View Full Version : Kubica (po novom) u Ferrari?
Sezona Svjetskog prvenstva Formule 1 zasad je zanimljiva i neizvjesna, a isto bismo mogli reći i za sezonu transfera, koja službeno još uvijek nije započela, ali o kojoj mnogi govore i predviđaju zanimljive "rošade" na tržištu vozača. Jedna od momčadi u koju je uprto najviše pogleda svakako je Ferrari, no u Scuderiji zasad ne daju konkretne odgovore na pitanja o vozačkim postavama za sljedeću sezonu. Nagađa se kako su Felipeu Massi dani u Ferrariju odbrojani, a špekulacije oko njegovog mogućeg nasljednika svakim danom uključuju sve više vozača.
http://www.autosport.hr/images/stories/news/2008/05/17kubicav.jpg
U najnovijem scenariju u Ferrari bi mogao stići nitko drugi do Robert Kubica, poljski vozač koji ove sezone uživa u vrlo dobrim nastupima, a nedavno je upisao i prvu pobjedu u karijeri. Ostaje, međutim, ipak upitno koga bi Kubica u Ferrariju zamijenio, jer o planovima Kimija Raikkonena zna se vrlo malo.
Istovremeno, BMW je svojim probojem prema vrhu privukao mnogo medijske pažnje, dio koje je posvećen i mogućim promjenama u vozačkim postavama. Osim navodnog zanimanja Ferrarija za BMW-ovog vozača Kubicu njemačka se momčad spominje i kao moguće odredište aktualnog Williamsovog vozača Nice Rosberga.
Ne sumnjamo da će nastavak sezone utrka i sezone transfera donijeti još mnogo neizvjesnosti i uzbuđenja...
Ovoga sam se najviše bojao....
fak......ako nam kubica ode...mozemo se pozdravit sa svime...necemo bit vise ni u prvih 10....
ma ovo su samo bapske price,ak napravi nekakav uspjeh veci u bmw-u normalno je da ce ostati
ma ovo su samo bapske price,ak napravi nekakav uspjeh veci u bmw-u normalno je da ce ostati
Hm....moze biti a nemora:dontgetit:
m3 power
19-06-2008, 23:24
ja mislim da je u pitanju samo lova, jer bmw je jako blizu ferrariu po brzini, pouzdanosti, ako ih u nekim segmentima nije i prestigao. a vozaci biraju bolje momcadi a sad koliko je ferarri bolja momcad odlucit ce kubica i lova koju ponude jedni i drugi. jase nadam da ce ostat u bmw-u. ja znam da ja nikad od njih nebi otisao:laugh:
Mislim da su to sve samo naklapanja
Moze biti jedino lova da jer je po meni bmw/ov bolid po inovacijama i razvoju puno bolji i od ferrarija i mclarena
bmw ima toliko dobar pristup natjecanju, da ce ode li ovaj ovaj Kubica, doci neki novi Kubica...
Interceptor
20-06-2008, 15:45
bmw ima toliko dobar pristup natjecanju, da ce ode li ovaj ovaj Kubica, doci neki novi Kubica...
SVI SMO MI KUBICA :ajeto:
Sasa_730i
20-06-2008, 16:10
BMW nema Philip Morris na svojoj strani tako da odlazak Kubice i nije nesto nerealno :(
BMW E36 POWER
20-06-2008, 19:24
kad bi se Montoya vratio...
Interceptor
20-06-2008, 19:41
kad bi se Montoya vratio...
Ludi kolumbijac :ajeto: Taj ili bi pobijedio ili bi sprzhio motor u prva 3 kruga :loool:
BMW SAUBER POTVRDIO KUBICU I HEIDFELDA
BMW Sauber F1 tim danas je objavio kako će zadržati trenutnu vozačku postavu i iduće godine.
Robert Kubica i Nick Heidfeld zadržat će uloge redovnih vozača, a Christian Klien će ostati test i rezervni vozač momčadi iz Hinwila.
"Mi u Nicku i Robertu vidimo snažan vozački dvojac, a u Christianu iskusnog test vozača," izjavio je šef BMW Motorsporta, Mario Theissen. "Uopće ne sumnjamo da ćemo s njima, u našoj četvrtoj godini, ponovno postići naše ambiciozne ciljeve."
Današnjom potvrdom, BMW Sauber je ušutkao glasine o mogućem dolasku dvostrukog svjetskog prvaka, Fernanda Alonsa, na mjesto Nicka Heidfelda. Španjolčeve opcije za sezonu 2009. danas su sužene na ostanak u Renaultu ili pridruženje Hondi.
Miroslav Matic.ba
07-10-2008, 01:02
Procitao radosnu vijest :ola
Ova godina je odlicna, jer smo dobro pokazali zube svima(a jos nije gotova)
U razvoj i napredak bolida ne sumnjam, a zdrzavanjem ovogodisnjih vozaca(nekada nas malo sekiraju ali :notworthy: ) mislim da se na godinu spremaju opasno pomrsit racune u utrci za prvaka(osobno bih volio Kubica-ubica)
Procitao radosnu vijest :ola
Ova godina je odlicna, jer smo dobro pokazali zube svima(a jos nije gotova)
U razvoj i napredak bolida ne sumnjam, a zdrzavanjem ovogodisnjih vozaca(nekada nas malo sekiraju ali :notworthy: ) mislim da se na godinu spremaju opasno pomrsit racune u utrci za prvaka(osobno bih volio Kubica-ubica)
bash smo mi pokazao zube nekom..pogotovo ferariju...a i nase simpatizerstvo prema BMWu je toliko utjecalo na razvoj bolida da bez nas ne bi uspijeli :)
inace kako sam ja istodobno simpatizer i Renola..tako je zbog te cinjenice Alonso pobjedio na prosloj utrci...te kako je Alonzo prije bio u "vrancuskom poluproizvodu"..pa presao u Meklaren..te se opet vratio u vranzua...meni je nekako simpatija prema srebrnim strijelama ostala...tako da eto...ja navijam za sve momcadi...osim za Ferari :zivio::zivio:
salim se of kours za sve osim za ovu zadnju izjavu...mene ne bedira toliko tko pobjedi...vec mi volim zanimljive utrke pune zanimljivih dogadjanja i preokreta...;)
anyway...ljudi koji toliko zaradjuju u F1..i kad su toliko zaradili...sumnjam da prelaze iz momcadi u momcad zbog par miliona vise....vec zbog nekih ambicija...zasicenja...nove okoline...medjuljudskih odnosa (za koje mi ne znamo ..jer se o tome suti) i slicno ....nije niti kod njih idila...te samo natjecanje je stres za cijelu momcad od vozaca..mehanicara..menadjera..pa do spremacice u boxu...