sretno u daljnjim radovima![]()
sretno u daljnjim radovima![]()
get E30,get BBS RS,go low as possible
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
druže, svaka čast na volji za projekt! nadam se da će te držat do kraja, da će bit što manje problema, i da zver što prije počne čupat cestu!![]()
samo, imam jedno pitanje... nije prigovor, već me zanima... zašto svi naginjete tom čupanju interijera... vjerujem i znam da se nakupi sve ukupne kilaže, tj. da se sam auto nešto olakša... i da sam auto izgleda više "racing", ali dal se ta smanjena kilaža osjeti uopće? pitam, jer iskreno, meni je veća guba vidjet "naturpijan" auto, koji ne odskače previše od ostalih... unutrašnjost, dve školjke, volan, a ostalo serijala... da se mene pita...![]()
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

hrabar si ti deckokad si se na ovo odlučio
daj mi reci kako su skidali kompresiju i na kojoj srtuji mislis vozit auto![]()
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
Na Megasquirtu.
@Drobi: Pa koji će mi vrag tapecirunzi i sranja, a i ne bi vjerovao koliko je sve to teško. Ja mislim da sam ja sa ovim bar 100kg isčupao iz auta, a u planu su šajbe od leksana i plastične haube tako da se SVE vadi van![]()
Nego, ovo sam radio 2 sata i baš je super
I napokon slika cijelog auta:
![]()

Eh-...zavidim vam sto imate vremena baviti se sa svim tim...
svaka cast...i nadam se da cu bar vas moc vidjet kak se zajebavates tim autima po pisti...![]()
Meni je super što sam izvanredni student (izvanredno dobar ja to zovem) pa imam iz jutra vremena zajebavat se sa svim tim hobijima
![]()

jesi MS vec kupio![]()
DRIFTING
moj evo razvoj u e30
HOP CUP JEBO MUP
Ne, zašto?
Ali je već sve dogovoreno sa janezom koji će to slagat.
BTW: nemoj sad tu počet o VEMSu i 3struko skupljim strujama jer sam se naslušao toga. Zaključak je da za ono što meni treba i MS je i više nego dobar![]()

Last edited by m20; 24-11-2009 at 14:28.
DRIFTING
moj evo razvoj u e30
HOP CUP JEBO MUP
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks