Jucer se malo igralo sa pomicanjem zupcanika...

Pomaknem za 4 zuba...stanje gore ...pa za jos 3...jos gore...pomaknem jos 3...ne valja...stalno padaju okretaji i radi ko na 3 klipa, a iz auspuha udara ko da netko puca... Reko idem na kontra stranu, vratim tih 10 zuba i onda jos pomaknem za 4, upalim, bolje radi, dam malo gasa, zvuk se popravio, bolje radi, pomaknem jos 2, ono jos bolje, puknem u blokadu i pustim gas, nigdje ni zvuka od pucanja, ler gas bio malo viši, namjestim to i radi ko sat, mislim da ne moram nista vise dirati, jer najbolja stvar slijedi...
Bio sam u ponedjeljak na tehnickom i pao na eko testu, a otuda i zanimanje za rad ovog DIY-a! Razlog pada je sto u papirima imam upisan katalizator, a na autu ga nema, kaze da stavim katalizator i odem postelati motor, te da dodem opet! Posto to sve kosta malo previse, napravio sam gore navedeno i otisao jutros ponovo na tehnicki, sve u redu do eko testa, jer me opet bilo strah, kad ono prolazi bez problema, samo je HC( nemam pojma sta je...) bio malo visi od dopustenog, trebalo je bit ispod 300ppm, a ja imao 450, ali me pustio, kao to nije puno!!!
Ne znam dal je djelovalo i kako ovo sto sam radio, ja mislim da je, jer mi auto bolje starta i puno bolje ide! Sad samo

Bookmarks