OK sutra je zadnji pregled auta
ima 13 000km, tvorničku garanciju do 9/09
savijeti?
šta da pogledam, di da zavirim i kakva neumjesna pitanja da postavim?
OK sutra je zadnji pregled auta
ima 13 000km, tvorničku garanciju do 9/09
savijeti?
šta da pogledam, di da zavirim i kakva neumjesna pitanja da postavim?
Nije bitno koliko auto ima konja nego koji magarac ga vozi...
Nema se tu šta gledat. Ako kola nisu lupana onda je to čista kupnja!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-Lijepa žena, puna kuća prijatelja!-
-Radim posao koji ne volim da bi žena i djeca kupovali stvari koje im ne trebaju!-
-Newton laže, lake padaju brže!-
-Život je samo iluzija izazvana nedostatkom alkohola!-
-Volio bih umrijeti kao moj deda...u snu a ne kao njegovi putnici u panici i užasu-
-U borbi vojnik dotrči zapovjedniku i kaže: ZAPOVJEDNIČE, OKRUŽENI SMO SA SVIH STRANA! Kaže zapovjednik: ODLIČNO, SADA MOŽEMO U PROBOJ S BILO KOJE STRANE!-
e da jedna zanimljiva stvar je da ovaj 116i (115KS) redizajnirani ima 6 brzina, a ne ko svi ostali 5, dok novi 122KS imaju automatski
izglada da je ovo neki međumodel
Toyotin dizajn je sustav protiv kradje (c) by neznani genijalac sa h.r.a.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ma ne ne! krivi izraz. nije automatski mjenjač, nego sam htio reci da dolaze na novim modelima isključivo 6 brzinski a starih ima sa 5 i očito 6 brzina
kako mi je kroz prste iscurila 116-ica, a nema nigdje druge, tražim dalje, ali ovaj puta biram između 118d i 120d... držite palčeve
hmmm, ajd me malo nagovaraj na benzinca
neka je opća pomama za tim dizelima i momentom, a rijetki su još uvijek benzinaši
Toyotin dizajn je sustav protiv kradje (c) by neznani genijalac sa h.r.a.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks