ja sam ih u zeo preko e bay-ja i kostali su me oko 70e mislim da je tako nesto
samo moras gledati na engleskom

ja sam ih u zeo preko e bay-ja i kostali su me oko 70e mislim da je tako nesto
samo moras gledati na engleskom
old schull
Svaka cast alpinac...ja obicno gubim volju kad vidim takav lim dok npr kad vidim samo pola motora krene mi voda na usta.....
Srecno kolega![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

hvala kolega !!!!!!!!!
a to mi je posao i voli da radim sa kolimaa poghotovo da vratim u zivot lepe primerke bmw-a
evo jednog
![]()
old schull
Jao dete drago...koja je ovo boja...predivna je![]()
-kombi prijevoz
-montažne kuće
-fotografiranje, vjenčanja...
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU

ako treba moze i sifa te boje nije greda
old schull

hvala opet maci
old schull
-kombi prijevoz
-montažne kuće
-fotografiranje, vjenčanja...
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU

nemogu naci tacnu
ali ima je samo u jaguarovim karticama i samo dve nijanse imaju ove malo tamnija i ova boja bakra tako nesto ako nadjem tacnu sifru postavicu i ovo pomaze
old schull
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks