kao 2 cilindra ne rade,auto ne vuče,a limariju ste svi vidjeli,al da ga za par sto € ne da,rađe će ga onda ostavit sebi pa kad bude bio,bude mogo,itd,itd... Za mene je ova priča završena,što se tiče ovog u Bakiću,al imat ću jednog kad-tad,makar ko stari deda...:shots: P.S.- Baba nije umrla:clap:
pa di si ga onda uspio nac
i mislio sam da ce prica tak zavrsiti , nitko ne da 6era za parsto E:thumbsup:
ipak je to 6er i svi sline za takvim autima..... zamisli da ga imas i da je kao u kalkanovom stanju.... nebi ga nikad prodavao...:thumbsup:
ipak je to 6er i svi sline za takvim autima..... zamisli da ga imas i da je kao u kalkanovom stanju.... nebi ga nikad prodavao...:thumbsup:
sam si ti zamisljaj kolko oces, nebu ti ni lobiranje kod moje drage pomoglo:bleh:
jel to auto na nasim papirima?
haha, samo se nadaj, to je vec sve dogovoreno:thumbsup:
jel to auto na nasim papirima?
ovaj bijeli sa slika nije
ovaj bijeli sa slika nije
jesi ti svoga pribacija?
jesi ti svoga pribacija?
na pol puta, izuzece od homologacije rjeseno, jos ga treba ocarinit
na pol puta, izuzece od homologacije rjeseno, jos ga treba ocarinit
ja bi tija toga sestera jos otkad smo pricali na onom forumu motala mi se realizacija po glavi...ali kakav sam sad sa vrimanom, najbolje mi je vise kuci ne dovozit nista...
i mislio sam da ce prica tak zavrsiti , nitko ne da 6era za parsto E:thumbsup:
Ma nije u pitanju doslovno parsto€;dao bi ja recimo do 700-800€ za njega,al stvar je u tome da je to 6er,pa frajer luduje s cijenom,što i razumijem,al ne opravdavam.... Ruku na srce,je 6er,al za početak treba mu,brat-bratu,1000€ limarije s lakiranjem,pa motor isto blizu te cifre,pa sto sitnica,da ne spominjemo papire i njihovo "sređivanje". I di smo nakon toga s cijenom od 1800 u startu!? Nek ga da i za 1500,opet je to blizu 5k €,za neko respektabilno stanje,ajmo reć, a za tu lovu izbjegneš sve te pizdarije i dofuraš ga izvana,sjedi-pali-vozi:driv_ing: ili kupiš od kolege jay-a:notworthy:...Baš me zanima kak će stvari stajat kad uđemo u EU:dontgetit:
Ma nije u pitanju doslovno parsto€;dao bi ja recimo do 700-800€ za njega,al stvar je u tome da je to 6er,pa frajer luduje s cijenom,što i razumijem,al ne opravdavam.... Ruku na srce,je 6er,al za početak treba mu,brat-bratu,1000€ limarije s lakiranjem,pa motor isto blizu te cifre,pa sto sitnica,da ne spominjemo papire i njihovo "sređivanje". I di smo nakon toga s cijenom od 1800 u startu!? Nek ga da i za 1500,opet je to blizu 5k €,za neko respektabilno stanje,ajmo reć, a za tu lovu izbjegneš sve te pizdarije i dofuraš ga izvana,sjedi-pali-vozi:driv_ing: ili kupiš od kolege jay-a:notworthy:...Baš me zanima kak će stvari stajat kad uđemo u EU:dontgetit:
daj ga vani nadji za 700-800E u bilokakvom stanju :)
evo ti najjeftiniji vani je 2000E i to ti je bar jos 800E sa troskovima puta, prijevoza tam i nazad, colke ovo ono...
i taj je zreo za bar 1000E limarije /lakiranja i bok te pito cega ostalog:thumbsup:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=30&maxPrice=30001&minFirstRegistrationDate=&maxMileage=&fuel=&ambitCountry=&zipcode=&zipcodeRadius=&doSearch.x=19&doSearch.y=10
kad racunas na 6era minimum sto ce te izac u bilo kojoj kombinaciji je od 8-9kE bez perverzija..
s time da ostaje problem da noviji od 1978 je trenutno moguce uvest samo uz stelu...
daj ga vani nadji za 700-800E u bilokakvom stanju :)
evo ti najjeftiniji vani je 2000E i to ti je bar jos 800E sa troskovima puta, prijevoza tam i nazad, colke ovo ono...
i taj je zreo za bar 1000E limarije /lakiranja i bok te pito cega ostalog:thumbsup:
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=C&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=30&maxPrice=30001&minFirstRegistrationDate=&maxMileage=&fuel=&ambitCountry=&zipcode=&zipcodeRadius=&doSearch.x=19&doSearch.y=10
kad racunas na 6era minimum sto ce te izac u bilo kojoj kombinaciji je od 8-9kE bez perverzija..
s time da ostaje problem da noviji od 1978 je trenutno moguce uvest samo uz stelu... Sve stoji,samo ovi na tvom linku se nisu promjenili vec dugo,to i nije najnovija ponuda i u pristojnom su stanju.... Nitko mi nemože reći da 1800€ nije previše za onaj auto...
i sta je s autom?
Ja ne znam... Mozda da opet zovem lika... Makar je on reko da mora maknut auto još prošle godine,radi nekih radova oko kuce...
Ilil ga je bacio pod presu,ili još stoji,ili je našo levata za soma-somaipo ojra...
Ja ga vise nisam zvao kad mi je reko da oce 1800€...
Ja ne znam... Mozda da opet zovem lika... Makar je on reko da mora maknut auto još prošle godine,radi nekih radova oko kuce...
Ilil ga je bacio pod presu,ili još stoji,ili je našo levata za soma-somaipo ojra...
procitao sam cijelu temu ali nisam nigdje naisao o kojem se motoru unutra radi...
ako je motorizacija zadovoljavajuca i unutrasnjost koliko toliko ziva onda bi se cijena i mogla opravdat...:rolle2yes:
a sta kazes kad bi ja otiso vidjet jel audo jos tamo stoji:naughty:
alpinac1
30-12-2009, 19:38
ako ima sve na sebi svaku kopcu i svaku lajsnu VREDI GA uzeti i a sada jedino papiri kako to resiti neznam kod vas kako to ide ali vidm da ima potencijala da se sredi kako dolikuje
ako ima sve na sebi svaku kopcu i svaku lajsnu VREDI GA uzeti i a sada jedino papiri kako to resiti neznam kod vas kako to ide ali vidm da ima potencijala da se sredi kako dolikuje
ma briga me za vanjstinu,em auto jebu papiri,em je vec propao od hrdje:bye2:
mene zanima motorizacija i unutrasnjost iskljucivo sicevi i zadnja klupa:rolle2yes:
BMW_Motorsport
30-12-2009, 21:12
pa neko je napiso da ih podosta bacio,mozda ima onaj dio koji ti treba pa ga se uveze taj čas,jedino je problem s bojom,posto su original nalje gore
i jel stvarno 3.5csi unutra ili
a sta kazes kad bi ja otiso vidjet jel audo jos tamo stoji:naughty:
Ako si usput baci oko,zasto ne... A možda je doso k sebi malo sto se cifre tice...
@ Rino-635CSi je auto,taj je motor unutra... 2 cil kao nisu radila,još onda,ne znam,tak mi je frajer reko,jer je on sparkiro auto pod šljivu kad mu se taj neki kvar desio,prije 6-7god,zato auto trune,ak vec nije spresan...
Ako si usput baci oko,zasto ne... A možda je doso k sebi malo sto se cifre tice...
@ Rino-635CSi je auto,taj je motor unutra... 2 cil kao nisu radila,još onda,ne znam,tak mi je frajer reko,jer je on sparkiro auto pod šljivu kad mu se taj neki kvar desio,prije 6-7god,zato auto trune,ak vec nije spresan...
pa ako netko od vas dvojice bude u kakvom djiru pa nek javi sta je s tim autom pa da probamo neki dogovor bacit:thumbsup:
Dođi mu s kešom(koliko ti misliš dati) i u glavu...Mnogi tako glumataju pa spuste cijenu,btw.nemaš šta izgubiti,dali si 6era pogledao malo bolje?
Dođi mu s kešom(koliko ti misliš dati) i u glavu...Mnogi tako glumataju pa spuste cijenu,btw.nemaš šta izgubiti,dali si 6era pogledao malo bolje?
pa neide kupit golfa..........
lika zaboli kur.. za taj auto ima para i bas mu taj auto nista neznaci
bas cu otic sutra vidjet jel lik ovdje mozda je doso za blagdane
pa neide kupit golfa..........
lika zaboli kur.. za taj auto ima para i bas mu taj auto nista neznaci
bas cu otic sutra vidjet jel lik ovdje mozda je doso za blagdane
Jesi sta ispipo možda...!!?
e-28 fan
02-01-2010, 19:38
Ja bi motorizaciju???:wub::pijani
Ja bi motorizaciju???:wub::pijani
Polako,Kiki... Ko prvi njegova djevojka,sjeti se:as::lol:
to je prvenstveno goranovo i od m. badrova
a onda sta nama ostane...:D:D
e-28 fan
02-01-2010, 22:22
Vi si uzmite sve,ja bi SAMO motor:laugh::as:
nordicman
02-01-2010, 23:36
Polako,Kiki... Ko prvi njegova djevojka,sjeti se:as::lol:
a ko zadnji njegova žena :laugh:
Dobro,dobro... Pa necemo se otimat ko psi za kost....
Goran je prvi skuzio auto,al je odusto ili sta vec,pa sam ja izganjo broj od covjeka,i cuo se s njim,al je onda on izvalio cifru od 1800 ojra,i to je bilo to...
Ako Goran kaze da je auto još tamo,a njega ne zanima,ja cu opet zvat lika,da vidim jel se situacija promjenila sto se cijene tice... Ako se nije urazumio,dat cu broj ko god bude htio,a ako se frajer urazumio,onda cu ja vidit da se dogovorim i da ga uzmem,samo onda u tom slucaju ostaje kompletan,mogu samo djelovi na njega,a s njega nikako...
6er mi je san,i ako uzmem ovog nekako,onda cu se i dobro pohrvat s njim da nesto bude od tog auta...
Al tu ima jako puno "AKO",tak da cekam prvo da Goran izvidi situaciju...
Eto,nadam se da je to u redu,i da je situacija jasnija:zivio:
Dobro,dobro... Pa necemo se otimat ko psi za kost....
Goran je prvi skuzio auto,al je odusto ili sta vec,pa sam ja izganjo broj od covjeka,i cuo se s njim,al je onda on izvalio cifru od 1800 ojra,i to je bilo to...
Ako Goran kaze da je auto još tamo,a njega ne zanima,ja cu opet zvat lika,da vidim jel se situacija promjenila sto se cijene tice... Ako se nije urazumio,dat cu broj ko god bude htio,a ako se frajer urazumio,onda cu ja vidit da se dogovorim i da ga uzmem,samo onda u tom slucaju ostaje kompletan,mogu samo djelovi na njega,a s njega nikako...
6er mi je san,i ako uzmem ovog nekako,onda cu se i dobro pohrvat s njim da nesto bude od tog auta...
Al tu ima jako puno "AKO",tak da cekam prvo da Goran izvidi situaciju...
Eto,nadam se da je to u redu,i da je situacija jasnija:zivio:
i vise nego u redu jer bi ga i ja i kristijan vjerojatno rascupali za dijelove,a tebi je vjerojatno vaznije da ostane u cijelosti pa ako uspijes izganjat papire da imas nesto posebno i unikatno u garazi,dvoristu ili di vec...:thumbsup:
i vise nego u redu jer bi ga i ja i kristijan vjerojatno rascupali za dijelove,a tebi je vjerojatno vaznije da ostane u cijelosti pa ako uspijes izganjat papire da imas nesto posebno i unikatno u garazi,dvoristu ili di vec...:thumbsup:
E vidis,a ja bi ga slago sebi,pa makar ga slozio pred penziju...
A i M30b35 nađete iza svakog ćoška:laugh:
E vidis,a ja bi ga slago sebi,pa makar ga slozio pred penziju...
A i M30b35 nađete iza svakog ćoška:laugh:
ma znam lako se nadje...ali sicevi i zadnja klupa malo teze...:D
mene samo strah da je pregnjil,zato sam i mislio da bude za dijelove...:down:
ma znam lako se nadje...ali sicevi i zadnja klupa malo teze...:D
mene samo strah da je pregnjil,zato sam i mislio da bude za dijelove...:down:
Tko trazi taj moze sve nac :thumbsup:
Govorim ti kao covjek koji je nasao E9, E24, E21 320 Automatik, E21 323i, E36 M3, BBS RS od 15 do 17 itd...
Svi viču da nemogu nac neke stvari, a da se samo malo potrude bilo bi drugacije...
A da sam se tek trudio kak se spada ko zna sto bi jos pronasao :zivio:
Evo ak ti treba ista od E24 samo reci, imam za dijelove 635csi, ali i cijene su skladne ponudi na trzistu, znaci raritetne :laugh::thumbsup::thumbsup:
Tko trazi taj moze sve nac :thumbsup:
Govorim ti kao covjek koji je nasao E9, E24, E21 320 Automatik, E21 323i, E36 M3, BBS RS od 15 do 17 itd...
Svi viču da nemogu nac neke stvari, a da se samo malo potrude bilo bi drugacije...
A da sam se tek trudio kak se spada ko zna sto bi jos pronasao :zivio:
Evo ak ti treba ista od E24 samo reci, imam za dijelove 635csi, ali i cijene su skladne ponudi na trzistu, znaci raritetne :laugh::thumbsup::thumbsup:
zuka ti si hodajuci oldtimer locator:thumbsup::laugh:...
meni trenutno nis hitno ne treba od e24 nego mi se ovo cini ako dobra prilika za pocupat neke dijelove kao vec nije za sastavit u prvobitno stanje...:zivio:
ima svega svugdje....ljudi bi se zacudili...ako si dovoljno dugo u bmw svijetu svasta se moze naci...evo na primjer...isti ovakav e24 635csi iz 1977.god sa Hr urednim papirima...ali gnjio do boli i nekompletan...stoji bar 10.godina,covjek bi ga prodao ali trazi nebulozu za njega....tocnije 3000€..a to trazi iskljucivo zbog papira..a ima para ko kenje....jos k tome ima jedan auto koji takodjer stoji u improviziranoj garazi i propada...misevi pojeli sjedalo i neke zice...a auto ko nov...Merc 560SEC coupe...;) i za njega oce 10000€
znam di ima i jedan e9 3.0cs....za restauraciju i jedan 2002 turbo,pa jos jedan M635 stranac...mi ima toga kolko hoces.....;) sve se da naci,samo malo treba potraziti....;)i imati pare...
Alex von Falkenhausen
03-01-2010, 18:56
Može li se dobit informacija di je taj i da li je na prodaju 2002 turbo i 3.0 cs? Nije valjda to cs od pokojnog I. Šerfezija? Isto tako pretpostavljam da znaš da li imaju papire?
Može li se dobit informacija di je taj i da li je na prodaju 2002 turbo i 3.0 cs? Nije valjda to cs od pokojnog I. Šerfezija? Isto tako pretpostavljam da znaš da li imaju papire?
Pa da je htio rec di su,valjda bi napiso,ima tu i thread samo za to...
Ja sam svojevremeno cuo da jedan CS propada negdje na Ksaverskoj,zatvoren u garazi,al ko to zna...
e-28 fan
03-01-2010, 19:04
Da nebi bilo,ja sam se samo šalio:hello:Vidim kud ovo vodi,pa reko da se neko ne naljuti.Meni nije problem nać,pa mi se neda ni gurat.
Da nebi bilo,ja sam se samo šalio:hello:Vidim kud ovo vodi,pa reko da se neko ne naljuti.Meni nije problem nać,pa mi se neda ni gurat.
