View Full Version : Ukratko o sedmici...
Dakle,ovako...
Auto se vrtio po oglasniku u Puli dosta vremena,snimili smo ga bojan i ja
taman u doba dok sam prodavao svoj stari fiat coupe (2.0 turbo 16v,oko 260 konja),tražio sam nešto novo,nešto divlje.Mislio sam da se radi o v10 modelu,ali me vlasnik ugodno iznenadio činjenicom kako se radi o v12 i 385 konja.
Automobil je bio diplomatski auto na brijunima,a dotični prodavatelj je bio vozač
i vozao razne face,recimo John Malkovich,Jeremy Irons,političari itd.Imao je trajnu registraciju,koja je,nažalost,skinuta kad je kupljen,ali skinuta je i blokada,pa se vlasnik zakunio kako bez beda potegne tri glave.Promijenio je sve brtve i filtere,pa ga prodao meni,recimo VRLO povoljno.Preporučio je samo promjenu svjećica,pa se ja sad pitam...Bosch ili ngk?Jedan tip u nekoj trgovini ovdje je pronašao svjećice po broju šasije,ali nisu baš jeftine,pa me zanima ima li kvalitetne alternative,jer ne želim se zajebavati i staviti shit u ovakav auto.Šta bi bilo najbolje?
daj ti slike, poslje cemo o svjecicama!!
Prijo neka su one skupe,ti ih lipo plati pa se rugaj!
Ipak je to 12 cilindara!! :zivio:
Sasa_730i
17-06-2008, 21:06
Kako imas 385ks? Obicni M70 ima ravno 300ks (ako se radi o "obicnom" 750).. A i taj motor nije neko cudo, sve sto vrijedi za m50 vrijedi i za njega pa tako i izbor svjecica :) Ako zelis najbolje onda uzmi Desno Iridium ali to je nesto manje od 200e za taj "motorcic"... Preporucam ti da kupis original bosch i miran si
Interceptor
17-06-2008, 21:11
Taj auto ima 300 KS ako nije chipan/tuniran, a sa skinutom blokadom ide 270 po satu, 300 ne bi uhvatio ni slobodnim padom.
Bimmerboy
17-06-2008, 21:40
A koliko auto ima km i koje je godiste? Btw., u takav auto je najbolje stavljat kvalitetne dijelove
nebi se ni ja razmisljao puno o svjecicama da vec imam love za tak nesto,samo najkvalitetnije inace i motor i performanse trpe.
daj neke slike da vidimo pilu:rolle2yes:
A koliko auto ima km i koje je godiste? Btw., u takav auto je najbolje stavljat kvalitetne dijelove
Da,a u manje BMWe ne treba :naughty:
Firechicken
17-06-2008, 22:37
Da,a u manje BMWe ne treba :naughty:
pa šta te ljudi nisu učili?? ovo što mi vozimo nije BMW.. pa ima samo 4zyl..:rolle2yes:
Cuj....ako imas para za takvo auto, onda imas i za kvalitetne svjecice....samo ti stavi original bosch i miran si!
Sasa_730i
17-06-2008, 23:13
Cuj....ako imas para za takvo auto, onda imas i za kvalitetne svjecice....samo ti stavi original bosch i miran si!
Taj auto je najmanji problem kupiti jer je V12 redovito jeftiniji od I6 i V8 brace... Pravi seks dolazi sa stvarima kao sto su svjecice i takve "sitnice" kojih je duplo vise..
Svjecice koje idu po Autodati: Bosch F8LCR, Autolite 3923, Beru 14F-8LUR, Champion C9YCC, NGK ZFR5F-11.
Dakle,ovako...
Auto se vrtio po oglasniku u Puli dosta vremena,snimili smo ga bojan i ja
taman u doba dok sam prodavao svoj stari fiat coupe (2.0 turbo 16v,oko 260 konja),tražio sam nešto novo,nešto divlje.Mislio sam da se radi o v10 modelu,ali me vlasnik ugodno iznenadio činjenicom kako se radi o v12 i 385 konja.
Automobil je bio diplomatski auto na brijunima,a dotični prodavatelj je bio vozač
i vozao razne face,recimo John Malkovich,Jeremy Irons,političari itd.Imao je trajnu registraciju,koja je,nažalost,skinuta kad je kupljen,ali skinuta je i blokada,pa se vlasnik zakunio kako bez beda potegne tri glave.Promijenio je sve brtve i filtere,pa ga prodao meni,recimo VRLO povoljno.Preporučio je samo promjenu svjećica,pa se ja sad pitam...Bosch ili ngk?Jedan tip u nekoj trgovini ovdje je pronašao svjećice po broju šasije,ali nisu baš jeftine,pa me zanima ima li kvalitetne alternative,jer ne želim se zajebavati i staviti shit u ovakav auto.Šta bi bilo najbolje?
Koji si ti car :gora:
Pravi seks dolazi sa stvarima kao sto su svjecice i takve "sitnice" kojih je duplo vise..Pravi seks dolazi kad treba promjeniti svjecice:ajeto::laugh:
Taj auto je najmanji problem kupiti jer je V12 redovito jeftiniji od I6 i V8 brace... Pravi seks dolazi sa stvarima kao sto su svjecice i takve "sitnice" kojih je duplo vise..
Zato su trebali napraviti 716i:bangin:
Prekrasan auto i ove M countur felge mu baš stoje:wub: