View Full Version : E32 740i
Imam priliku kupiti e32 740iA 93. god. u izvrsnom stanju od 1 vlasnika, stvarno prekrasan auto...e sad pošto nema nikakvuh iskustava s 7-erom interesira me:
kakvi su se pokazali s tim motorom?
dal je održavanje e32 puno skuple od npr. e34/e39?
ima kakvih serijskih mana e32?
eto tolko...inaće auto ima 117000 km
hvala na odgovorima
Što se tiće motora pod obavezno skinuti karter i provjeriti vijke na uljnoj pumpi.
Ostalo skoro sve isto kao i na e34 ramena, trapovi, amortizeri...
Ako ima toliko km samo napraviti servis dobroga pregledati i uživancija.
e da zaboravih reči da je auto orginal AC Schnitzer :driv_ing:
max fritz
07-03-2009, 11:44
EEEEEE pa nemoj ovako nabrijavat ekipu, he he, još je i AC Schnitzer a ti nemaš slike.
Pozdrav imaš i daj to poslikajjjjjj, :hello:
nemogu slike stavit na forum dok ne dogovorim auto...slika ima na guglu koga interesira....auto je ljubičaste boje( violet a iznutra bež)
ja sad tražim iskustva od vlasnika e32-ki ili mehaničara( hvala Kari)....
max fritz
07-03-2009, 11:50
Pa ako je korektna cijena ja mislim da je to primjerak automobila kojega se isplati imati ali puno više o njemu ti neznam reći.
Držim fige da će te ostatak ekipe informirati malo više i da ćeš se upustiti u kupovinu istoga..:thumbsup:
goran525
07-03-2009, 14:08
Karlo taj sedmer je meni avion i ako je razumna cijena...otimaj:thumbsup:
bmw racer
07-03-2009, 14:48
jel to onaj crni , sa zat.staklima , dvd unutra , sa 4 topa ozada i sa felgama onin j...... :naughty::ajeto:
ja mislin da se prodava bija oko 4.000e
nemogu slike stavit na forum dok ne dogovorim auto...slika ima na guglu koga interesira....auto je ljubičaste boje( violet a iznutra bež)
ja sad tražim iskustva od vlasnika e32-ki ili mehaničara( hvala Kari)....
HALO?
nije crni....karlo, nije nikakva mudrolija što se tiče servisa...samo slušaj kaj ti kara veli i amen...
bmw racer
08-03-2009, 03:35
pa dobro zajeba se uvezi boje sta sad:ajeto:
e da zaboravih reči da je auto orginal AC Schnitzer :driv_ing:
Ovo me baš zanima.
Da bi bio schnitzer treba imat sljedeče.
Sat, balans štange, felge, kit branika i pragova, volan, unutrašnjost (prednji sicevi ko e34M i profilirana zadnja klupa), auspuh bez katalizatora sa nastavkom od schnitzera.
E da i schnitzer je imo dva motora 3.5 250KS i 3.7 270KS koje je ugrađivo i bili su M30.
Kažem jer je moj bio schnitzer, motor diše u drugogm autu a ostalo je na mom ;)
Tako da ako ima felge neke nije odma schnitzer da ne zabrijavaš ko i onaj sa Weber tunningom :thumbsup:
Ali sve u svemu ako je dobar kupuj.
Sat, balans štange, felge, kit branika i pragova, volan, unutrašnjost (prednji sicevi ko e34M i profilirana zadnja klupa), auspuh bez katalizatora sa nastavkom od schnitzera.--- to sve ima, alo je 740I v8 :ajeto:
Sat, balans štange, felge, kit branika i pragova, volan, unutrašnjost (prednji sicevi ko e34M i profilirana zadnja klupa), auspuh bez katalizatora sa nastavkom od schnitzera.--- to sve ima, alo je 740I v8 :ajeto:
Onda je najverojatnije 740 sa acs kitom :thumbsup:
nema veze za motor. :laugh:
opet je bolji od M30 taj motor... to je M60 ubojica...
opet je bolji od M30 taj motor... to je M60 ubojica...
Definitivno :thumbsup:
goran525
10-03-2009, 22:56
Ima taj auto kojim slucajem plin? I ako je kojim slucajem samo jedan vlasnik u papirima..tada je to zvijer koju sam ja mislio kupiti prije cca 2 godine.Doduse imao je i jebenu felgu tada...
...sorry, pomjesao postove:doh1: