nema razloga...mozda je bolja litijeva jer je ređa..ja sam do sada samo stavjao grafitnu...
nema razloga...mozda je bolja litijeva jer je ređa..ja sam do sada samo stavjao grafitnu...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
danas sam malo pričao sa maherom od restauracije starih egzota, kaže da oni za reparaciju viska koriste silikonsku mast i da isto radi bez greške..
ja svejedno kupio novi (treba doć večeras busom) ali ovaj ću proburgijat za svaki slučaj, nek se nađe![]()
reparirao sam kako je na slici i stvar funkcionira... hvala ljudi
eto vidis![]()
pozz
nov sam u svijetu bmw-a pa citam malo i pokusavam skuziti cemu sluzi visko i sta je to uopce (koliko sam skuzio nesto za grijanje hladjenje) pa ako netko ima volje odg,
i pitao bi ako se veze na temu, recimo auto je ugrijan kazaljka temp je na pola a kad stanem na semaforu puše hladno na ventilaciji a kad odem recimo na otvorene ceste ili autoput radi grijanje odlicno nije mi jasan taj princip grijanja?!
thx
tp nestp nije uredu..vjerovatno nije odzraceno dobro...

Vratimo se mi na ugradnju ventilatora! Ima neko da je to doslovno napravio jer ja to planiram napraviti na svojem, visco mi je isto krepan a neda mi se to imati gore, el ventilator, kad mu je vruče, uljuči, ispuše i bok!
da,ali zrak za ventilaciju mora proci kroz kiler grijanja u kabini. mozda ti je sistem pristopan pa nema dobru cirkulaciju dok nije u okretajima pa puše hladno,mozda je riknut ventil grijanja
Dal je Visko otisao i ako se cuje pod haubom ko da kamion vozim? i koja je shema kad se visko skine, kak to zablindirat?
Last edited by Ciclajbek; 24-09-2010 at 13:26.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks