odlicno ide sve to zasad,sve pohvale
cijena za drift gewinde i za street varijantu suuuu????
odlicno ide sve to zasad,sve pohvale
cijena za drift gewinde i za street varijantu suuuu????

i jel sad motor radi sa turbinom ili bez![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
Kud prije, još je atmosferac tj tek za 2-3tj kad napravim napokon 1500km ćemo počet radit ispušnu granu itd..
Nema za mene ispušnih grana na ebayu kao za tebe
Mitja dolazi u četvrtak u Zagreb pa ćemo se nać da mu dam lovu za Megasquirt da naruči i tako to, jebiga nemam ja milijune da bude gotovo za 3 dana ali bit će do početka sezone nadam se
Mislim da je street varijanta 6300kn puna cijena, a drift varijanta 7300kn.
Na to svi članovi bmwautokluba imaju 10%
p.s. nemoj slučajno stavljat drift varijatnu na everyday auto, ili odmah naruči i nove bubrege![]()
Last edited by Brklja; 11-01-2010 at 23:49.

ma kojih 1500km napravi 300km i to slobodno saldaj do 5000 ispusti ulje promjeni filter i po plinu
a sto se tice grana nemamo svi srece da oko sebe imamo team inzinjera koji sve znaju napravit
javio se mitja i meni vjerovatno cemo se onda vidjet u cetvrtak jer idem i ja rjesit ms![]()
Last edited by m20; 11-01-2010 at 23:54.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
Fino,fino![]()
SWAP garage
Čestitan brklja![]()
vidio bemburu u garaži u branimirovoj, i još frendica se čudi kak je tranu auto gol![]()
BRKLJA .... nemam riječi svaka čast.....![]()
Jeftino spamam forume...
Vidio ga danas pred megustom!Fino si ga očerupo!
Sretno s projektom,bit ce to zvjerka!![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks