View Full Version : K/T: vijak za odzračivanje hladnjaka
Mario E36
20-11-2006, 00:11
Znači plastični vijak što se nalazi pored čepa na hladnjaku!!
Puko mi :dontgetit: ( sam da mi znat na koju foru)!!!! Ak neko ima kaki polovni il di se može nabavit? Jel netko ima kaku ideju što da napravim da bude u voznom stanju jer mi auto treba!!!!
HITNO!!!!!!!
Sasa_730i
20-11-2006, 00:20
odi do tomica ili nekog drugog ovlastenog i tamo kupi... par kn je cijena.
uzmi jedan komad drveta, približno istih dimenzija i zašarafi ga unutra:dontgetit: . može i sa silikonom ali trebaš pustiti da se dobro osuši. najbolje ti je otići kod tomića ili sličnih te uzeti jedan takav čep, sigurno imaju na lageru, a ne bi trebao biti skup
Mario E36
20-11-2006, 00:30
Budem uzo tam, al moram neš privremeno skemijat za koji dan jer ne mogu bez afta!!!
..ja sam napravio od mesinga novi ;)
to je još i najpametnije...daj nekom za kavu ko ti to može istokariti....
Mario E36
20-11-2006, 14:24
I ne pušta ti ništ, ne znam kad je taj dio hladnjaka plastičan pa se bojim zbog navoja da se ne izguli!! Al budem i to pokušao!!!
Zahvaljujem!!!:thumbsup: :thumbsup:
nebi se smjelo niš zguliti, malo sa šmirglom skini srh sa navoja, a ako to pušta stavi neku brtvu....
Imam ja xx komada,samo jel ti ko od frendova prolazi pokraj Gradišta.Gratis je....
pa moš poslat busom?mislim da je to najbrže i njajednostavnije pa čak i najjeftinije rješenje...
Mario E36
20-11-2006, 23:32
Imam ja xx komada,samo jel ti ko od frendova prolazi pokraj Gradišta.Gratis je....
E nazovem te sutra pa se dogovorimo!!!
I ne pušta ti ništ, ne znam kad je taj dio hladnjaka plastičan pa se bojim zbog navoja da se ne izguli!! Al budem i to pokušao!!!
Zahvaljujem!!!:thumbsup: :thumbsup:
..nepusta vozio dvije godine dok nije eksplodirala posuda :wallbash: sad je u rezervi ;)