View Full Version : 628i
koliko vrjedi dobro ocuvana 6er nisam siguran koja je godina, ali znam da je oldtimer ili ce biti za godinu dana. ima full opremu, koza, klima, podizaci......
sve i uz sve to je originalno stanje, nista nije dirano po njoj, jedino je koza malo ispucala od starosti.
jel vrjedi cca 5000E (nema tehnicki vec dugo vremena):wub:
Ovisi, može vrijediti 10 000e, može i 1000e, sad što ti podrazumijevaš pod dobrim stanjem. Imaš kakve slike?
Ovisi, može vrijediti 10 000e, može i 1000e, sad što ti podrazumijevaš pod dobrim stanjem. Imaš kakve slike?
nemam slike ali evo ovaka je: skoro pa ovako ocuvana jer je garazirana i zlatne je boje, nema jedino siber i automatik je, ostalo mi se cini tip-top
http://www.slichke.com/images/bwy1231868326a.jpg
:jawdrop::jawdrop::jawdrop:
Ako je taka vredi
Slazem se sa sukijem. . .ovo sa slike izgleda bolesno. . .hebena perverzija ;)
Ova sa slike mozda vrijedi i preko 10.000. Mozda vrijedi i 20.000 ako ima recimo 49.000 km :laugh:
Ne vrijedi 20k ni ako ima 49tkm jer je kriza, tope se bogatstva, ko se sad baca u kolekcionare :S...pitanje je koliko je dugo stajala, ako ima puno za uložit, probaj mu još spustit cijenu.
Ne vrijedi 20k ni ako ima 49tkm jer je kriza, tope se bogatstva, ko se sad baca u kolekcionare :S...pitanje je koliko je dugo stajala, ako ima puno za uložit, probaj mu još spustit cijenu.
jos jedan u nizu postova gdje autohändler ivor odredjuje cijenu tudjim autima.... :thumbsup:
2 ivan - daj slikaj taj auto, pogledaj broj kilometara, stanje lima, motora i dal su cisti papiri pa ces sigurno dobit tocniju informaciju sto se tice cijene
koliko vrjedi dobro ocuvana 6er nisam siguran koja je godina, ali znam da je oldtimer ili ce biti za godinu dana. ima full opremu, koza, klima, podizaci......
sve i uz sve to je originalno stanje, nista nije dirano po njoj, jedino je koza malo ispucala od starosti.
jel vrjedi cca 5000E (nema tehnicki vec dugo vremena):wub:
Jel to plava Busheva?
jos jedan u nizu postova gdje autohändler ivor odredjuje cijenu tudjim autima.... :thumbsup:
da će probat spustit cijenu je logično...a ti autojezičaru razmisli o našem tržištu i e24...koliko ima ljudi koji ga žele? neka ih je 500 u nas, koji ga žele. Od tih 500 možda je 10 potencijalnih kupaca, od tih 10 možda dvojica imaju keš...a jedan i za sredit šta treba i za imat za trošit dalje i ulagat u auto, čuvat ga. Zato se ti bavi švedskim, a ekonomiju i sl. prepusti ekonomistima ;)
Zavisi jel taj lik zna šta ima ili ne zna šta ima...:loool:
Jel to plava Busheva?
ako je njegova sigurno covjek zna sto ima.
Zavisi jel taj lik zna šta ima ili ne zna šta ima...:loool:
ma jok nezna:loool:
da će probat spustit cijenu je logično...a ti autojezičaru razmisli o našem tržištu i e24...koliko ima ljudi koji ga žele? neka ih je 500 u nas, koji ga žele. Od tih 500 možda je 10 potencijalnih kupaca, od tih 10 možda dvojica imaju keš...a jedan i za sredit šta treba i za imat za trošit dalje i ulagat u auto, čuvat ga. Zato se ti bavi švedskim, a ekonomiju i sl. prepusti ekonomistima ;)
ima ih sigurno 50 000, od njih neki 10 000 potencijalnih kupaca... i valjda ako su potencijalni kupci onda imaju i kes pa su to ti isti..
Ekonomska kriza je zakurac
nije busheva, ova slika je sa interneta, a taj lik i zna i nezna da je ima, bas sam danas bija kod njega da cu je slikati, pa ju je valjda prebacija kod nekog prijatelja u garazu. a i kaze mi da ima hr papire ima oko 90000km ali joj je vlasnik umra prije godinu dana. sad kako dalje:dontgetit:
Nazovi neki ured javnog bilježnika, oni ti sve znaju reći i tako ti je najsigurnije, a ne da bude rekla-kazala.
treba pricekat ostavinsku raspravu i onda od vlasnika kupit auto.
takodjer mozes i ako si voljan, a i familija, kupit automobil na ler i uzet ga vozit, pa se strpis za papire kad bude ostavinska rasprava zavrsena.
to je previse rzicno, nisu to male pare, barem meni, a nista od toga, to sam se ja samo propitiva, ako i bude bit ce pred lito valjda ce se rjesiti te rasprave
ja sam sad isao gledati jedan 635CSI 77.godinu,nije u voznome stanju,nije cak ni za restauraciju,totalno je koma ali ima hr.papire,srebrne je boje i bio je davno u Dubravi...masina je od e32 u njemu i automatik je a preko bmw vin-a izbacuje manualca iz 2mj/79.god,dakle diiiivvvvllljjjiii da nemoze bit vise ;)
btw cijeni ga 3000eura(da nije divljak jos bi i vrijedio toliko zbog papira ali ovako nis od toga):bangin:
goran525
15-01-2009, 16:45
ja sam sad isao gledati jedan 635CSI 77.godinu,nije u voznome stanju,nije cak ni za restauraciju,totalno je koma ali ima hr.papire,srebrne je boje i bio je davno u Dubravi...masina je od e32 u njemu i automatik je a preko bmw vin-a izbacuje manualca iz 2mj/79.god,dakle diiiivvvvllljjjiii da nemoze bit vise ;)
btw cijeni ga 3000eura(da nije divljak jos bi i vrijedio toliko zbog papira ali ovako nis od toga):bangin:
Kak ide to sa Bmw vin-om?
http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
ukucas zadnjih 7 znamenki i to je to :)
goran525
15-01-2009, 16:48
http://www.bmw-z1.com/VIN/VINdecode-e.cgi
ukucas zadnjih 7 znamenki i to je to :)
Thx:thumbsup:
ja sam bija u dubravi prije 2mj u blizini osjecke ulice, ima dosta bimmera i mladih i starih, ali nikako viditi nesto ekstremno