ovaj E46 nije M3 sa LSD vratima....
ovaj E46 nije M3 sa LSD vratima....

Evo da ne otvaram nepotrebno novu temu,posto sam tu vec stavio koju sliku od e38 od mog starog evo jos neka slikica s mog vjencanja na kojem je taj e38 bio svadbeni auto...
Eto i 2 slike moje zene i mene
Znam da su zadnje 2 slike malo OT ali nadam se da se modovi i admini nece ljutiti![]()
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

INSURED. BY. MUFFIA
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Friška svadba ili ...? Mislim pitam da te pozovemo na red jer nisi objavio tu vijest u ovoj toploj forumskoj zajednici.
Hm....fotke su krasne. Posebno mi se sviđa ona u kojoj viri ruka sa buketićem kroz prozor...kao neka reklama: "đabe mi veliki ...., ostavila me zbog BMW-a" Heehehe, malo šale....
Auto je za 5!

svadba bila 03.07.2010![]()
e34 jako lijep i jakoo jako dobar autoooo i ja sam svog prodao 535 pa žalim![]()

Jbg kad sam ga imao nisam ni znao sta imam...

A znam uci se dok si ziv =)
Samo da je koji dan duže bio na prodaju ja sam bio spreman ići po njega![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks