Koliki imaju protok injectori od M5?I na koliko konja ciljaš?
Koliki imaju protok injectori od M5?I na koliko konja ciljaš?
Hej živote
Teško ovo jebote...
Mani me se živote
Oca ti jebem....
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
oko 320ccm čini mi se.
Ciljam na konjažu između 260 i 290ks. Koliko bude na 0,8 dovoljno je jer ne želim pretjerivat.
Inače danas je sve spojeno (osim auspuha) i UPALIO JETreba ubacit dizne, montirat struju i sve to ali glavno da radiiii
![]()
Skinuli izolaciju sa haube, moram ovih dana zaštiti i haubu i muldu sa nekom toplinskom izolacijom jer će ju turbina pregrijat/otopit/dignut boju.
Turbina i privremena izolacija od komada aluminija ili čega već dok nema auspuha..:
Napravljeno crijevo sa Fi 65 na fi 30 (ako sam dobro zapamtio) da paše na izlaz sturbine prema intercooleru:
Stigao i montiran (nemam sliku još) regulator pritiska goriva:
![]()
ide te dobro samo tako dalje pa da vidimo i konačan rezultat baš me zanima....... :P
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Mislim,p proračunu, da su ti injectori slabi ili na samoj granici što se konja tiče....
Probaj vidjeti...
http://www.rceng.com/technical.aspx
Koliko te je koštao regulator?I gdje?Može i na PM...Hvala..
Hej živote
Teško ovo jebote...
Mani me se živote
Oca ti jebem....
Kak M5 od 340 (il kolko već) konja nisu premali?
Bili bi premali da je 4cyl, al valjda ti je jasno da je ovo 6cyl i da su čist dosta veliki![]()
pa dobro je covjek reko,to je bas na granici....da su ti ovi sto su ti rekli sta ces kupiti to objasnili ti bi to znao...ovako nisi ti kriv
btw.za turbo motor idu dizne sa cca 20% vise protoka nego za istu snagu na N/A...zbog potrebe za bogatijom smjesom.zbog detonacija .....
ako ocekujes 300ks trebao bi dizne sa atmosferca sa cca 360ksal opet kazem nisi ti kriv
Ako nisam upravu neka me neko ispravi....
Last edited by Suki; 22-03-2010 at 16:26.
brklja izračunaj si na tom linku što je craga postavio...kolega ima na seat ibizi 1.8T 280ccm injektore a ima oko 200ks...
Brutal Money Waster
Ubacio sam ti link sa kalkulatorom da ne ispadne da laprdam..Nije mi namjera soliti niti ometati.Samo sudjelovati kroz postove.Skupiti neke informacije i za sebe(regulator pritiska goriva?),podjeliti iskustva ako imam kakva..Tome forum služi..
Evo još jedan kalkulator za isto....
Ja imam injectore od 337cc i mislim ići do 220ks na 4cyl u prvoj fazi...
http://www.injector.com/injectorselection.php
Hej živote
Teško ovo jebote...
Mani me se živote
Oca ti jebem....
Krivo si shvatio onda ton mog posta, ništa ti ne ometaš, dapače svaki savjet i prijedlog mi je dobrodošao.
Raspitao sam se oko veličine injektora na par strana i dosta ljudi mi je potvrdilo da je ovo ok. Osim toga Mitja koji je u sloveniji složio jurilica više nego ih je internet vidio kaže da su ove dobre pa mu vjerujem![]()
Ja sam, dakako, nisam dovoljno upućen u to da bih znao ali mislim da sam pitao ljude koji znaju.
A u ove internet kalkulatore i slične stvari koje svaka budala može postavit na internet uzimam sa rezervom.
Suki, ja planiram znači nekih 280ks (+-10ks jer, kao što sam napisoa, idem sa rezervom i manjim tlakom). Dizne su od M5 koji ima 340ks ako me ne vara pamćenje. Dakle dizne su 22% većeg protoka nego što bi trebalo N/A motoru, baš o čemu si ti pričao. Gdje je problem?![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks