Kume prehebeno izgleda,fakat branici i ostale piz###### vrijede te novce

Kume prehebeno izgleda,fakat branici i ostale piz###### vrijede te novce
ELEKTRIKA I MEHANIKA/DIJAGNOSTIKA LPG
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

po kojoj ''normalnoj cijeni'' mozes iskopati zadnji M tech 2 branik? moze i replika svejedno mi
btw bit ce cabrio bomba

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wer später bremst bleibt länger schnell!
"The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental."
imam ja sve komplet osim zadnjeg branika a 300eura nedam da je zlatnisve ostalo me nije izaslo toliko ( prednji branik i podbranik 100eura, lajsne i pragovi 150eura, rep 15 eura ) i kopče i peezdarijice naravno novo kupiti 50-100eura i to je tdokativno to
da si malo blize ili bar u istoj drzavi lako bi ja odradio kopiranje puna garaza smoleali ovako teško izvediva kombinacija u svakom slucaju hvala
ili ako imas tu blizu sebe nekog plastičara da to kvalitetno izvede mislim da bi dosta ekipe sa foruma bilo voljno kupiti tu repliku

u subotu kupljen swra,
montaza ide za 2tj
spreman kume?
"The best engine in the world is the vagina, it takes any size piston, its self lubricating, starts with 1 finger, and every 4 weeks does its own oil change. It's just a pity the management system is so fucking temperamental."

Nego šta,za šraufanje po BMW-ima uvijek

opet se malo radilo, vise kum nego ja...
roba je nabavljena preko bmwscaner-a
hvala Marko na dobroj trgovini i povjerenju!
celjusti su u potpunosti rastavljene, ociscene, polakirane i promjenjene gumice
konacno auto koci, ali nisam jos isprobao u ekstremnim uvijetima.
ostalo je za rijesiti zadnje kocnice i sajle rucne promjeniti.
nabavljene su jos neke sitnice i montirane, a slike ce biti kroz par dana.
evo jedne
e da, i hvala kume! (Števa 071)
Last edited by purger75; 09-09-2010 at 22:34.
nadam se da ces biti zadovoljan ja sam par tisuca kilometara na svojim kocnicama i koce ko sumanute samo kao sto sam rekao cviljenje plocica pri zaustavljanju i nista vise
a trgovina samnom je takva ja svoje ispoštujem i nadam se da ce i druga strana to odraditi da su svi kupci kao ti od povjerenja nebi me glava bolila ko sto me boli radi nekih![]()

Ma nema na čemu kume,kaj već sad bolje koči a još nije to sve leglo??,ma to onda bi i ja na Mazgu moral staviti,a jel se čuje fučkanje diskova?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks