View Full Version : pitanje u vezi jednog e21
http://www.4kotaca.net/index.php?a=2&b=28779
jel netko zna nešto o ovom relativno rijetkom e21 modelu?
ja znam da se prodaje jako jako jako dugo! :)
vidim da je stanje jako loše, ali ima rijetku boju, nekakva limun žuta, mislio sam da su te psihodelične boje prestali stavljati nakon 2002:doh1:
ako ništa drugo, rijetko viđen motor i rijetka boja...
ma sve štima, ali baš zato što je rjedak planuo bi u roku odmah da išta vrjedi, pitanje je dali je uopće 2.0!
1000 kn je bagatela ak bas nije totalno propao i ak ima uredne papire... Mozda se ja raspitam jer mi treba nekaj za slaganje da radim nesto...:bangin:
mani se ćorava posla, imam jednog takvog doma sa 1.6 motorom, lakše bi bilo iskovat novoga nego ovog zakrpat!
mani se ćorava posla, imam jednog takvog doma sa 1.6 motorom, lakše bi bilo iskovat novoga nego ovog zakrpat!
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Kaj je tesko do dijelova doc ili? :dontgetit:
ne nego je komplicirano i preskupo a za potpuni efekat trebaš bar još toliko love koliko u lim uložiš, za to moraš biti ili veliki ljubitelj e21 ili budala sa hrpom love!
radje uzmi neki skršeni e30 ili e36 1.6, pa se zabavljaj!
ne nego je komplicirano i preskupo a za potpuni efekat trebaš bar još toliko love koliko u lim uložiš, za to moraš biti ili veliki ljubitelj e21 ili budala sa hrpom love!
radje uzmi neki skršeni e30 ili e36 1.6, pa se zabavljaj!
Ma nesto moram za zafrkavanje uzet jer ja nemogu da ne sarafim nekaj, pogotovo jer sam dao otkaz na televiziji i jos radim 2 dana i imat cu vremena na pretek... Najradije bi kocku kakvu, ali ona je jos premlada da bude oldtimer... Jedino ju lagano sredjivat i cuvat da dodje do tih godina...Neznam...
dijelove za e21 imaš za jako male pare, a ni ne treba ti puno dijelova za sve to složiti, nego je limarija bitna da bi auto ličio na nešto. ako je većinu vremena proveo na ulici, automatski je pod i okvir vjetrobranskog stakla za popravak, ako je vožen po slanoj cesti, popuše rubovi blatobrana, vrata i pragovi, stražnji vezni lim...
a limari ti taj posao naplate koliko ti košta jedan pošteni aparat za zavarivanje:rolle2yes:
mislim možeš ti voziti i ajkulu sa m30 ili s38 motorom i da nije u super stanju, ali to onda nije to:naughty: :wub:
Imam ja za prodati,školjka je kao nova,ali doslovno,izvađen je motor i unutrašnjost.Za projekat dušu dalo.
http://img213.imageshack.us/img213/6872/v8iostalo013ki8.jpg
Majko mila što je trul, jedino se isplati uzet, ako je unutra 2.0 M10. Ovaj od Karabalića je nov, ima negdje slike iz unutrašnjosti, nema rđe, mulde ko nove!!!!
ali pretpostavljam da je ova slika još iz doba kad je motor i ostalo unutra!!...ili?
ali pretpostavljam da je ova slika još iz doba kad je motor i ostalo unutra!!...ili?
Nebitno izvana je ostalo sve isto,piše bez motora i unutrašnjosti.
e ovaj auto sam vidio u živo, auto ima limariju kao da je izašao iz tvornice!
pa dobro a kolika mu je cijena?
još bolje Kara...poslikaj sve kaj imaš kod sebe doma i stavi na prodaju.....vjerujem da imaš puno toga s čim bi si mnogi tu pomogli ;)
Cijena 4000 kn fixno.
jel možeš pričekati do ljeta kad počnem raditi:dontgetit:
trebam još i prikolicu kupiti