bravo kolega ovo je bas lep posao
i mislim da je bas bas![]()

bravo kolega ovo je bas lep posao
i mislim da je bas bas![]()
old schull
inače ne volim turbo, ali za drift je do jaja, svaka čast na entuzijazmu!!!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Great Success!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stavim par slika pa idem u krpe.
Pumpa koju sam kupio preko ebaya i platio 100e (20e više košta original walbro pumpa) je na kraju bila kopija walbro pumpe s kojom mitja nije htio mapirati auto (čovjek ima ok razlog. Ako zakaže jer je "kineska" će ispast da je on kriv).
Uglavnom, nekidan sam kupio kratko rabljenu pumpu:
Danas sam rastavio staru pumpu i pripasao ovu novu u kućište (drugačiji je donji dio, uža je pa se mora fiksirat da se ne trese a u gorivo ne možeš stavljat vezice/gumu/plastiku jer sve nagrize..):
Kuplung nas je bio ono zezao kad se ugrijao tako da smo danas još mrvicu produžili kuplung cilindar i sada opet radi kako treba, bar se nadam
Opet auto na dizalicu:
Rastavili smo zadnji diff, poskidali te poluosovine i krenuli stavljat od 325 diff sa pripadajućim poluosovinama:
Zašto bi bilo lako kad može biti teško.. Iz Ivanića nam je Krunin stari donio jednu krivu poluosovinu tako da sam se maloprije vratio iz Ivanića sa pravom
Također, u međuvremenu smo i raskopali diff, ispustili ulje i odnjeli prijatelju da zavari:
U zelenom je u gepeku druga poluosovina i zavareni diff. Sutra u 9 sam u radioni da to prišarafimo gore i Mitja stiže u 10h pa idemo na valjke![]()
steta za pumpu,koji govnari...
ajde oce ti se posrecit a da nesto ne bude krivo pa da odes na valjke vise.svaka cast na stalnom izvjestavanju i puno slika..

sjedi 5
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
Mitja danas nije stigao doći (stigao bi ali valjci rade do 17h) pa smo to odgodili za petak jer je sutra neradni dan.. Samo javljam
Btw danas smo montirali zavareni diff:
Da bi na kraju kardan bio predugačak pa je morao ići na operacijski stol nakon obrade kod tokara
Čekamo..
http://www.youtube.com/watch?v=IzJUSZMe7w4
Zar nije nedavno Tikky bio na valjcima sa zavarenim diffom i reko da mu je to bila greška jer kotači nisu u nuli sa valjcima i gume se "jedu"??
btw projekt je![]()
Je, i on mi je preporučio da ne varim diff ali kad smo ga ovako već mijenjali odmah smo ga i zavarili jer ko će to sto puta skidat gore dolje.
Boli me briga, nek' se gume pojedu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=e6k9qvtVmks
jedan video s nas četri u autu, treća brzina od 2000rpm s tim da je blow off bio "krivo" namješten pa je dosta pritiska puštao. Kasnije je to bilo puno bolje samo nemam snimku.
dobro je to![]()
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks