View Full Version : Potreban savet 635csi
bmwpower
06-01-2009, 00:17
Dakle u pitanju je 635 csi 86god 250000km stanje odlicno, nikada udaran uvezen iz ch, vise vlasnika, svi mazili, pazili, garazirali...
Ulaganje da bi bio extra prednja sedista bi zamenio bmw sport sedistima ( ima ravna ) kompletnu unutrasnjost pretapacirao u novu kozu ( hira radi ) i naravno neke ozbiljnije felne.
Dakle pitanje glasi : koliko platiti takvu sesticu?!:doh1:
Dakle u pitanju je 635 csi 86god 250000km stanje odlicno, nikada udaran uvezen iz ch, vise vlasnika, svi mazili, pazili, garazirali...
Ulaganje da bi bio extra prednja sedista bi zamenio bmw sport sedistima ( ima ravna ) kompletnu unutrasnjost pretapacirao u novu kozu ( hira radi ) i naravno neke ozbiljnije felne.
Dakle pitanje glasi : koliko platiti takvu sesticu?!:doh1:
Ako je iz ch ne bas puno.Oni ne cijene bas te stare aute:thumbsup:
Znaci ima CH papire? treba uvoz?
Kakvi su kod vas uvjeti sto se tice uvoza?Ovdje je to dosta skupo,a za neke aute gotovo nemoguce!
edit:Sto se tice cijene mislim da takav auto vrijedi koliko neko trazi za njega jer nije da ih bas ima na svakom cosku!Normalno u granicama normale!Ovdje se prodaje jedan za 10000jura!
Ako je iz ch ne bas puno.Oni ne cijene bas te stare aute:thumbsup:
Možda ih ne cjene, ali ih održavaju.
Možda ih ne cjene, ali ih održavaju.
Naravno!:thumbsup:
bmwpower
06-01-2009, 01:14
Pogresno ste me razumeli, auto je na BG tablicama, uvezen iz CH.
Bimmerboy
06-01-2009, 12:17
jel imas neku slikicu ili tako nesto????
da ne pišem cijelu filozofiju(napisao sam pol strane pa obrisao), auto nit vidjeli nit vozili, ionako ne možemo predvidjeti koliko ćeš ti za njega dati(ako ga uopće kupuješ) i za koliko će ti ga netko prodati(ako se uopće prodaje). daš koliko kupac kaže da mu je dovoljno da ti napravi prijepis
bmwpower
08-01-2009, 15:31
Naravno da se auto prodaje, a ja sam potencijalni kupac!
Da je auto presao ispod 100000km lako bi se dogovorili oko cene ( manje - vise dao bih mu koliko bi trazio ) ovako za mene je to samo auto korektnog stanja, jer me nakaze uopste ne interesuju, nisam narocito zaljubljen u taj model ali ima varnica. Pitao sam za savet oko cene jer ih kod vas mozda ima vise na trzistu, kod nas samo jedan pored ovoga ( normalnog stanja ) 1983 godiste i traze za njega 10000eur sto mi deluje puno.
BMW KLINIK
08-01-2009, 16:44
U Sapcu ima 628karoserija narucena nova 2001god i prepakovana cela alpina b7 u nju .treba da znas bio je to auto pokojnog Cere,ima oko 450 ks vrlo ozbiljan auto ,perla bela od sklapanja presao oko 27000km ,mislim da mu je zadnja cena 18000e.Ko je taj auto video uzivo ili nedaj boze imao priliku da ga Cera provoza u njemu a da mu srce ne otpadne a ima novca ne bi trebaoi razmisljati ni sekundu:thumbsup:
ja mislim da je previse 10000e maksimalno 6 jer treba jos ulagati da ga se dovede u tip-top stanje