Bogami Brklja ti se ne šališ![]()
Bogami Brklja ti se ne šališ![]()
-kombi prijevoz
-montažne kuće
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
-fotografiranje, vjenčanja...
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JEBEŠ KRIZU, ŽIVOT NEMA REPRIZU
sta mislis za kvacilo,da ce biti dosta...
jesi li razmisljao o sinteru ili slicno...
ili mozda od m3 kvacilo..mislim da je p&p
Najvjerojatnije će kvačilo zajebavat malo ali vidjet ćemo, stavljat će se nešto ozbiljnije kad tad
Ovo sam tako i tako morao kupiti jer do Božića planiram ubacit 2.5 obični unutra i napravit 1500-2000km lagane vožnje da se razradi mašina jerbo je kao što sam napisao presložena na novo.
Jučer smo Kruno i ja bili u Ivaniću di je mašina i sve. Odnjeli smo getribu, kuplung set, neke dihtune što je trebalo, karter na koji smo složili povrat ulja iz turbine, itd. da to krunin stari se pošarafi po motoru i idući tjedan idemo kombijem po to.. Onda slijedi 1500-2000km razrade.
Evo i mašinka
![]()
tesko da ce bit od tebe nesto dok ti u bijelim timberlenkama odas oko motora
ali nadati se je![]()
To nisam ja, ja nemam gay tenisice. To je Kruno mehaničar koji je došao u inspekciju šta je njegov stari skompletirao![]()

jesi kupio crijeva ud turba do ic-a pa koljena itd.....
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
Danas smo smontirali volan.. (slovo M je negdje ispalo pas mu mater)
Raskupusali smo onaj stari sic i povadili/izrezali sve što nije trebalo da bi napravili šine kako bi sic mogli micat naprijed-natrag po potrebi. Taman kad smo mislili zavarit nosače školjke nestalo plina u aparatu za varenje pa ćemo to riješit kroz koji dan..
Danas smo dopeljali motore iz Ivanića, moj i od Marina (M5) s kombijem. Dok smo čekali da stigne kombi nismo imali pametnijeg posla pa smo smontirali foliju na krov, nije ispala savršeno ali za ono što treba je odlična
Do kraja tjedna će se prebacit akumulator u gepek, danas smo umjesto sata (tamo ispod kontrola ventilacije) ugradi brodski prekidač za svaki slučaj - prekid "+" sa akumulatora
Motor će sutra bit ubačen u auto, nadam se da ću i struju stić spojit pa počinje razrada do iza nove godine..![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks