View Full Version : E30 316: opet neki kur** :(((
zadro_st
12-12-2006, 19:38
Neman pojma šta mu je sad....osjetija san da mi trza u 2.brzini ka da mi cilo auto zapinje neznan kako bi to opisa....nakon toga je trokira u svakoj brzini sve više i više..posli nisan moga niti krenit samo bi počeja nkako ''lupat'' i ugasi se ...ima san osjećaj da radi na tri cilindra....znan da je na rezervi ljutoj ali nevirujen da je do toga jer kad ostane bez goriva treba mi se jednostavno ugasit zar ne?? i sad ga pokušajen upalit opet je trokava i ugasija bi se a sad uopće ne trokaje nego samo vergla i ne daje nikakve znakove života....šta mu je sad?!!!!!!!! svićice ili šta????? !!!:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :dontgetit:
Natoci goriva pa pokusaj dali daje znakova zivota, no ovo sto si opisao mogu biti simptomi nestanka goriva
zadro_st
12-12-2006, 19:53
A da to nije rezultat "avatara" !?!?:lol:
a nije nego san živčan sad pa neznan šta ću...pumpa goriva je taman prominjena..neznan nikad nisan osta bez goriva pa mi je isto čudno da se odma ne ugasi nego mi šteka 5-10 min...:dontgetit:
a nije nego san živčan sad pa neznan šta ću...pumpa goriva je taman prominjena..neznan nikad nisan osta bez goriva pa mi je isto čudno da se odma ne ugasi nego mi šteka 5-10 min...:dontgetit:
zato jer je vukla pumpa zrak
Ne ostaje se bez goriva po sistemu ON/OFF, daj natoći to i ne vozi se na rezervi:smile:
konavle30
12-12-2006, 20:31
Natoci goriva pa pokusaj dali daje znakova zivota, no ovo sto si opisao mogu biti simptomi nestanka goriva
Meni je isto tako bilo, i nakraju se nije dalo ni upalit.
Jednostavno natočio goriva i vozi.
Ali to me je koštalo 1 pumpu goriva, kad potegne zrak, to je lako sjebe i onda traži novu.
Sad nikad nemam manje od 10l u rezervaru.
nemoj ga vrtiti na jakoj rezervi:tongue:
ako sumnjaš na nešto drugo osim toga što nema benzina, najlakše je jednostavno pogledati svijećice i "dobiti informaciju" o radu motora:thumbsup:
:e30:
edit: jednom mi se na ajkuli iskopčao kabel od svijećice zbog vrtnje po parkingu:bangin: , pa možda je i to(sumnjam)
Ako si stvarno ostao bez benzina i natočiš pun rezervoar, možda ti opet ne upali jer ti u sistemu ostane stlačen zrak. Jednom mi se desilo na 320iS, morao sam skinuti cijev sa filtra benzina, špricnulo malo benza van pa je upalio. Nikad više bez benzina!!!!!:bum:
Ako si stvarno ostao bez benzina i natočiš pun rezervoar, možda ti opet ne upali jer ti u sistemu ostane stlačen zrak. Jednom mi se desilo na 320iS, morao sam skinuti cijev sa filtra benzina, špricnulo malo benza van pa je upalio. Nikad više bez benzina!!!!!:bum:
Morat če malo duže verglat:e30:
zadro_st
13-12-2006, 00:26
Ulija u kantu 30 kn upalila iz prve....:tongue: bravo ja....:bangin: :e30: :wub: