hm... moglo bi se ovo i isprobati da ga malo prodiše nakupi se sa godinama svakakvi govana po usisu i svemu... ako ga ne ubije moze samo ojacati![]()
hm... moglo bi se ovo i isprobati da ga malo prodiše nakupi se sa godinama svakakvi govana po usisu i svemu... ako ga ne ubije moze samo ojacati![]()
hm, rekla kazala nista ne znaci ako netko nije siguran, malo kad razmislim kako ce mu nastetiti (inace ga i ne vozim na visokim obrtajima a i nisam bas neki divljak) po nekoj logici moze ga "raštelati" ili tako nesto a opet koja je svrha tog spreja ako je za aute s malo km?! kako god potraziti cu malo po netu, thx na odg![]()
da i jos uvjek se proizvodi za aute sa karburatorom....a oni se juce prestali proizvoditi i imaju svi manje od 50kkm
ja sam cistio i cisticu na sve i jednom autu,dal sa karb cleanerom ili sa oni za inekcion motore...
znam da je usis i kao i vjerovatno ventili,kompresiona komora poslije toga kao novo ,ali bukvalno.
ko imalo zna o sus motorima zna kako su naslage bilo koje vrste stetne za motor...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Di u ZG-u ima kupit ovaj sprej, Koji mu je točno naziv i kolika je doza spreja (cijeli jedan sprej ili...) potrebna da se motor dobro pročisti? Kod mene je m44 motor i maf je onaj sa niti (nema klapnu, a nemam ni oem filter već je gljiva), a kolko sam skužio, sprej je dosta jak pa me zanima dal da špricam kroz maf, il da ga skinem pa špricam u gumu usisa (čisto preventivno da maf ne rikne)?
mi smo na koleginom m5otu spricali kroz maf ali je bio original za inekcion motore....
a na mom m42 isto kroz maf sa karb cleanerom...oba auta su se preporodila...
ali necu vam garantovati nista![]()

http://www.geoteh.com/
evo naša sam di ima za kupit sprej, sad ako nije problem da netko otvori stranicu i kaže koji je to točno proizvod?
@Suki: koliko treba spreja ušpricat: cil spreji, pola, ušpricat par puta...
http://www.geoteh.com/noviproizvodi.htm šifra M47....je bas to,a imas i ove karb cleanere koje sam ja koristio,gledaj da je onaj koji je sonda friendli
Mislim da pise na pocetku detaljno kako se koristi,potrositi citav sprej..
Last edited by Suki; 23-02-2010 at 11:11.
No Problemo.....
evo upute kak se to navodno radi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks