Zaradu putem reklame nitko neće imati. Reklamu i branding na nečemu novome u Hr će imati sigurno (driftu, jel).
Zaradu putem reklame nitko neće imati. Reklamu i branding na nečemu novome u Hr će imati sigurno (driftu, jel).
Dobro,krivo sam se izrazio,imat će nekakvu korist od te reklame
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SWAP garage
Danas kupljena Sparco EVO školjka, nosači školjke te Sparco H-pojas.
![]()

jel to sjedalica za djecu![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
Nije![]()
tko ce ti raditi plastiku?
Hoć li ti ostati prednja huba viška možda?
Plastične haube i prozore ću raditi tek kad se složi sve ostalo jer financije ne dopuštaju trnenutno te "sporedne" stvari.
Prednju i zadnju haubu će mi raditi jedan frend koji se time bavi.
Ostat će vjerojatno hauba, zašto?
Danas kupljeno ovo:
(nije sve na slici ali) getriba, intercooler (od Mercedesovog kombija nekog najvećeg, treba ove plastične krajeve složit u željezne/aluminijske, 4x diska, 4x pločice, kuplung set od 2.5 12 ventila jer i zamašnjak stavljamo taj (nije dvomaseni), dihtunzi, ulja (za razradit motor), filteri, seleni (zadnje već imam powerflex, prednji idu ekscentrični od M3a, kugle, itd itd.. Ugl cifra je preko 17 000kn bila za ovo sve (turbina dolazi idući tjedan danas je naručena).
E nema se....
Brate samo pomalo, ja sam planira složit tako nešto ali sa malo ozbiljnijom konjažom pa vidit ćemo... možda jednog dana i ja budem ima BMW rednog šestaka turbo...
Sritno u daljnjim radovima... dat ćeš mi đir kad to sve složiš![]()
........www.BMWSPLIT.com........
Malo ozbiljnija konjaža bi trebala biti 2011.g za kada se planira sve kovanoZa sad je to puno izvan budžeta
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks