ja bi ti svakako preporucio blaupunkt radio, meni do sada su bili najbolji, iako je pioneer nie isto lose... al meni je blaupunkt #1![]()
ja bi ti svakako preporucio blaupunkt radio, meni do sada su bili najbolji, iako je pioneer nie isto lose... al meni je blaupunkt #1![]()
Kombinacija slicna mojoj bi trebala odgovarat ovome sto ti hoces;
Naprijed Hertz Esk 130.2 naprijed,Dsk nazad.
Oba jako male impedancije pa ne traze cudo snage da bi radili.
Prednji su mi doduse spojeni na magnat Traxx,2x75.
U gepeku cisto dozivljaja radi,Macov sub,puni ga Magnat monoblok neki,zaboravih vise tocno.Oboje uzeo cisto cijene radi.
Hu mi je P-77,ali kao sto je Calamari rekao,ne treba tu sad trosit neku brutalnu lovu,Pionner ili Alpine,nemres falit,imaju stvari vec za 1000 kn sta stvarno valjaju.
It's Only Kinky The First Time

mister drajver
e21 318i '82.
e36 318is '95.
e34 524td '91.
...

Da od konfiguracije u autu mi je ALPINE IDA-X200 reciver i komplet prednjih i zadnjih zvucnika (alpine) originalnih dimenzija za e34 bmw i u bunkeru 400w sub Soundblaster. Sve zajedno sklepano za kojih max 400 eura i muzike za slušat kolko hoćeš, ne prejako ali dosta kvalitetno. Ja preporucam na originalna mjesta zvučnike i solidan radio sa subom ili bez. Samo reciver ili radio tj. pojačalo na njemu ti je najbitnije za kvalitetan zvuk.
mister drajver
e21 318i '82.
e36 318is '95.
e34 524td '91.
...

Last edited by flejboy; 15-09-2009 at 20:51.
mister drajver
e21 318i '82.
e36 318is '95.
e34 524td '91.
...
To finije ugadanje zvuka i druge slicne audiofilske postapalice nemaju mjesta u pricama o slaganju budget sistema.
It's Only Kinky The First Time
jel moze neka preporuka za zvucnike sistem sa 10 zvucnika
znaci naprijed kod nogu bass a u vrata srednjotonac i visokotonac, evo ako ko zna koji bi odgovarali umjesto tvornickih bio bi jako zahvalan, i naraavno ne neke pretjerane snage nego da to pogoni hud od 4x50, a za gepek neko pojacalo i woffer, tek toliko da malo bass pojaca
Jučer sam bio u Ronisu u Čakovcu i kupit ću taj Cd/mp3 Alpine koji ste mi preporučili.
http://www.ronis.hr/?alpine/51/autor...01rm/CDE-101RM
Ugradnja je besplatna.
Jedino me sad zanima kaj napraviti s zvučnicima.
Dal da njih isto zamijenim ili ne? Moje mišljenje je da bi bilo dobro i njih zamijeniti i staviti neke nove koji su sigurno bolji.
Znači, zvučnici 13-ice idu dole? I koju marku preporučate?

Moj savjet je da prvo prvo priključiš radio i poslušaš, pa onda nadopuniš ili poboljšašovisi kakvi su ti zvućnici. Kaj se tice e36-ice i njezinih original zvucnika, napred je ok, iza joj fale visoki i općenito bas i napred i nazad i to onaj do 120 Hz, a u bunker po mogućnosti neki woofer i to je to.
mister drajver
e21 318i '82.
e36 318is '95.
e34 524td '91.
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks