da ne otvaram novi post stavit ću ovdje pošto je motor isti...primjetio sam da mi malo gubi vode u posudi,natočim i nakon nekog vremena malo fali...skužio sam da je mokro oko flanđe(valjda je to flanđa na slici di dolazi crijevo iz posude) pa sam mislio da možda tu curi...
Marine, vidim na drugoj slici da ti iz tog crijeva curi i klizi prema dolje. Ili ti je crijevo otišlo, što je 100% moguče ili je šelna počela popuštat. Meni je iznad getribe znalo curit. Visko nikako ne može zacviliti, to cviljenje jedino može doć iz klinastog remena.
ma ja mislim da nije do crijeva...i meni je bilo to čudno da visko cvili,ali tako je pisalo...
Znaš kak se veli... pisalo je i na plotu...nego... sa fotki se baš i ne kuži preveć, radi samog izgleda motora, čitaj prljavog... al koliko vidim, slini ti i ulje na brtvi kućišta filtera ulja...
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
ulje sigurno ne slini jer je brtva i filter novi...zanima me ako je flanđa koliko bi to koštalo...
koja je nova brtva, od filtera ili od kućišta filtera? flanđu možeš kupit jedino OEM jer je ALU i nema ju potrebe mjenjat, jedino ak ne strune od starosti... veća je vjerovatnost, ak slini na flanđi, da moraš promjenit samo brtvu flanđe... isto OEM, cijena, par kuna...
Upiti za dijelove primljeni na PM, obradit će se nakon šta uplatite 5€ na račun... Povrat istog iznosa dobite nakon šta kupite dijelove!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
e to bi moglo bit da je brtva flanđe jer ovako sama flanđa izgleda dobro...a one sve brtve koje sam dobio kad sam mijenjao filter...
da, ali nisi dobio brtvu KUĆIŠTA filtera ulja, sa filterom ulja... govorim o kućištu u koje ide filter i koje se drži na bloku, e između kućišta i bloka imaš brtvu... zato te i pitam, jer vidim da ne razumiješ ni sam šta govoriš... no ne bitno, učinilo mi se da ti pušta tamo ulje, koliko sam vidio sa slike, al ak ti veliš da ne pušta, onda super...
da poslije sam skužio da je tamo brtva...ne poznaju svi tako dobro motore ko ti...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks