evo, nakon dugo vremena, trazenja, razmisljanja krecem i ja u jedan projekt. naime prije par dana sam kupio auto u poluispravnom stanju jer je pukao remen. radi se o 318i cabrio modelu '91. godiste, kojeg cu nastojat dovesti u sto bolje stanje i pokusat ga preraditi koliko to mogucnosti dozvoljavaju, odnosno austrijski zakon. apetiti i zelje su velike, ali kao sto sam rekao prepreke mi postavljaju austrijski zakoni koji me ogranicavaju da od auta napravim sto zelim, jer neke stvari necu moci unijeti u prometnu dozvolu i samim time nebih mogao auto registrirati.
prvotni plan je bio, prerada karoserije u M3, sa motorom M3 od E36 i svim popratnim stvarima, tipa dif i kocnice.
trenutna situacija i plan je zamjeniti riknuli motor za isti (1.8) kako bi bio u voznom stanju, uredjenje cijele karoserije, podvozje, pojacane kocnice, jaci motor, dok ne vidim sto tocno mogu, a sto ne regularno napraviti.
nesto o autu:
auto je sto se tice limarije vrlo uredan jedino sto sam skuzio da je lupan je zadnji cosak jer se pojavila hrdza i fali spoj. netko je drljao zastitu kistom po podnici onako amaterski i nadam se da to nece biti problem skinuti kako bi se posteno napravilo.
nedostatci su poderan krov (izmesaren), te ne radi na struju, odnosno motor ne vrti. krov cu provizorno popraviti i vec sam se bacio u potragu za hardtopom bez kojeg uopce ne zelim voziti auto u zimskom periodu.
od opreme ima samo kozne grijane siceve i volan M-tech.
(dodatna oprema koja je ugradjena, a nije originalan bmw dio bit ce uklonjena i spaljena na lomaci uz pjesmu "burn mother fucker")
toliko za sada o tome, te se nadam vasoj pomoci u skupljanju dijelova i savjetima da bi moj projekt bio sto uspjesniji i orginalniji.
ah, da zaboravio sam, nesto dijelova od M3 sam vec skupio, zadnje bocne stranice i blatobrane. trazim jos branike, tacho i jos neke sitnice, pa ako netko nudi, zna gdje ima neka please javi...
evo nesto slika...
i nesto nesto dodataka iz podruma...
...
komentari i pokude dobro dosle!

), te ne radi na struju, odnosno motor ne vrti. krov cu provizorno popraviti i vec sam se bacio u potragu za hardtopom bez kojeg uopce ne zelim voziti auto u zimskom periodu.

Reply With Quote

Bookmarks