:laugh:Niko se niš ne ljuti.... To sam ja napiso kak si ti meni napiso na jedan PM,sjeti se... Ma zeka,kaj ti je...:thumbsup:
bio sam kood mjesta di je bio auto ali nikog tamo a nisam htio ici gledat u dvoriste jel auto jos tamo
bio sam kood mjesta di je bio auto ali nikog tamo a nisam htio ici gledat u dvoriste jel auto jos tamo
Heh... Poslat cu mu ja onda bar sms,sta je s autom,al krajem tjedna kad budem slobodan...
Alex von Falkenhausen
03-01-2010, 19:36
Mene rekla - kazala priče ne zanimaju, družim se sa ljudima koji imaju iste sklonosti kao ja prema tim starim autima zato sam na ovom forumu jer mislim da ima ljudi koji znaju podatke tipa auto to i to, vlasnik taj i taj, odlučia je prodat auto. Ja na primjer znam da Dražen Topić ima jedinog regularnog originalnog 2002 turba koji je bia na prostorima bivše države kojeg ne prodaje, e sad ako je neko u međuvremenu uveza takvo auto i prodaje ga ja za to ne znam ali me zanima. Isto tako znam da se prodaje 2800 cs u Splitu jer znam čovika i di je auto.
Ja nisam tip rekla kazala;)....vec neke informacije cuvam za svoju korist i korist svojih prijatelja....;)ako mogu nekome pomoci oko necega pomoci cu,ali svakome po zaslugama...
ako mislite da znate apsolutno sve aute u Hrvatskoj...varate se...i mene svasta iznenadi...;):)
Al ja znam ko je otac Lukea Skywalkera,i bas ti necu rec:bee:
Al ja znam ko je otac Lukea Skywalkera,i bas ti necu rec:bee:
a da nije onaj pop iz dragošja:laugh::laugh:
:loool::loool:
Neeeeecu vam reeeeccciii...:lol::lol:
Alex von Falkenhausen
04-01-2010, 14:11
Ja nisam tip rekla kazala;)....vec neke informacije cuvam za svoju korist i korist svojih prijatelja....;)ako mogu nekome pomoci oko necega pomoci cu,ali svakome po zaslugama...
ako mislite da znate apsolutno sve aute u Hrvatskoj...varate se...i mene svasta iznenadi...;):)
Aaaa tako znaći, baš mi je ža šta ti ja nisam prijatelj :zivio:
to ti je isto ko da ti nades naftu pa kazes svima eto tu imate pa se posluzite...mislim ono....ja sam glup i neznam kupit auto za sicu i onda ga prodavati za 17000,15000€ i slicno.....naravno da takvu info necu dat nekome koga uopce ne poznam....,nebi ni ti meni....Bog je prvo sebi bradu napravio...:)
a mislim da ti to najbolje znas....;) posto kazes da si u svijetu starih "kramica"...;)tak da nemoj provocirat bezveze...;)
Alex von Falkenhausen
04-01-2010, 18:43
1. Nije mi bila namjera provocirat mada si ti to tako prokomentira.
2. Mislia sam da je to za javnost kad si napisa da imaš takva saznanja s obzirom da je ovo forum a ne pismo prijatelju u vojsci :pijani
3. Želim ti puno sriče u 2010 i da prodaš šta više dijelova pa da ti kupiš jednog od tih auta i guštaš :thumbsup:
....Bog je prvo sebi bradu napravio...:)
nije istina najprije je napravio jarcu da vidi kak mu stoji:zivio:
:laugh::laugh: Nisam ja zaboravio thread:thumbsup:
Se rabota,se rabota...
Necu još ništa pisat,jer prvo skoči,pa reci hop...
Sve ce se znat kroz 10ak dana,kontakt je uspostavljen,pomaka ima,al sve u svoje vrijeme...
A sad Rino,odi spavat,1 ujutro je:bleh:
:laugh::laugh: Nisam ja zaboravio thread:thumbsup:
Se rabota,se rabota...
Necu još ništa pisat,jer prvo skoči,pa reci hop...
Sve ce se znat kroz 10ak dana,kontakt je uspostavljen,pomaka ima,al sve u svoje vrijeme...
A sad Rino,odi spavat,1 ujutro je:bleh:
moram nadoknadit ova dva dana sto sam bio odsutan...:D:D
Evo ljudovi da i ovu priču rješimo...
Čovjeka sam zvao prije 10ak dana,cisto da vidim kakva je situacija i dali je auto još tamo,jel bi prodo...
Veli on da bi ali nerado,i početna cijena 1600€...
Par minuta kasnije pala cijena na 1k€,i ja reko ok,čujemo se...
Na tome je i ostalo,al nista od toga...
Lomio sam se i na kraju prelomio...
Kad sam malo stavio na papir to sve,ispada mi 1400-1500€,samo da ga dovezem doma,bez da ga pipnem...
Papire da ne spominjem...
Jednostavno mi je žao dat te pare za hrpu trulog lima,pa makar bio i 6er,a imam prečih stvari nego se sad borit s tim...
Bar jednom da napravim onako kako mi zdrava pamet govori...
Radije cu ja na proljece neku ajkulicu uzet za šarafit,a 6er čeka bolja vremena:down:
Eto,toliko od mene,a ako je netko drugi zainteresiran za auto,samo vičite...
Eh,da... Za dijelove ga ni nemojte zvat,reko je da auto ide cijeli ili nikako...
Josip_E30
21-07-2010, 04:40
Ako moze broj na pm imam hr papire od 6era pa bi uzeo toga ako nije prodan naravno. Hvala unaprijed
Fakat si ga digao iz mrtvih....
A nikome nije palo na pamet da se dogovore šestorica, sedmorica i lijepo krenu zvati čovjeka u razmacima i rušit mu cijenu u korist zainteresiranog kolege?
Josip_E30
21-07-2010, 19:17
Ma netreba, da nebi lik poludio i da onda nece prodat
Števa 071
21-07-2010, 20:31
A đe nađe papire???????
Josip_E30
21-07-2010, 20:34
Stari ih ima jos od 93 godine dok je imao 635csi koji je zavrsio u sljiviku i koji se nije dao slozit vise
Števa 071
21-07-2010, 20:36
A jebate gdje je bio 97 kad sam ja tražio za svog,a neeeeeeeeeee
Josip_E30
21-07-2010, 20:47
Eh hebiga, nebi on prodao te papire vec je nekoliko ponuda dobivao, htjeli smo uvest 635csi ali to nam je malo preskupo bilo, sad cemo ic gledat ovog pa ga lagano restaurirat da kad covjek ode u penziju ima sta glancat
Ak vam zatreba kakvih dijelova javite se, imam '80god 635csi za dijelove, šajbe, lajsne, podizaci i takve sitnice ;)
a gdje sam ja u toj priči
A ja znam jednog jako solidnog stranca... ali nije na prodaju : ( čovjek bi vrlo vjerojatno kupio papire...metalik tamno zelen... :wub:
Števa 071
21-07-2010, 23:50
A ja znam jednog jako solidnog stranca... ali nije na prodaju : ( čovjek bi vrlo vjerojatno kupio papire...metalik tamno zelen... :wub:
Takav je bio i moj :bye2::down:
Josip_E30
23-07-2010, 20:06
Eto da dam malo info do covjeka nemozemo doc, zvoni al se nitko ne javlja, probat cemo jos par dana ako nejde idemo na adresu
Josip_E30
23-07-2010, 20:38
Mali update,nemogu vjerovat kako se nitko nije sjetio pitat covjeka dal ima dvojno drzavljanstvo,ja sam nasao covjeka koji ima de-hr drzavljanstvo tako da nece biti kucanja, drugih papira i slicnih sema, sutra se ide pogledat auto,ako ce se auto kupit ovaj ga proda mom covjeku (papirnato) a on ga prebaci u hr kao njegovo vozilo :)
javi se na 098-9968-714 kad dođete do slatine
Mali update,nemogu vjerovat kako se nitko nije sjetio pitat covjeka dal ima dvojno drzavljanstvo,ja sam nasao covjeka koji ima de-hr drzavljanstvo tako da nece biti kucanja, drugih papira i slicnih sema, sutra se ide pogledat auto,ako ce se auto kupit ovaj ga proda mom covjeku (papirnato) a on ga prebaci u hr kao njegovo vozilo :)
I šta bilo...!?
Josip_E30
01-08-2010, 20:04
I sta bilo, tokom 10 godina se moze jedan auto prenjet, a on je jedan prenio svom sinu prije par mjeseci i sad moram trazit nekog drugog, sve se bojim da je to nemoguca misija ali optimizma nam ne nedostaje :) takodjer sam cuo da cim udjemo u EU nema carine, poreza, homologacije i slicnih gluposti koje treba obaviti da bi uvezli auto, znaci odes u DE kupis auto i dovezes ga tu potpuno legalno, odes u heinzlovu, rijesis papire i regas si pilu :) Al tko ce to cekat, stari zapeo ko pastuh za kobilu :D
Btw dobili smo covjeka i cijena je 2000 eura al je reko da bi nesto sitno spustio ako smo kupci
TomoCro25
01-08-2010, 20:15
Nije bas cim udjemo u Eu,mora se to ipak malo cekati da postanemo punopravna i ravnopravna clanica a to cemo se malo ipak jos nacekati xD
Števa 071
01-08-2010, 20:16
I sta bilo, tokom 10 godina se moze jedan auto prenjet, a on je jedan prenio svom sinu prije par mjeseci i sad moram trazit nekog drugog, sve se bojim da je to nemoguca misija ali optimizma nam ne nedostaje :) takodjer sam cuo da cim udjemo u EU nema carine, poreza, homologacije i slicnih gluposti koje treba obaviti da bi uvezli auto, znaci odes u DE kupis auto i dovezes ga tu potpuno legalno, odes u heinzlovu, rijesis papire i regas si pilu :) Al tko ce to cekat, stari zapeo ko pastuh za kobilu :D
Btw dobili smo covjeka i cijena je 2000 eura al je reko da bi nesto sitno spustio ako smo kupci
Daj objasni malo ovo, ne kužim.
purger75
01-08-2010, 22:34
ma svira ku..., nek ga proda tamo di je prijavljen za 2000 eura ili nesto sitno ispod.
imate krivi pristup kao kupci, ovakav pristup ste trebali imat.
auto u ovakvom stanju koji prakticki kupujete na nevidjeno ne vrijedi vise od 500 eura iz vise razloga:
1. je taj sto auto nema hr papire
2. sto stoji vani na otvorenom 5 god kako Goran kaze, a mozda i vise, vjerojatno je trul, te tko zna sto sve treba promjeniti da bi auto bio u voznom stanju i tehnicki ispravan
3. papiri se kao fol "ne mogu" tako lako rijesiti, odnosno auto treba biti u voznom stanju da bi se mogao uvesti, a ni to nije garancija da ce se moci uvest, a ako je sve ok, uvoz se procjenjuje po vrijednost kakav je u voznom stanju, a ne sada sto vam nosi veci trosak uvoza.
4. za 2000 eura u inozemstvu mozes naci isti potpuno ispravan, u voznom stanju, registriran, znaci bez ikakvih daljnih ulaganja.
5. sto njega boli ona stvar sto vi mislite s autom napraviti, odnosno uvesti ga postojece papire.
vi kao da trgujete u prodavateljevu korist, a ne svoju...
ljudi kakav je serija e24-orke....(mislim da je e24) viđam je po okolini Modrice...fora je sto je prosirena zadnji kraj i ima neki rep nazad koji se spaja sa prosirenjima,sva je neka van stabdarda,ima i neke naljepnice u cijelini po bokovima koliko sam vidio.auto je ko nov,vidi se da je oldi i cica ga neki vozi.
Nikako da ju ulovim na parkingu ali bas me zanima sta je to...nigdje na netu ne nađem takve sestice na slikama i sl......
http://www.ak-bmw.com/forum/showthread.php/13564-Gemballa-Zeemax-Koenig-Kerscher...?highlight=zeemax%2Ckoenig
da,u pitanju je bio Koenig....TNX :)