Ma znam da je B benzin a D diesel,baš zato bit će B?? jel kao neznaš šta će rećal nema veze
Pa recimo kod e28 je B9 slabija od B10,a opet B7 je turbo
Neznam kakvu tu logiku možeš nać
Ma znam da je B benzin a D diesel,baš zato bit će B?? jel kao neznaš šta će rećal nema veze
Pa recimo kod e28 je B9 slabija od B10,a opet B7 je turbo
Neznam kakvu tu logiku možeš nać
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SWAP garage
Niste svatili šta sam napisa Alpina B7 je auto koje je bilo 25 godina isprid svog vrimena zbog snage, ispucavanja, brzine pa je stari odlučia da je sličan vitaminu koji pretvara hranu u energiju, dok je B9 vitamin genetskog materijala koji upravlja rastom i obnavljanjem svih stanica odlučia stavit kao znak za blažu verziju takve petice.
Na primjer ako postoji vitamin B54 od kojeg kurac skače najvjerojatnije bi po njemu nazva svoj projekt iz 80-tih kad su iz M10 izvukli 1000 konja.
Nadam se da vam je sad sve jasno.
B7 su ti auta sa oko 300 ks dok je B7S imala ok 330 ks, kad pišem "oko" to je zbog toga jer Alpina je jedna od rijetkih firmi koja u pravilu javnosti objavi manju snagu i konačnu brzinu.
Razlog tome je opet duhovitost gazde koji sebe opisuje osim šta je colav i ćorav kao jednog solidnog proizvođača vina koji radi vrhunska auta.
U to su se uvjerili mnogi novinari i novinske kuće, jer u pravilu kod svih auta celeri lažu u korist proizvođača dok kod Alpine ako idete po celeru 200 stvarna brzina je 202 km/h.
E baš tako, sve zavisi kako se to jutro digne.
Kad je svojoj ženi napravia prvi na svitu B7S coupe automatik odlučia je zavidat dodatni retrovizor na blatobranu koji ona neće moć odvalit.
Isto to auto nije želia prodavat već je "prisiljava" da ga vozi godinama samo da joj dokaže kolika je štetočina.
Prije 6-7 godina je auto nanovo obnovljeno i potrošeno je 70 000 eura u obnovu.
http://img683.imageshack.us/img683/8902/burkhard.png
A da je čika Burkard zaista duhovit dokaz je i ovih nekoliko njegovih citata.
Quotes by Burkard Bovensiepen
"We correct BMW automobiles not
we make them exclusive "
"Alpina - Those familiar with Feingeschmack"
"Take the fifth gear.
My cars have enough torque "
"Where are the top think it is good enough for most, we begin to work for too few"
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Hm da
old schull
"Where are the top think it is good enough for most, we begin to work for too few"[/QUOTE]
Ova mi je jebena![]()
SWAP garage
da tako je
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks