Signature!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
To mi se čini malo velika potrošnja a možda se i varam jer te 125 igračkice sam samo prova na cesti i to daaavnno. Po planinama sam gulia veče kubikaže i koliko se sičan sa CR-kom sam moga priko uru vrimena vozit. U stvari kad razmislim da 125 moraš držat u đire da bi išla ova potrošnja mi je i prihvatljiva. Yamaha ti je izuzetno izdržljiva i kvalitetna pogotovo u ovim malim kubikažama tako da ako si amater možeš očekivat da nečeš često dočekivat ove male kesice. Naruči zaštitu odozdo za ramu, motor i dekla vridi svake kune![]()
Pro Circuit je prejeben :love: :love: :love: :love: , kak se preksano čuje, a motor nije zgubil niš momenta z niskih jer je spuh kratki, a kratki je za niske, ali zato je sigurno dobil na špici, lijepo se razvrtava, pa prek do kraja okretaja tak prima gas :love: :love:
Bilo je i prije tak,ali sad valjda to meni v glavi još bolje funkcionira.
![]()
Signature!
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Signature!
jao ovako nešto ću si kad tad uzet![]()
Signature!
nakon koliko garnitura mjenjate radilicu i ležaje njene,
Ps. bio sam u timu tungali smo jednog derbija gp1, na preko 25 ks, (70 ccm) i prelazio je kraj runnera 180 ko da stoji (lagano nadrkanog cak ne serijskog)
Kaj se tice tih ležaja na radilici, bolji su bili "industrijski" i trajali duplo od original mallosijevih kupljenih u scooter atacku.
Pa normalno da su bili bolji, samo stavi japanske KOYO ležajeve C4 na radilicu i nikakvih problema.
Radilicu nije opće potrebno mijenjati, a lagere na radilici (bočne lagere) mijenjam kad i klipnjaču, jer tad motor ide popola, pa se sve usput ond apromijeni, da s ene rastavlja non stop. Kroz sezonu 2 klipa, svaku drugu sezonu i klipnjača nova (nakon 4 klipa)m to preventivno da ne pukne ili d ane zašteka dolje na radilici, ali na 2T nije to tak čest slučaj, 250 4T svako malo dolje zašteka.
od jučer:
![]()
Signature!

stvarno dobar motor
jel imas koji video mi smo poceli nesto malo mrjlat sa crosama pa me bas zanima kak bi isla 125-ica jer ove 400 nemogu terat ful a da me ne pokida
po meni jednostavno previse
DRIFTING
WAS COOL IN EUROPE BEFORE THE DAMN JAPS COPY'D
moj evo razvoj u e30
m10b16,m20b20,s14b20,m20b25x2 i m20b27turbo
SAMO SE HRABRI DOKOPAJU SLAVE
HOP CUP JEBO MUP
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks